- Konu Sahibi gamzelii34
-
Büyük şok oldu inan babasıda öyle diyor yaşıyor diyor elimizden geleni yaparız diyor ama işte söz geçmiyor bana cigerim yanıyor sezeryan oldum ne agrı hissettim ne yattım ne yaşadım yürüyecek dermanım yokken bile bebegime gittim araba kullandımherseyin kotusune odaklanma. en azindan doğdu, yasiyor, hayatta. tedavi ettirecek maddi gücün var. iyi bir annesin. bunlar onun en büyük şansi.
Sadece down degilki diger sorunlara bile etkisi var geç iyileşmesine cigeri kalbi sorun kanında mikrop var hasta agzında solunum cihazı. Biz koca insanlar bile bir hortum taksak nasıl rahatsız oluruz onlara dayanamıyorumCanim once saglikla kuvezden ciksin. Down olsa bile bunun derdime daha sonra dus. Gerci dert de degil ama cevre iste, insana dost gorunup, en cok zarari veren de cevre degil mi? Sıkma canını. Beneginin sana ihtiyaci var, senin de ona ihtiyacin var.
Down için testler taburcu oldugunda biz yaptırcaz hemde nasıl moral bozuyorlarSonuç ne zaman çıkacak bizede haber ver.bazi doktorlAr binde bir ihtimali bile söyleyip moral bozuyorlar.arkadasimin hamileliği zahir oldu.sonuc sağlıklı bebis
İnsallah değildir ama kendinizi pisikolojik olarak hazırlasanız iyi olur. Simian çizgisi olasılığını çok arttırıyor.Ense kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
MalesefC
İnsallah değildir ama kendinizi pisikolojik olarak hazırlasanız iyi olur. Simian çizgisi olasılığını çok arttırıyor.
Allah yardımcınız olsun.
Gamze,o tetkiklerde bazen çıkmayabiliyor canım.Öncelikle geçmiş olsun yavruna.Bir yakınımızın da,üstelik geç gebelikler risk denirken ve tetkiklerde bir şey çıkmamışken 32 yaşında yaşadığı gebeliğiyle downlu kızı doğdu.Anne şok oldu başta,çok üzüldü kabullenmekte zorlandı.Bebeği değil tabii ki,bu durumuBende detaylı ultrasona girdim kaç doktor degiştirdim hepsi normal saglıklı dedi ve mutlu şekilde evime döndüm
Rabbim ona sabrini verir. Dilerim biran once iyileşsin.Sadece down degilki diger sorunlara bile etkisi var geç iyileşmesine cigeri kalbi sorun kanında mikrop var hasta agzında solunum cihazı. Biz koca insanlar bile bir hortum taksak nasıl rahatsız oluruz onlara dayanamıyorum
Sonuç ne zaman belli olacakmış ?Henüz hiçbirşeyine bakılmadı dış görünüş olarak yorum yaptı doktor. Cigerleri gelişmedi kalbinde sorun var kanında mikrop çıktı solunum cihazına baglı yani birsürü sorunla ugrasıyor yavrum okadar zorki arkadaslar rabbim kimseye yaşatmasın
Tabii ki çok tatlıdır,masum yavru,mis kokulu.Allah tez zamanda oradan kurtarıp sıcacık kollarına kavuştursun inşallah...Evet bende tüp bebek oldugu için çok güvendim yani döllenme sırasında oluyormuş çünkü nasıl anlamıyorlar bilmiyorum nasipte varmış demekki ama öyle tatlıki öyle güzelki çok seviyorum onu acı çekmesin yeterli benim için şuan yaşar bir ölüyüm
Hayır 3 bucuk çıkmıştı. Kalp rahatsızlıgı olabılır down olabılır ödem olabılır dedi doktor. Kaybetmekten okadar korktumki ne olursa olsun çünkü daha yeni 9 haftalık kalbi durdugu için kürtaj olmuştumhala daha korkuyorum down olsada kaybetmek beni delirtiyor. Onun o yaşam savaşı hergün gittiğimde komalık eve geliyorum agzında hortum ile üst dudak yanaga dogru hep yara olmuş cıhazlardan doktor istemiyor cihazları koparacak nerdeyse diyor kollarını sarmışlar
Hayır 3 bucuk çıkmıştı. Kalp rahatsızlıgı olabılır down olabılır ödem olabılır dedi doktor. Kaybetmekten okadar korktumki ne olursa olsun çünkü daha yeni 9 haftalık kalbi durdugu için kürtaj olmuştumhala daha korkuyorum down olsada kaybetmek beni delirtiyor. Onun o yaşam savaşı hergün gittiğimde komalık eve geliyorum agzında hortum ile üst dudak yanaga dogru hep yara olmuş cıhazlardan doktor istemiyor cihazları koparacak nerdeyse diyor kollarını sarmışlar
Ense kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?