- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi gamzelii34
-
Henüz hiçbirşeyine bakılmadı dış görünüş olarak yorum yaptı doktor. Cigerleri gelişmedi kalbinde sorun var kanında mikrop çıktı solunum cihazına baglı yani birsürü sorunla ugrasıyor yavrum okadar zorki arkadaslar rabbim kimseye yaşatmasın
İnşallah dünyalar benim olurdu öyle bir mucize olsaRabbim hiçbir problem olmadan sağlıkla kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin inşallah. Aksi olursa da üzülme lütfen ve araştır aslında down sendromunun bir tür bağırsak hastalığı olduğu söyleniyor. 2 yaşına kadar her gittiği doktorun çocuğuna down sendromlu olduğunu söylenen birinin en son gittiği doktorun verdiği bir ilaçla çocuğun kendine geldiğini ve şu an yaşıtlarıyla aynı seviyede olduğunu da bizzat duydum.
Kimseye birşey söylemedim babası bile normal oldugunu söylüyor bilmiyor oda down nedir ne degildir bana kızıyor çocuk saglıklı kendin sorun çıkarıyorsun diye dahada birşey diyemedim ben doktoru sıkıştırdım oda öyle söyledi zatenO zaman şimdi önemli olan küvezden çıkmasına odaklanmak. Şimdi down şüphesini düşünme kendine iyi bak ki sütün kesilmesin.
Çevrende teselli ediyorum diye boş konuşan tipler olacaktır onlara kulak asma. Duyma.. Hep iyi şeyler düşün..
kromozomlarla ilgili bisey bu. ilacla duzelen bisey degil.Rabbim hiçbir problem olmadan sağlıkla kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin inşallah. Aksi olursa da üzülme lütfen ve araştır aslında down sendromunun bir tür bağırsak hastalığı olduğu söyleniyor. 2 yaşına kadar her gittiği doktorun çocuğuna down sendromlu olduğunu söylenen birinin en son gittiği doktorun verdiği bir ilaçla çocuğun kendine geldiğini ve şu an yaşıtlarıyla aynı seviyede olduğunu da bizzat duydum.
Rabbim hiçbir problem olmadan sağlıkla kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin inşallah. Aksi olursa da üzülme lütfen ve araştır aslında down sendromunun bir tür bağırsak hastalığı olduğu söyleniyor. 2 yaşına kadar her gittiği doktorun çocuğuna down sendromlu olduğunu söylenen birinin en son gittiği doktorun verdiği bir ilaçla çocuğun kendine geldiğini ve şu an yaşıtlarıyla aynı seviyede olduğunu da bizzat duydum.
Bende detaylı ultrasona girdim kaç doktor degiştirdim hepsi normal saglıklı dedi ve mutlu şekilde evime döndümÖncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, yakın zamanda anne olacak biri olarak sizi çok iyi anlıyorum...
İkili üçlü testleri bende yaptırmadım, o riske girip hamileliğimi mahvetmek istemedim. Detaylı ultrasonda herşeyi normal çıktı ama tabiki bu işler hiç belli olmuyor. Doğum yaklaştıkça beni de bir korku sardı tabiki ne olursa olsun evlatlarımız başımızın tacı olacak...
Bebeğinizin downlu olduğu kesinleşirse en büyük görev yine size düşüyor, güçlü olmak zorundasınız ki evladınız eğitimle çok güzel bir yaşam sürebilir, rabbim yardımcınız olsun..
Herşeyden önemlisi 33 haftalık doğmuş ve şuan küvezde, dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur evladınızı kucağınıza alırsınız...
Canim bak kim ne dusuurse dusunsun o senin bebegin uzulme belki hic birsey cikmayacak. Kendini harab etme miniginin senin sutune ihtiyaci var sadrce bunu dusunKimseye birşey söylemedim babası bile normal oldugunu söylüyor bilmiyor oda down nedir ne degildir bana kızıyor çocuk saglıklı kendin sorun çıkarıyorsun diye dahada birşey diyemedim ben doktoru sıkıştırdım oda öyle söyledi zatentabi akraba cevre nasıl karşılanır ne olur diye çok tedirginim çok isteyerek dileyerek çok ugrasarak oldu bebegim ocak ayında 9 haftalık kalbi durdu bu sonradan tedavi ile olmuştu. Doktora çöpe atılan bebek annesi degilim ben dedim bebegimi çok seviyorum ne oldugunu bilmek istiyorum gelişmeleri saklamayın benden dedim
ense kalinligi normal cikmis mıydı?Bende detaylı ultrasona girdim kaç doktor degiştirdim hepsi normal saglıklı dedi ve mutlu şekilde evime döndüm
Hayır 3 bucuk çıkmıştı. Kalp rahatsızlıgı olabılır down olabılır ödem olabılır dedi doktor. Kaybetmekten okadar korktumki ne olursa olsun çünkü daha yeni 9 haftalık kalbi durdugu için kürtaj olmuştumense kalinligi normal cikmis mıydı?
Kimseye birşey söylemedim babası bile normal oldugunu söylüyor bilmiyor oda down nedir ne degildir bana kızıyor çocuk saglıklı kendin sorun çıkarıyorsun diye dahada birşey diyemedim ben doktoru sıkıştırdım oda öyle söyledi zatentabi akraba cevre nasıl karşılanır ne olur diye çok tedirginim çok isteyerek dileyerek çok ugrasarak oldu bebegim ocak ayında 9 haftalık kalbi durdu bu sonradan tedavi ile olmuştu. Doktora çöpe atılan bebek annesi degilim ben dedim bebegimi çok seviyorum ne oldugunu bilmek istiyorum gelişmeleri saklamayın benden dedim
bence down sendromunu kafanda ertele. o cok guclu minik bi bebek. mucadelesini veriyor. umarim en kisa zamanda saglikla kucagina alicagin gunler gelicek. anne olarak cok iyi anliyorum seni. yasadigin cok zor. ama sen bebegin icin guclu olucaksin. en zoru beklemek simdi.allah sabir versin.Hayır 3 bucuk çıkmıştı. Kalp rahatsızlıgı olabılır down olabılır ödem olabılır dedi doktor. Kaybetmekten okadar korktumki ne olursa olsun çünkü daha yeni 9 haftalık kalbi durdugu için kürtaj olmuştumhala daha korkuyorum down olsada kaybetmek beni delirtiyor. Onun o yaşam savaşı hergün gittiğimde komalık eve geliyorum agzında hortum ile üst dudak yanaga dogru hep yara olmuş cıhazlardan doktor istemiyor cihazları koparacak nerdeyse diyor kollarını sarmışlar
Hayır 3 bucuk çıkmıştı. Kalp rahatsızlıgı olabılır down olabılır ödem olabılır dedi doktor. Kaybetmekten okadar korktumki ne olursa olsun çünkü daha yeni 9 haftalık kalbi durdugu için kürtaj olmuştumhala daha korkuyorum down olsada kaybetmek beni delirtiyor. Onun o yaşam savaşı hergün gittiğimde komalık eve geliyorum agzında hortum ile üst dudak yanaga dogru hep yara olmuş cıhazlardan doktor istemiyor cihazları koparacak nerdeyse diyor kollarını sarmışlar
Evet bende tüp bebek oldugu için çok güvendim yani döllenme sırasında oluyormuş çünkü nasıl anlamıyorlar bilmiyorum nasipte varmış demekki ama öyle tatlıki öyle güzelki çok seviyorum onu acı çekmesin yeterli benim için şuan yaşar bir ölüyümAllah sağlık versin canım üzülme hayırlısı
Canım yanlış anlama ama , embriyo transferi öncesinde genetik test yapıp, doğacak bebekte bazı hastalıkları tespit edebiliyorlar. Yani genetik olarak normal mi değil mi anlayabiliyorlar Yumurtayı dölledikten sonra daha anne rahmine koymadan yumurtayı inceliyorlar diye biliyorum testleri eksik mi yaptılar tüp bebekte bu sonuç şaşırtıcı.
Saol amin eger down gerçekse şuan çektiği sıkıntıları normal bebeklere göre daha fazlasını çekecek çünkü iyileşmeleri daha uzun sürüyorbence down sendromunu kafanda ertele. o cok guclu minik bi bebek. mucadelesini veriyor. umarim en kisa zamanda saglikla kucagina alicagin gunler gelicek. anne olarak cok iyi anliyorum seni. yasadigin cok zor. ama sen bebegin icin guclu olucaksin. en zoru beklemek simdi.allah sabir versin.
Allah safi ismiyle sifa versin, mucizelerini sizede gostersin Inşaallah .Aminn . Inşaallah doktorlar yanilirda ,saglikli bir sekilde cikarsiniz hastaneden.İnşallah dünyalar benim olurdu öyle bir mucize olsa
herseyin kotusune odaklanma. en azindan doğdu, yasiyor, hayatta. tedavi ettirecek maddi gücün var. iyi bir annesin. bunlar onun en büyük şansi.Saol amin eger down gerçekse şuan çektiği sıkıntıları normal bebeklere göre daha fazlasını çekecek çünkü iyileşmeleri daha uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?