- Konu Sahibi femmefatale26
-
evet maalesef bunu yapıyorum bir çok insanın bunun için yıllarca uğraştığını biliyorum ama doğuramıcam onu daha minicik 5 haftalıkpazartesi gidip aldırıcam bilmiyorum bu acıyla nasıl yaşanır.İşin içinden çıkamıyorum canım çok acıyor
evet maalesef bunu yapıyorum bir çok insanın bunun için yıllarca uğraştığını biliyorum ama doğuramıcam onu daha minicik 5 haftalıkpazartesi gidip aldırıcam bilmiyorum bu acıyla nasıl yaşanır.İşin içinden çıkamıyorum canım çok acıyor
henüz evli değiliz
henüz evli değiliz
ama nedenn ölüm riski dışında hiçbir şey buna engel olmamalı.bu cinayet sayılır ama bunu yapma onun dünyaya gelme şansına ,rıskına, hakkına engel olmaaa((
henüz evli değiliz
üsttede dediğim gibi henüz evli değiliz evlenme gibi bi şansımızda yok şuanda bebeğe bakamıcağımızdan korkuyoruz daha çok
çok haklısınız ama bakamıcağımız bir çocuğu dünyaya getirmek ne kadar doğru olur
ailelerimize hamileyim evlenelim diyemeyiz bir evlilik olucaksa bu ailelerden gizli olucak buda arkamızda kimsenin desteği olmıcak anlamına geliyor.Henüz okuyorum düşünüyorum düşünüyorum olmuyor
Bebeeğe bakabilme durumum yok diyorsunuz ama yinede kıymayın o cana
Evet belki doğduğu ortam güzel olmayacak ama yinede yaşamak hakkı
Doğurun derim yani bezmi alamıyorsunuz eskilerdeki gibi çarşaf kullanın yıkayın zaten anne sütüyle beslenecek çok çeşit çeşit kıyafetede gerek yok
ama bir cana kıymayın.
Bunun bir çaresi vardır elbet
( senin ve onun yaşı kaç canım ?
evlenmek için hiç mi ihtimal yok düğün falan olmasa ailelere söyleseniz bi şekilde halletseniz,kıyma minincik bebeğe,ona can veren sen misin ki sen alasın canını,günahtır hem,bi yol bulunur belki bi denesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?