merhaba kızlar. 5 aylık bi bebeğim var ve dogudugundan eri cildi kuru.bu aralar bacagında daha sık olmak üzere vücudunda kırmızı kırmızı lekeler çıktı.3 doktora götürdük ve bebek egzaması dediler.kortizonlu ilaç verdi doktorlar bende pek kullanmak istemiyroum bi de nemlendirici verdiler onu sık sık sürüyorum.fikri olan başından böyle bı sıkıntısı geçmiş de çare bulmuş olan var mı?
merhaba
kizim dogdugundan beri yasiyorum bu sorunu
kizim 19 aylik oldu hala yasiyorum kortizonlu da kullansan kremleri gecicii cözumler geciriyo ama tekrar.cikiyo
hele simdi wvin havasi kuruysa tamamen cogaliyr ben lizima bioderma kullaniyorum sampuanida dahil biraz daha iyi şimdi deterjan olarak amway kullaniyorum hatta kiz icin uye bile oldum yumusatici bile amway ve iki lez durlatiyorum cok cok azaldi ama tetikleyen kesinlikle detergjanlar kayinvalidem bi kac kez beyaz badileriN camasir suyuyla yikamis mahfoldu kizimin cildi
canım çok tatma kafana çok kaşındığında veya kızardığında sür kortizonlu ilacı biraşey olmaz merak etme benim kızım 2009 temmuz doğumlu doğduğundan beri bizde de durum aynı ve hala var en son bir doktor 5 yaşını doldurunca azalacağını 7 yaşınıı doldurunca da biteceğini söyledi bekliyoruz bakalım. birde benim kızıma az da olsa bübchen şampuan ve unibaby yeni doğan ıslak mendili fayda etti.şimdi kreşe gidiyor orda bile sıkı sıkı tembih ediyorum kendi ıslak medilini kullanın lütfen diye.sizede çok geçmiş olsun