- Konu Sahibi mutluluk06
-
canım korkun boşuna. Eşin bebeğe birşey olacak korkusuyla sana yaklaşmıyordur. Gece boşalması da boşaltamadığı spermlernin istem dışı olarak boşalmasıdır. sen bebeğini düşün korkma.
erkekler hamileyken eşine yaklaşamazlar bebeğe birşey olur diye korkularından ondan dolayı uzak duruyordur,
aldattığını falanda düşünüp bebeğine zarar verme hamileliğinin bebeğinin keyfini çıkart kimbilir bir daha ne zaman bu duyguları yaşayacaksın kafana herşeyi takıpta ne kendini strese sok nede bebeğini
hamilelik biçok kadın için cinsel dürtülerin en yoğun olduğu dönem, bi risk yoksa bildiğim kadarıyla 7.aya kadar seks de yapılabiliyo, sadece bizde var heralde hamileliği hastalık olarak görme hali, düşük riski yoksa herşey normalse normal hayatına devam etmeli kişi, anladığım kadarıyla bebekten öncede isteksizlik vardı eşinde
pardon bişey merak ettim,
eşim isteksiz diyorsun ya, direk ondan mı yaklaşmasını bekliyorsun?
yoksa sen giyinip onu bişeyler yapmaya davetkar olduğunda da istemiyor mu?
evet bebekten öncede vardı
aslında çoğu zaman ben yaklaşıyorum,ben en başlarda cok giyindim süslendim baktım umrunda deil,sonra bende bıraktım hiç birşey yapmadan yaklaşmasını bekliyorum
o zaman bebeği bahane ediyo adam, ilişkinizden zevk almıyo desem erkekler için zor bi ihtimal bu bilemedim canım zaten çok tecrübelide değilim 4 aylık geçmişim var evlilikte, sıkma canını
sanırım benle beraber olmaktan zevk almıyor,zorunlu gibi,zaten insan hissediyorhım...
yani eğer o halde görüp etkilenmiyorsa, sorunlu bencede,
evliliğini bozmak istemiyorsan cabala bence, olana kadar dene, sürekli açık saçık gez yanında eninde sonunda isteyecektir.
hani yazdınya o isterse bile reddeceğim, bence o şekilde bi yere varamazsın, aksine yuvanda huzursuzluk olur,
bence az daha sabret gayret et
kızlar cinsellik iki taraflı bi durumdur sadece kadın saten gecelik dantelli don giyerek adamı tahrik etmeye çalışmaz, kocalarınız da sizi tahrik edecek cariyemisiniz siz yaa, isteyen adam geceliğe falan bakmıyo zaten, mesela ben kış günü donuyorum içimde bir kat atlet onun üstünde uzun kollu zıbın onun üstünde sweat var ayağımda üç kat çorap adam gene sırnaşıyo yani, isteksizlik var adamda olay bu
Eşinizde isteksizlik var, peki konuştunuz mu bu konuyu karşılıklı neden böyle diye, doktora gittiniz mi? O düzelmek için çabalıyor mu? Bunlar önemli noktalar çünkü...
senin eşin normal olabilir cinsellikte ama arkadaşın ki sorunlu,
ne yapsın adam yanaşmıyorsa, dursun beklesin mi?? ya tedavi olsunlar doktora, yada eşiini baştan çıkaracak başka yol var mı bilmiorum yani,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?