- 27 Eylül 2017
- 13
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi yekta1650bahar
-
çok denedim olmadı kelebek masajları sırına masaj vs hrrşey yaptım olmadı mapcam bilmiyorumBenim bebeğim yok ama zeytinyağı ile hafif hafif makat etrafını yumuşatarak ihtiyacını gidermesine yardımcı olabilirsiniz tanıdıklarım hep öyle yapardı .
doktora götürdük dün gece lavman yaptı çıkmadı benimkünin cıvık bide birikmiş ve sonra doktor bida parmak soktu ve yaptı sabahta cerraha götürdük ve her sabah yap dedi nasıl kıycam yavruma daha bugun 40 ı doldu yeniBebeğim 4 aylık oldu o dönemlerde eninde kabizlik yaşadık kulak copuyle zeytinyagiyla uyararak yaptırdım bi süre sonra gliserin kansuk fitil kullandik 2 hafta kadar böyle sürdü ama her sabah değil tabi iki güne bir bu şekilde yaptık sonra düzene girdi hergun bebeğin poposuyla uğraşmayın yara olur ayrıca parmaklà nasıl olacakmis o iş töbe ya rabbim
doktora götürdük dün gece lavman yaptı çıkmadı benimkünin cıvık bide birikmiş ve sonra doktor bida parmak soktu ve yaptı sabahta cerraha götürdük ve her sabah yap dedi nasıl kıycam yavruma daha bugun 40 ı doldu yeni
valla inan hem ağlıyotum hem yazıyorum baş ucundayım şimdi nasıl zarıldanıyor ben ölsemde görmesem onu böyle annemler kocaelinde oraya mı götürsem uniye acaba orda doğum yaptım zaten
ben özelden bilmiyorum ki nasıl yazılır sen yaz ben yeni üyeyimKocaeli de oturuyorum izmit medical park ali kaya doktorum ona götürmeni tavsiye ederim . Özelden yaz istersen bana doktorun numarasini sana vereyim whatsapptan konuş bakalım ne diyecek küçücük çocuğa neler yapmışlar yazık ah yavrum ne kadar yanmistir canı
Allah şifa versin. Hergün bi çay kaşığı Halis z yapı içirin en azından bağırsakları yumuşatır.
haklısınız hisseder ama bende ne yapacagımı şaşırdım bilmşyorum yeni tecrübesiz anneyim sanıyorum ki bişey olcak korkuyorum allah yardım etsin gerçekten çok zorBebek daha 40 günlükmüş. 6 aydan önce zeytinyağı verilmez. Zaten kabız da değilmiş, sıvı yapıyormuş.
Konu sahibi, başka doktora götürün. Bir arkadaşımın bebeği de tuvalete çıkamıyordu. Onlar zeytinyağına batırılmış steril bir kulak çubuğunu çok az ve nazikçe kullanıyorlardı.
Bir de lütfen bebeğinizin iyiliği için, çaresiz bir hastalığı varmış gibi tepkiler vermeyin. Sizin bu kadar yoğun stresiniz bebeğinize daha çok zarar verir. O sizin duygularınızı hisseder, etkilenir. Sakin, şefkatli, sevgi dolu olursanız o da daha rahat hisseder.
merhaba benim bebegimde de ayni sorun var bize de doktor aynisini soyledi. peki yaptiniz mi? sonrasinda düzeldi mi bebeginiz? cevaplarsanız sevinirimbebeğim daha 40 günlük bir erkek bebek ve sürekli kaka yapan be eğim son 2 haftafır 4 5 günde bir çıkıyor kızaeıyor morarıyor ve ıkınıyor cerraha götğrdük parmakla makattan her sabah yaptırın dedine olur yardım edin hem zordurumdayım hem üzülüyoru (( ne olur yatdım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?