Sakin ol acemi anne. Şuan annen var diye annene guvenmissin. O yzuden yapamam sanıyorsun. Çok güzel yaparsın merak etme. İlk doğumda annemde bı ay kaldım. Kendi evime giderken çok korktum nasıl yapicam diye. Bı baktım herşey kendiliğinden yoluna girdi. Annelik içgüdüleri diye bişey var. Rahat ol. Kalbin sana yol gösterir. Bilmediğin herşeyi burda ya sor anında cevap veren olur. Ayrıca ilk zamanlar bizimkilerde her yere isedi s...tiYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
biraz güven kendine. Bebiş artık ömrünün sonuna kadar seninle beraber olacak. İllaki bir şekilde öğreneceksin. Yok öyle bakamıyorum diyip üzülmek anneye güvenmek falan valla.Yeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
Yeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
Benim kizimda nezaman altini acsak pipisini yapardiYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
Dur daha dün bir bugün iki yavaş yavaş onunla birlikte sende öğreneceksin, ogreteceksin kaygilanmakta haklısın öyle kolay değil biliyorsun da güzel bir anne olacaksın. Bebişe bez bağlanırken işerse diye üzerine peçete koyun etrafa sacilmasin.Yeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
Bir kere bunları düşünüyorsanız kötü bir anne asla değilsiniz .Zaten uç örnekler dışında kötü anne diye bir şey yok bence .Ona en iyi bakacak kişi sizsiniz .Sadece size ihtiyacı var hep bunu tekrarlayın .Ben de başlarda öyle hissettim ama sonra annem gidince yalnız kalinca çocuğu tutamayan ,meme tutturamayan ben bir hafta once kuvetinde tek başıma 2 aylık bebeğimi yikiyordum .Ben de çok yaşadım aynı şeyleri.Gulerdim halime .Bir kere kakasini yapmıştı bezini açtığımda resmen fışkırdı yatakta yol oluştuYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
Bunların hepsi çok normal, hepimiz geçtik bu yollardan.. Siz kaygılı olmayın bebeğiniz hisseder, hiç üzülmeyin , çok sevin , okşayın, ninni söyleyin bebeğinize, yeter onaYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?