Sanirim yeni doğum yaptınız bebeğinizi gece gündüz sık sık emzirin. En fazla 2 saat arayla . Ve biberon vermemenizi onerebilirim. Eğer mama veriyorsanız alternatif yöntemlere yonelmelisiniz.(kasik biberon şırınga yada emzirme destek sondası ) meme reddi açısından. Buna 3 aylık olana kadar sabretmelisiniz.Gece ve sabah karşı uykum cok agir geliyor gozlerimi acamiyorum. Bebegim en az yarim saat emiyor ama hemen uyuyamiyor besigi sevmiyor ben de biberonla besikte salliyorum anca oyle daliyor. Ama bazen cok uykum geliyor meme hemen vermiyorum salliyorum uyur geri diye sonra vicdan azabi cekiyorum. Gunduz bir sorunum yok ama gece uykusuzluk beni cok kotu etkiliyor napabilirim bu konuda
Aman diyim güvenli hale getir de bebeği. Uykusuzluktan ben bebeğimi düşürmüştüm emzirirken içim geçmiş. Sen güvenli pozisyona al da sonrasına bakarsınGece ve sabah karşı uykum cok agir geliyor gozlerimi acamiyorum. Bebegim en az yarim saat emiyor ama hemen uyuyamiyor besigi sevmiyor ben de biberonla besikte salliyorum anca oyle daliyor. Ama bazen cok uykum geliyor meme hemen vermiyorum salliyorum uyur geri diye sonra vicdan azabi cekiyorum. Gunduz bir sorunum yok ama gece uykusuzluk beni cok kotu etkiliyor napabilirim bu konuda
21 gunlukBebeğiniz ne kadarlık? Bir süre sonra vücut alışıyor bebeğin de bir düzeni oluyor. Ben otururdum yanlarıma yastık koyardım yatakta. O şekilde emzirirdim kızım da kucağım da öyle uyurdu. Bazen daldığım oluyordu çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. Ama yatarak emzirmedim korkuyordum kızım prematüre ve küçük diye.
Anne yani besigim var besikte onu sallarken yatagimda yatiyorum o an daliyorumAman diyim güvenli hale getir de bebeği. Uykusuzluktan ben bebeğimi düşürmüştüm emzirirken içim geçmiş. Sen güvenli pozisyona al da sonrasına bakarsın
Bana ders oldu ondan sonra bi daha asla dalmadım
Mama vermiyorum zaten memeyi seviyor. 21 gunluk oldu. Doktorlar normal kilosundaysa uyaninca emzirin diyor. Gece 1 kez uyaniyor emziriyorum sonra sabah 7 de uyaniyorSanirim yeni doğum yaptınız bebeğinizi gece gündüz sık sık emzirin. En fazla 2 saat arayla . Ve biberon vermemenizi onerebilirim. Eğer mama veriyorsanız alternatif yöntemlere yonelmelisiniz.(kasik biberon şırınga yada emzirme destek sondası ) meme reddi açısından. Buna 3 aylık olana kadar sabretmelisiniz.
Gec saatte uyuyun bebekler yorgunlultan erken uyanir diye duymustum sizinki de oyle olmus galiba2 bebeğim de emerek uyudu, uyur. Bu konuda şanslıyım çok şükür. Gece uyanınca emziririm uyur. Bizim sıkıntımız geç uyuyup erken uyanmak.. Uykumu alamıyorum ama alıştım
21 gunlukNe kadarlık ve bebeginiz
Oyyyy daha çok yenisiniz. Bol bol kucaklayın öpün koklayın mis gibi. Daha uzun zamanlar uykusuz kalacaksınız21 gunluk
21 günlük bebek uzun süre beslenmeden tutulmazMama vermiyorum zaten memeyi seviyor. 21 gunluk oldu. Doktorlar normal kilosundaysa uyaninca emzirin diyor. Gece 1 kez uyaniyor emziriyorum sonra sabah 7 de uyaniyor
Ee çok az uyanıyormuş bebiş, niye uykusuzsunuz ki.. Normalde o günlerde 2 saatte bir emiyorlar.Mama vermiyorum zaten memeyi seviyor. 21 gunluk oldu. Doktorlar normal kilosundaysa uyaninca emzirin diyor. Gece 1 kez uyaniyor emziriyorum sonra sabah 7 de uyaniyor
Gunduz 2 saatte bir emiyor zaten. Eskiler gece uyanmadan uyandirmazmis bebegi hepimiz de saglikliyiz sukur21 günlük bebek uzun süre beslenmeden tutulmaz. 3 aydan sonra uyumasına izin verilir. Bilemedim sizin doktoru ilk defa duyuyorum. Acıkır ya yapmayın uyku beslemesi yapın 2-3 saatte bir. Daha yeni dünya ya uyum sağlamaya çalışıyor . Uyku saatleri onun istediği gibi olur . 3. Aydan sonra dogduklarini anlıyorlar.Ben 3 ay yatak odasından çıkamadım. Hep aynı döngü içindeydim ,emzir besle gaz çıkar alt al , uyut sonra gidip sağım yap , bide emzirirken cektigim acıdan bahsetmeyeyim. 2 saat uyuyup tekrar baştan .çok zor zamanlardı. düşününce Allah sabır ve kolaylık versin.
Gunduz yapisik ikiz gibiyiz zaten. Benim uyku problemim baya anestezu almis gibiyim ilac alicam en sonundaOyyyy daha çok yenisiniz. Bol bol kucaklayın öpün koklayın mis gibi. Daha uzun zamanlar uykusuz kalacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?