- 18 Ağustos 2016
- 5.200
- 21.690
- 348
Zamanla aştıkYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
Ben de yaşadım ve cok normal, ilk 1 ay benim icin çok zor geçmişti. Ama giderek alışacaksın merak etme...Yeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
O şapkalar yenidoğana büyük geliyor diyorlar ama oldumu sizinkine? Alıp almamakta kararsızım :)Dur daha dün bir bugün iki yavaş yavaş onunla birlikte sende öğreneceksin, ogreteceksin kaygilanmakta haklısın öyle kolay değil biliyorsun da güzel bir anne olacaksın. Bebişe bez bağlanırken işerse diye üzerine peçete koyun etrafa sacilmasin.
Akşam bende 2 dk bez alayım derken oğlum her yeri batırdı her zaman olabilen durumlar üzülmeyin. Mamasini ayarlarken bileğinizin iç kısmına damlatın yanmıyorsa sıcak değildir.
Banyo yaptirirken kulağına su kaçmasın diye şapkalar var ondan aldım öyle yaptırdım kulağa su kacmadiktan sonra kopukleyip yıkamak 5 dk.
Bir çoğumuz tecrübeler ile anneliği öğrendik siZde öyle olacaksınız zor ve güzel günler sizi bekliyor sağlıkla büyütün yavrunuzu
Sakin olun.Yeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
Tabiki de canım daha beterlerini bile yaşadık. 40 ı çıkana kadar o sana sen ona alışıcaksın. Zamanla birbirinizin dilinden anlıycaksınız.Yeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen
Erkek çocuklarda vardır altını açtığın gibi işeme olayı. Oğlum yüzüme, ellerime fışkırta fışkırta öğretti :)Benim yeğenin altını açtım eğildim bakarken yüzüme attırdı eşşoleşşekKendinizi beceriksiz hissetmeyin, ilk defa anne oldunuz. Zamanla komando gibi olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?