Bebeğimden vazgeçiyorum :(

femmefatale26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
56
0
36
Eskişehir
evet maalesef bunu yapıyorum bir çok insanın bunun için yıllarca uğraştığını biliyorum ama doğuramıcam onu daha minicik 5 haftalık pazartesi gidip aldırıcam bilmiyorum bu acıyla nasıl yaşanır.İşin içinden çıkamıyorum canım çok acıyor

Niçin aldırıyorsunuz sebebi ne ?

tatlım konuyu açarmısın biraz merak ettim sebebini

ama nedenn ??? Ölüm riski dışında hiçbir şey buna engel olmamalı.bu cinayet sayılır ama bunu yapma onun dünyaya gelme şansına ,rıskına, hakkına engel olmaaa ((

Son düzenleme:
ama nedenn ölüm riski dışında hiçbir şey buna engel olmamalı.bu cinayet sayılır ama bunu yapma onun dünyaya gelme şansına ,rıskına, hakkına engel olmaaa ((

çok haklısınız ama bakamıcağımız bir çocuğu dünyaya getirmek ne kadar doğru olur
ailelerimize hamileyim evlenelim diyemeyiz bir evlilik olucaksa bu ailelerden gizli olucak buda arkamızda kimsenin desteği olmıcak anlamına geliyor.Henüz okuyorum düşünüyorum düşünüyorum olmuyor

henüz evli değiliz

üsttede dediğim gibi henüz evli değiliz evlenme gibi bi şansımızda yok şuanda bebeğe bakamıcağımızdan korkuyoruz daha çok

Bebeeğe bakabilme durumum yok diyorsunuz ama yinede kıymayın o cana

Evet belki doğduğu ortam güzel olmayacak ama yinede yaşamak hakkı

Doğurun derim yani bezmi alamıyorsunuz eskilerdeki gibi çarşaf kullanın yıkayın zaten anne sütüyle beslenecek çok çeşit çeşit kıyafetede gerek yok

ama bir cana kıymayın.

Bunun bir çaresi vardır elbet

evlenmek için hiç mi ihtimal yok düğün falan olmasa ailelere söyleseniz bi şekilde halletseniz,kıyma minincik bebeğe,ona can veren sen misin ki sen alasın canını,günahtır hem,bi yol bulunur belki bi denesen

( senin ve onun yaşı kaç canım ?

Çok geçmiş olsun. Bu kararın ne kadar acı verdiğini bilemem ancak anlamaya çalışabilirim. Sevgiliniz destek olursa her şeyi aşarsınız üzülmeyin. Sevgiliniz destek olmasa da her şeyi aşarsınız hatta. İnsan gücünü en zorda kaldığı durumda fark ediyor. Gerekirse psikolojik yardım almaya çalışın. Kendinize yüklenmeyin. Bu kararı vermek zaten en zor şey. Bir de siz zorlaştırmayın bunu kendinize.

Düzeltme: Ben olsam sizin yerinizde ben de aynı kararı verirdim ama aklınızda en ufak bir şüphe dahi varsa lütfen iyi düşünün.

Son düzenleme:

çok haklısınız ama göze alamıyoruz evlenirsek yaparız geçiniriz zaten bende çalışıyorum ama aile silerek aile kurmak ne kadar doğru olur

erkek, bebeği olduğunda babadır; anne, bebeği ilk öğrendiği anda ...

( senin ve onun yaşı kaç canım ?

ben 21 o 25 yaşında

evlenmek için hiç mi ihtimal yok düğün falan olmasa ailelere söyleseniz bi şekilde halletseniz,kıyma minincik bebeğe,ona can veren sen misin ki sen alasın canını,günahtır hem,bi yol bulunur belki bi denesen

bilmiyorum kafam çok karışık zaten en çok vicdan yönü beni yaralıyor. Bir yandan da istiyorum onu offf

Daha ne kadar göreceğiz böyle üzücü basliklari haberleri... Neden böyle tadbirsizlik ??? Bir masumun günahına girmek ? Ve bir ömür bunun vicdan muhasebesi ??? 10 dklık bir zevk için (( neden yapar bunu insan kendine ???? Şimdi o sabi sübyanın hesabını kim verecek ??? Birde hiç utanmadan sıkılmadan buraya bunu bir dertmis gibi yazmanız. Kusura bakmayın ama haklı hiçbir tarafınız yok... Katilsiniz siz... Üstelik sizinle savaşmaktan aciz bir canın katili.... Ne demeli artik.... Yazıkkk...... Hem bu dünyanın hem ahiretin zehir olma durumu (((((((( ve insanoğlunun büyük kaybı (((((

ah ah olan olmuş olmasaymış keşke....ama ne olur çıkar yoluna baksanız..onunşuanda kalbi atmaya başlamış....o da bi can artık annesi....bi denesen ailede samimiolduğun kişiye sorsan 7 haftalıkken içeride oynama başlayan bi canlı hazırlıklarını yapıyor....hamile olarak durumuna çok üzüldüm önce çaresini araştırsan?

Bu ne anlamıyorum..

Evlilik dışı ilişki yaşanıyor, bu ilişki kişilerin kendilerine saygıları olmadan yaşanıyor, üstüne dikkatsiz olunuyor, sonra bir can meydana geliyor ve hopp bir ben aldırır gibi bebeğimi aldırıyorum deniyor.

Ne çok arttı bu.. Neden kimse başkasının hayatından ders almıyor..
Neden yazık ediyorsunuz kendinize..Olan bebeğe olmuyor sadece.. Kadınların yaşadığı psikolojik travmanın kim hakkını ödeyecek..
Sonrasında yıpranmış bir hayatı sırtlarında taşımak zorunda kalıyorlar..Erkeğe ! hiçbirşey olmuyor..

Burada söz edilen bir çok konuda '' eski kız arkadaşım zaten öyle böyleydi '' muhabbetlerinin arasına katıyorlar sadece..

Ne olur artık kendimize saygımız olsun..Bu kadar ucuz mu herşey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…