Çocuk Hastalıkları Bebeğimde tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beyza50

beyzailehertelden.blogspo
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
177
2
96
Nevşehir
Arkadaşlar kızım nerdeyse 15-20 gün arayla idrar yolu enfeksiyonu oluyor ve inananmıyoyum alt temizliğine çok dikkat etmeme rağmen bu 4 .üncü oldu ve artık sinirlerim bozuldu nerde yanlış yapıyorum ben :(( aranızda bu sorunu yaşayan var mı ??

Bebeğinin cinsiyeti ne?Benim oğlumda 1 ay önce iye oldu,iğne ve antibiyotik tedavisiyle geçti.Doktor sünnet diyor,havaların biraz ısınmasını bekliyoruz.Ve en önemlisi her gün bebeğimizi suya oturtup pipisini temizliyoruz,günde 2 defa da doktorun verdiği bakteri önleyici kremi pipiye sürüyoruz ve bakteri önleyici ilaç kullanıyoruz.İnşallah 15 gün sonra sünnet olacak oğlum.Çok geçmiş olsun annesi,suya oturtmak iyi bir fikir dene bence.

bebeğim kız suya oturmak derken? yani yıkamak değilde oturtmak mı ayrıca bakteri önleyici krem güzel fikir

Biz suya oturtup pipisini ileri geri yaptırıyoruz canım,bıkmadan usanmadan her gün:)))

Arkadaşlar kızım nerdeyse 15-20 gün arayla idrar yolu enfeksiyonu oluyor ve inananmıyoyum alt temizliğine çok dikkat etmeme rağmen bu 4 .üncü oldu ve artık sinirlerim bozuldu nerde yanlış yapıyorum ben :(( aranızda bu sorunu yaşayan var mı ??

ayaklarını sıcak tutmaya çalışın,sağlıklı günler diliyorum :nazar:

Son düzenleme:
kız çocukları ile erkek çocukları farklı, kız çocuklarının suya oturtulmaması gerekiyo benim bildiğim, çünkü kızım daha ilk doğduğunda demişti doktorumuz aama ben tabi çok bilmiş halimle dinlemedim, şuan benim kızımda aynı sorunu yaşıyo 7,5 aylık dün iğne tedavisine başladık umarım en kısa zamanda geçer ve tekrarlamaz bebeklerimizde bu acıları çekmez
yalnız size söyleceğim şu ki, kız çocukları suya kesinlikle oturtulmazmış bol suyla herhangi bir temizlik maddesi kullanmadan yıkayın, hatta banyo yaptırırken bile sabundan filan iyice arınması için bol bol suyla yıkayın

aslında idrar tahlilinin yorumunun doktorlara göre değişmeside çok sinir bozucu bazı doktorlar diyorki tahlilde nitrit negatifse kesinlikle enfeksiyon yoktur.buna göre benim kızım hiç enfeksiyon geçirmedi boşuna 4 kez antibiyotik kullandık çünkü kültürde de hiç bir zaman üreme olmadı sadece tahlilinde lökosit çıkıyor..
yani her doktorun kafasına göre tedavi uygulaması ne kadar yanlış ya sinir oluyorum okadar kafam karışık ki hangi doktora inanmalıyım hangisi doğru söylüyor anlamadım.....

Back
X