Çocuk Hastalıkları bebeğimde makat darlığı var ne yapmayılım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yekta1650bahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
13
19
3
30
bebeğim daha 40 günlük bir erkek bebek ve sürekli kaka yapan be eğim son 2 haftafır 4 5 günde bir çıkıyor kızaeıyor morarıyor ve ıkınıyor cerraha götğrdük parmakla makattan her sabah yaptırın dedi :( ne olur yardım edin hem zordurumdayım hem üzülüyoru :((( ne olur yatdım edin

Benim bebeğim yok ama zeytinyağı ile hafif hafif makat etrafını yumuşatarak ihtiyacını gidermesine yardımcı olabilirsiniz tanıdıklarım hep öyle yapardı .

Bebeğim 4 aylık oldu o dönemlerde eninde kabizlik yaşadık kulak copuyle zeytinyagiyla uyararak yaptırdım bi süre sonra gliserin kansuk fitil kullandik 2 hafta kadar böyle sürdü ama her sabah değil tabi iki güne bir bu şekilde yaptık sonra düzene girdi hergun bebeğin poposuyla uğraşmayın yara olur ayrıca parmaklà nasıl olacakmis o iş töbe ya rabbim

Bebeğim 4 aylık oldu o dönemlerde eninde kabizlik yaşadık kulak copuyle zeytinyagiyla uyararak yaptırdım bi süre sonra gliserin kansuk fitil kullandik 2 hafta kadar böyle sürdü ama her sabah değil tabi iki güne bir bu şekilde yaptık sonra düzene girdi hergun bebeğin poposuyla uğraşmayın yara olur ayrıca parmaklà nasıl olacakmis o iş töbe ya rabbim
doktora götürdük dün gece lavman yaptı çıkmadı benimkünin cıvık bide birikmiş ve sonra doktor bida parmak soktu ve yaptı sabahta cerraha götürdük ve her sabah yap dedi nasıl kıycam yavruma daha bugun 40 ı doldu yeni

çevrenizde olan varsa ne olur sorsun bişey çıkar birinden belki olan vatdır allahım vermeain kimseye düşmanıma bile vermesşn bu acıyı

doktora götürdük dün gece lavman yaptı çıkmadı benimkünin cıvık bide birikmiş ve sonra doktor bida parmak soktu ve yaptı sabahta cerraha götürdük ve her sabah yap dedi nasıl kıycam yavruma daha bugun 40 ı doldu yeni

Ay yavrum bi daha götürme o doktora ya salak mi o töbe ya rabbim lavman çokta iyi bişey değil daha çok küçük ve parmağını sokması çok itici çirkin ve bi o kadar zararlı onun poposu ne kadar ki zaten hergün yapma yazık günah benim doktorum profosör ve 2 güne bir zeytin yağına batır kulak copunü bebeğinin poposuna hafif ucunu sok ve oyna biraz o şekilde sakin çok sokma o şekilde zaten hemen 5 dakikaya kalmaz yapar parmak koca insanlar dayanamaz kaldiki bi avuç çocuk ne biçim doktor o

valla inan hem ağlıyotum hem yazıyorum baş ucundayım şimdi nasıl zarıldanıyor ben ölsemde görmesem onu böyle annemler kocaelinde oraya mı götürsem uniye acaba orda doğum yaptım zaten :(

valla inan hem ağlıyotum hem yazıyorum baş ucundayım şimdi nasıl zarıldanıyor ben ölsemde görmesem onu böyle annemler kocaelinde oraya mı götürsem uniye acaba orda doğum yaptım zaten :KK43:

Kocaeli de oturuyorum izmit medical park ali kaya doktorum ona götürmeni tavsiye ederim . Özelden yaz istersen bana doktorun numarasini sana vereyim whatsapptan konuş bakalım ne diyecek küçücük çocuğa neler yapmışlar yazık ah yavrum ne kadar yanmistir canı

Kocaeli de oturuyorum izmit medical park ali kaya doktorum ona götürmeni tavsiye ederim . Özelden yaz istersen bana doktorun numarasini sana vereyim whatsapptan konuş bakalım ne diyecek küçücük çocuğa neler yapmışlar yazık ah yavrum ne kadar yanmistir canı
ben özelden bilmiyorum ki nasıl yazılır sen yaz ben yeni üyeyim :(

Allah şifa versin. Hergün bi çay kaşığı Halis z yapı içirin en azından bağırsakları yumuşatır.

Bebek daha 40 günlükmüş. 6 aydan önce zeytinyağı verilmez. Zaten kabız da değilmiş, sıvı yapıyormuş.

Konu sahibi, başka doktora götürün. Bir arkadaşımın bebeği de tuvalete çıkamıyordu. Onlar zeytinyağına batırılmış steril bir kulak çubuğunu çok az ve nazikçe kullanıyorlardı.

Bir de lütfen bebeğinizin iyiliği için, çaresiz bir hastalığı varmış gibi tepkiler vermeyin. Sizin bu kadar yoğun stresiniz bebeğinize daha çok zarar verir. O sizin duygularınızı hisseder, etkilenir. Sakin, şefkatli, sevgi dolu olursanız o da daha rahat hisseder.

Son düzenleme:
Bebek daha 40 günlükmüş. 6 aydan önce zeytinyağı verilmez. Zaten kabız da değilmiş, sıvı yapıyormuş.

Konu sahibi, başka doktora götürün. Bir arkadaşımın bebeği de tuvalete çıkamıyordu. Onlar zeytinyağına batırılmış steril bir kulak çubuğunu çok az ve nazikçe kullanıyorlardı.

Bir de lütfen bebeğinizin iyiliği için, çaresiz bir hastalığı varmış gibi tepkiler vermeyin. Sizin bu kadar yoğun stresiniz bebeğinize daha çok zarar verir. O sizin duygularınızı hisseder, etkilenir. Sakin, şefkatli, sevgi dolu olursanız o da daha rahat hisseder.
haklısınız hisseder ama bende ne yapacagımı şaşırdım bilmşyorum yeni tecrübesiz anneyim sanıyorum ki bişey olcak korkuyorum allah yardım etsin gerçekten çok zor :(

bebeğim daha 40 günlük bir erkek bebek ve sürekli kaka yapan be eğim son 2 haftafır 4 5 günde bir çıkıyor kızaeıyor morarıyor ve ıkınıyor cerraha götğrdük parmakla makattan her sabah yaptırın dedi :KK43: ne olur yardım edin hem zordurumdayım hem üzülüyoru :KK43:(( ne olur yatdım edin
merhaba benim bebegimde de ayni sorun var bize de doktor aynisini soyledi. peki yaptiniz mi? sonrasinda düzeldi mi bebeginiz? cevaplarsanız sevinirim

Back
X