hay Allahım ya böyle saçma bi soru görmedim yani burda kimse cevap vermese telaş içinde durucak mısın ekran başında böyle bişi olduğunda burda konu açmak yerine jinekoloğuna telefon açmayı denesen daha iyi olur du yaniburdan san nasıl yardımcı olunabilir ya
hay Allahım ya böyle saçma bi soru görmedim yani burda kimse cevap vermese telaş içinde durucak mısın ekran başında böyle bişi olduğunda burda konu açmak yerine jinekoloğuna telefon açmayı denesen daha iyi olur du yaniburdan san nasıl yardımcı olunabilir ya
atractive bilip bilmeden böyle gereksiz bi cvp atacağına hiç yormasaydın kendini umarım sende tadarsın o korkuyu... Seningibi duyarsızlar sayesinde hamile hamile gereksiz yere sinirlendim..
Hepinize teşekkür ederim saolun kızlar doktoruma ulaşamadım cebi kapalı olunca panik oldum burda deneyimli arkadaşlar bulurum dedim normalmi diye öğrenmek istemiştim sadece..neyseki şükürler olsun gece ve busabah bişey görmedim dün çok üzülmüştüm eşimle biraz atışıncada stresten bebeğime bişey oluyo sandım
stres bebeğe ve sana zarar verir.9 ay boyunca sakin olmaya çalış.senin şimdi yaşadıkların bebeğe geçiyo...benim ablam doğuma kadar çalıştı ve çok stresli işi vardı.devamlı oturup ağlıyodu sinirden ve şimdi bebeği 2 yaşında.hamilelikte yaşadığı sinir bebeğe geçti.inanılmaz sinirli bi çocuk...ben heralde 9 ay boyunca muzurluk yaptım ve çok güldüm.çocuğum 1 dk yerinde durmuyo ve hep gülüyo:))))
kızlar acil cvp lazım 7+2 deyim az önce wc de pedimde hafif pembe kahve bi leke gördüm bu normalmi çok korkuyorum düşük riskli haftalardayım aklımdan çıkmıyo..kasıklarımda ağrı yok bide idrar yollarımda enfeksiyon var ilaçda kullanamıyorum..sizce bu durum normalmi her hamilelikte lekelenme gibi şeyler oluyomu ...nolurrr acilllllllllll yardım
atractive bilip bilmeden böyle gereksiz bi cvp atacağına hiç yormasaydın kendini umarım sende tadarsın o korkuyu... seningibi duyarsızlar sayesinde hamile hamile gereksiz yere sinirlendim..
hepinize teşekkür ederim saolun kızlar doktoruma ulaşamadım cebi kapalı olunca panik oldum burda deneyimli arkadaşlar bulurum dedim normalmi diye öğrenmek istemiştim sadece..neyseki şükürler olsun gece ve busabah bişey görmedim dün çok üzülmüştüm eşimle biraz atışıncada stresten bebeğime bişey oluyo sandım
tatlımmm ben geldimmm haberini aldımmm sayfada seniii ararkennn acilll başlığını gördümmmm.....yettimm gari diyerektene geldimmmm..dün yeni doğum yapmış bi arkadaşım bilgiyi hemencecik aktarayım sanaaa....ben dio hamileykenn arar ara kanamalarım oldu ama şimdi bebeişi 11 aylık oldu bilene tabiii korkuyoruzz ama Allah istiyoırsa gelirr..... buarada yazıların bi kısmını okudummm daha onlara yazamadımmm...ama böle insanları takıpta hiç sinirlerini yıpratmaaa....madem böle düşünüyolarmışş bu sitede ne işleri varmış acabaaaa.....hepimizin giriş amacı bu değilmi deneyimli arkadaşlardan daha önce böle durumla karşılaşanlardan fikir almak..doktora gittiğinde haber ver banadaaa...o bizim ilk böcüğümüzzz.....
.....SIPALARIMIZIN HEPSİİİİ ALLAH'A EMANET ......
tatlımmm ben geldimmm haberini aldımmm sayfada seniii ararkennn acilll başlığını gördümmmm.....yettimm gari diyerektene geldimmmm..dün yeni doğum yapmış bi arkadaşım bilgiyi hemencecik aktarayım sanaaa....ben dio hamileykenn arar ara kanamalarım oldu ama şimdi bebeişi 11 aylık oldu bilene tabiii korkuyoruzz ama Allah istiyoırsa gelirr..... buarada yazıların bi kısmını okudummm daha onlara yazamadımmm...ama böle insanları takıpta hiç sinirlerini yıpratmaaa....madem böle düşünüyolarmışş bu sitede ne işleri varmış acabaaaa.....hepimizin giriş amacı bu değilmi deneyimli arkadaşlardan daha önce böle durumla karşılaşanlardan fikir almak..doktora gittiğinde haber ver banadaaa...o bizim ilk böcüğümüzzz.....
.....SIPALARIMIZIN HEPSİİİİ ALLAH'A EMANET ......
canım çok geçmiş olsun. herşeyden önce moralini yüksek tutmaya çalış, çok zorunlu olmadıkça da yerinden kalkma. ben de benzer durumdayım, ara sıra lekelenme arasıra normal kanama yaşıyorum, yarın tam 7 haftalık olacağız inşallah. doktorum bana da 200 lük progestan verdi günde 3 kez içiyorum, çok kanama olduğunda ise hastaneye gidiyorum iğnesini de yapıyorlar. benim doktorum daha fazla yapılacak birşey olmadığını söyledi, hani düşük riskine karşı. "evde dinlen, yataktan kalkma, ilacını aksatmadan iç bulantın yoksa bol su iç ve moralini yüksek tut" dedi. bir de bu durumu yaşayan hamilelerden daha sonra sağlıklı bebekleri olan pekçoğu da olduğunu söyledi. kanama durumunda önemli olan parça düşmesiymiş- Allah'ım uzak etsin bizden- onun gerçekten acil durum olduğunu söyledi. bunun dışında korkmana gerek yok dedi. Allah'a emanet bebeklerimiz.. inşallah sağlıkla kucaklayabiliriz. iş arkadaşımın biri erkek biri kız ilköğretim çağında çocukları var. ikisinin gebeliğinde de kanama ve düşük tehdidi ile aylarca yatmak zorunda kalmış. şimdi bebekler büyüdüler okula gidiyorlar. inşallah bizim de hayırlısıyla öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?