Bebeğimde down süphesi

herseyin kotusune odaklanma. en azindan doğdu, yasiyor, hayatta. tedavi ettirecek maddi gücün var. iyi bir annesin. bunlar onun en büyük şansi.
Büyük şok oldu inan babasıda öyle diyor yaşıyor diyor elimizden geleni yaparız diyor ama işte söz geçmiyor bana cigerim yanıyor sezeryan oldum ne agrı hissettim ne yattım ne yaşadım yürüyecek dermanım yokken bile bebegime gittim araba kullandım

Sonuç ne zaman çıkacak bizede haber ver.bazi doktorlAr binde bir ihtimali bile söyleyip moral bozuyorlar.arkadasimin hamileliği zahir oldu.sonuc sağlıklı bebis

Sadece down degilki diger sorunlara bile etkisi var geç iyileşmesine cigeri kalbi sorun kanında mikrop var hasta agzında solunum cihazı. Biz koca insanlar bile bir hortum taksak nasıl rahatsız oluruz onlara dayanamıyorum

Allah yar ve Yardmcnz Bebeğinizde hayırlı olsun zuzum siz ne güzel kalplisnz öyle üzüntünz bile güzel kaygılısnz çünkü annelik yüreğinze bir nakış gibi işlenmiş bebeginiz içinde sakin üzülmeyin insallah en sağlıklı şekilde kucağınza alrsnz insallah ama dielimki öyle takdiri ilahidir Rabbimin sınavıDr ve eminim ki güzel yürekli kardeşim sen çok. Güzel bi anne olursun onu her haliyle pamuklara sarar bakarsn sabırlı ol ve zamana bırak allah yar ve yardimcinz olsun .......

C
İnsallah değildir ama kendinizi pisikolojik olarak hazırlasanız iyi olur. Simian çizgisi olasılığını çok arttırıyor.
Allah yardımcınız olsun.

sifa diliyorum bebeginize insallah kuvozden kurtulur ve sagligina kavusur
down sendromluysa da ozel bir bebek , ozel bir insan olucak , sevginizle sarmalayin onu

Bebeğiniz doğmuş, sağ. Ne mutlu size. Böyle çok öğrencim oldu. Dünya tatlısı ve tam bir sevgi bağımlısıydı tanıdıklarım. Yapacağınız her şey daha anlamlı, daha kıymetli artık eğer teşhis doğruysa. Bu tarz durumlar erken anlaşılıyor neyse ki, sizde geleceği için yardımcı olabileceksiniz erken yaşta. Allah bağışlasın, hayırlı uzun bi ömrü olur inşallah.

Bende detaylı ultrasona girdim kaç doktor degiştirdim hepsi normal saglıklı dedi ve mutlu şekilde evime döndüm
Gamze,o tetkiklerde bazen çıkmayabiliyor canım.Öncelikle geçmiş olsun yavruna.Bir yakınımızın da,üstelik geç gebelikler risk denirken ve tetkiklerde bir şey çıkmamışken 32 yaşında yaşadığı gebeliğiyle downlu kızı doğdu.Anne şok oldu başta,çok üzüldü kabullenmekte zorlandı.Bebeği değil tabii ki,bu durumu
Ama şimdi herşey normal seyrinde.Kızıyla çok mutlu.Prensesler gibi giydiriyor,çok ilgileniyor.Davranışları normal çocuk gibi maşallah,konuşması gecikti yalnızca.
evimin prensesi diyor.
Üzülme desem de üzülürsün,inşallah değildir ama öyleyse de alışacaksın canım.Annelik öyle bir şey ki,bebeğinin her yaptığı sana dünyanın 8inci harikası gibi gelecek.Etrafa da bakma,inan sorunsuz çocuklara bile ne kulplar takıyorlar,şaşarsın...

Sadece down degilki diger sorunlara bile etkisi var geç iyileşmesine cigeri kalbi sorun kanında mikrop var hasta agzında solunum cihazı. Biz koca insanlar bile bir hortum taksak nasıl rahatsız oluruz onlara dayanamıyorum
Rabbim ona sabrini verir. Dilerim biran once iyileşsin.

Sonuç ne zaman belli olacakmış ?
İnşallah hiçbirşey çıkmaz ,dualarım seninle canım

Tabii ki çok tatlıdır,masum yavru,mis kokulu.Allah tez zamanda oradan kurtarıp sıcacık kollarına kavuştursun inşallah...

Bu bence güzel bir şey çocuk hayata bağlı ve hareket ediyor hayır diyor ve tepki veriyor.
Gönlünüzü ferah tutun insallah tez zamnda düzelir bebişiniz ve kucagınıza alırsınız.
Şimdi dik durun sütünüz kesilmesin öyle aglamakla bir şey olmaz yemeginizi düzenli yiyin ki bebeginiz iyi beslensin.

yavrum benim kıyamam küçücük bedeni ile nelere katlanıyor. bu da allahın bir sınavı diye düşün o daha minik bir melek ve bunları senin sabrınla dualarınla aşacak. down sendromlu olması şu anda en az problem bence. o solunum cihazından bi kurtuluversin sen ona öyle güzel bakarsın ki bi kollarına al doya doya sarıl dünyalar senin olacak. üzlüme diyeceğim ama elinde değildir daha lohusasın ve bebeğini öyle görmek çok üzüyordur seni. sabret iyileşecek bebeğin ve onu evinize götüreceksiniz.
elalemi de takma kafana akrabalardan falan sanane, kim ne düşünüyorsa düşünsün. kötü niyetli olan hiçbi sorun olmasa da düşünür. iyi niyetli olan her sorunda sana yardımcı ve destek olur. önemli olan annesi babası ve siz onun yanındasınız, bu ona yeter.

Şarkıcı Özgün'ün bir lafı var 'Biz bebek bekliyorduk, Allah bize melek gönderdi.' diye... Çok zordur tahminimce, Rabbim sağlık versin inşallah, umarım gönlüne göre olur. Ama olmazsa da üzülme annesi, öyle de melek, böyle de melek. Hayırlı evlat olsun da. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…