Bebegime alınacaklar ❣

Papatyaaski05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
21
6
1
30
Hanımlar ben suan 16 haftalık hamileyim :) sabirsizlandim gittim araştırmadan bebek arabası aldım ama nasıl bilmiyorum acaba sizden kullanan veya duyan var midir? BEBE CONFORT MAIA marka bu. Kullanıp memnun olan var mi ? Lütfen cevap yazııın :((

Bnde gaza gelip kiyafetler falan aldm snrada daha erken alma deynce etraftakiler acaba almasamiydm dedm .daha organ taramasina falan grmedik malum.gerci olcagi varss her zman olur demi ama nasip hersey
Aynen öyle nasipte varsa ister bu gun ister yarın. Bana da herkes öyle diyor ama ilk heyecan ilk heves farklı. sabirli olmayı ogrenicez galiba :))

Hanımlar ben suan 16 haftalık hamileyim :) sabirsizlandim gittim araştırmadan bebek arabası aldım ama nasıl bilmiyorum acaba sizden kullanan veya duyan var midir? BEBE CONFORT MAIA marka bu. Kullanıp memnun olan var mi ? Lütfen cevap yazııın :KK43:(
Bende ilk arabayı aldım Kraft fit aldım ben 5 aylık hamileyken ilk arabayı aldım iyikide almışım hiç pişman olmadım Allah'ım hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah bence hiç araştırma almışsın zaten şimdi burada biri güzel değil dese gidip değiştirecek mısınız sonuçta en iyisinide alsan beğenmeyen mutlaka çıkacaktır bence sıkıntı yapma allahim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin

Bende ilk arabayı aldım Kraft fit aldım ben 5 aylık hamileyken ilk arabayı aldım iyikide almışım hiç pişman olmadım Allah'ım hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah bence hiç araştırma almışsın zaten
Amin inşallah. Evet zaten artık is işten geçti umarım memnun kalırım :)

Hic uzulme. Ha 16 haftalikken almissin ha 30 haftalikken. Insan her zman hamile kalmiyo. Tabi alicaksin hevesini cikarcaksin. Iyi yapmissin. Gule gule kullanin guzel gunlerde.

Çok teşekkür ederim keşke herkes böyle düşünse bende sizin gibi düşünüyorum. Çok sağolun ❣
Bosver boyle dusunmeyen gitsin bebek dogduktan sonra alsin.. o kdr zman bekleniyo anne olabilmek icin. Bende aldim bebek arabami besigimi bir suru kiyafet ve kimseyede sormam acikcasi daha 11 haftaligiz ama icimdeki en buyuk hevesti anne olabilmek. Allah bebeklerimize saglik versin insallah. Baskasi ne dusunur diye hic dusunme herkesin hayati kendine kuzum :) kimi ilk cocuktan hevesini aliyo kimi bu konularda isteksiz oluyo kiminin ailesi hevessiz oluyo o yzden bosver :)

Bosver boyle dusunmeyen gitsin bebek dogduktan sonra alsin.. o kdr zman bekleniyo anne olabilmek icin. Bende aldim bebek arabami besigimi bir suru kiyafet ve kimseyede sormam acikcasi daha 11 haftaligiz ama icimdeki en buyuk hevesti anne olabilmek. Allah bebeklerimize saglik versin insallah. Baskasi ne dusunur diye hic dusunme herkesin hayati kendine kuzum :) kimi ilk cocuktan hevesini aliyo kimi bu konularda isteksiz oluyo kiminin ailesi hevessiz oluyo o yzden bosver :)
Ne kadar pozitifsiniz tebrik ederim sizi :) amin önemli olan sağlık tabi ki. Zaten başkası ne düşünür diye yasarsak üzülen biz oluruz. Ben de esimde çok hevesliyiz rabbim herkese versin inşallah

Hanımlar ben suan 16 haftalık hamileyim :) sabirsizlandim gittim araştırmadan bebek arabası aldım ama nasıl bilmiyorum acaba sizden kullanan veya duyan var midir? BEBE CONFORT MAIA marka bu. Kullanıp memnun olan var mi ? Lütfen cevap yazııın :KK43:(

ben daha evlenmeden beşik almış bir insanım. bir şey olmaz. hevesleniyorsan al.
ayrıca şuan evliyim çocuk için uğraşıyoruz. bugün yarın bende alacağım bebek arabası. cadillac air düşünüyorum ben. böyle pahalı şeyleri erkenden almak daha iyi. ödenmiş ödenmiştir. her şeyi bir kaç aya yığarsan masrafların altından kalkmak daha zor olur...

Ben de aynı senin gibi sabırsızım canım şimdiden bebek arabası kıyafetler emziğini biberonunu hepsini aldım. Bi beşik kaldı. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.:anneadayı::anne:

Ben de aynı senin gibi sabırsızım canım şimdiden bebek arabası kıyafetler emziğini biberonunu hepsini aldım. Bi beşik kaldı. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.:anneadayı::anne:
Bende alıyorum vallahi insan görünce dayanamıyor. Bende kıyafet falan aldım arabayla ama daha var alinacakalalinacaklar :)) amin inşallah canım. Senin ki kaç aylık :KK9:

Back
X