- Konu Sahibi mutluluk06
-
bence bana karsı bir isteksizliği var,yoksa o tarz rüyalar görmez,dr asla gitmez defalarca konustum ne kavgalar ettik
Çok enteresan o kadar anlatmışsınız da derdinizi adam yine düzeltmeye çalışmıyor yani. Acaba doktora gitmekten mi utanıyor, ya da gurur mu yapıyor acaba?
Bu arada tam anlayamadım, kusura bakmayın, o tarz rüyalar derken? Siz nasıl biliyorsunuz o tarz rüyalar gördüğünü?
Mutluluk esinde erken bosalma sorunu var ve sen de ustune giderek
ozguvenini kiriyorsun
ya doktora gitmeye ikna edeceksin
ya da bu konu hakkinda konusmayacaksin
ustune gitme
bir de sorun esin
bebegime bir sey olacak demissin
bu kadar kafana takma
ruya gorup bosalmasini engelleyemezsin
ona yapacak bir sey yok
yalniz simdi aklima takildi ben de 8,5 yillik evliyim iki hamilelik ,
2 lohusalik gecirdim .
esimi o halde hic gormedim
normal mi ki acaba? : )
Doktorumdada şuan bu konu işleniyo :)
bencede eşinin sorunları var ama yüzleşemiyo gibi.
rüyalarda belki bu yüzdendir.aslında oda kafasına takıyo sanırım ama bunu sadece kndi içinde yaşadıqı içi
rüyalarına etki ediyo.
örneğin fakir birisinin rüysında zengin olması gibi.
bacağı olmayan brinin rüyasnda koşması gibi.
yani rüyasında belki de sizi görüyor.
eğer gerkten böyle bir sorunu varsa üzerine fazla gitmeden onu anlamaya çalışarak doktor
tedavisi görmeye ikna etmeniz gerekiyor olabilir.
umarım herşey qönlünüzce olur..
eşimde isteksizlik var,gece bşlması normal deil demekki benle beraber olmaktan zevk almıyorki,rüyasında bu tarz seyler görüyo
Peki ona sordunuz mu?
Mesela hani cinsel açıdan konuşup, benim yapmamı istediğin birşey var mı? ya da nasıl davranmalıyım? seni neden çekmiyorum? gel sakince konuşalım dediniz mi çözüme yönelik...
esin birlikte olmaktan zevk almiyor. sen de almiyorsundur muhtemelen. sana yaklasmasini da kendi ozguven tatminin icin istiyorsun belki de. yapilacak tek sey esinle bir olup cinsel hayatinizi renklendirmek olmali.
bazen iliskinin sonuna dogru canim yaniyor. ama esime sen devam et diyorum yarim kalmasin diye, hic zevk almiyorum bunu esim de goruyor. put gibi duran. sesi solugu ciknayan bir kadin. sonunda bana bosaldim ama gram zevk almadim diyor. ikimiz de bosuna banyo vs ugrasiyoruz. yani erkegin bosalmasi zevk aldigi manasina gelmez. yatakta kadinin tavirlari cok onemli.
yasadiginiz cinsellik sirasinda ne kadar aktifsin?
defalarca konuşmaya çalıştım hepsinde konuyu kapattı
sabah hiç yüüne bakmadım,konuşmadım ,anladı sanırım sabahtandır 4 defa oldu arıyor açmadım cevap vermedim,hiç konuşmak istemiyorum
Anlıyorum...
Erkeklik gururu had safhada olan bir adam sanıyorum.
Çözüm yine sizin elinizde ama onun isteğinin yerine geri geleceğini sanmıyorum, kendiliğinden.
Bir de kendini suçlu hissediyor olabilir, aslında duruma üzülüyor ama çaktırmıyor olabilir...
Konuşmayan sorunu çözmeyen adamla da ne zordur tahmine edebiliyorum.
Cinsel istek arttırıcı doğal yöntemler var onları denediniz mi peki
kesinlikle taviz vermicem,uzun bir süre konuşmucam taki ne oldu konusalım bir sorun mu var diyene kadarBelki de en doğru yöntem bu , ciddiyetinizin farkına varması gerekiyor. Bir süre böyle davranın bakalım. Çözmeye çalışacak mı sizin ciddi ciddi konuşmadığınızı görünce
Mutluluk ;
esindeki cinsel isteksizlik degil,
erken bosalma
onceki konunda da yazdim
sorun isteksizlik olsa
ruyalanma da olmaz
o nedenle hep oldu bittiye getiriyor, olayi uzatmaya korkuyor
doktora gitmiyorsa geciktirici vs kullanmaya ikna etmeye calis
canım bana karşı isteksizliği var,benden zevk almıyo heralde,
Kendini suclayacak bir durum yok
bu onun kisisel sorunu
sana belli etmiyor ama
o da uzuluyordur icten ice kendine olan ozguveni zedeleniyordur
sana bunu dusunduruyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?