hayiiiir emiinim cok iyidir o bebis daha ilk haftalar simdiden boyle yaparsan ooooo daha neler yawayacaksiniz birlikteeee)))6+1 haftalk hamileyim bugüne kadar kasık ve bel ağrılarındn duramıyordum bu sabah itibariyle bianda ağrılarım kesildi sanki hamile değilimm 2 saat sonra doktora gideceğim bebeğime bişey olmuşmudr arkadaşlar içim içimi yiyiyorr dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
hayiiiir emiinim cok iyidir o bebis daha ilk haftalar simdiden boyle yaparsan ooooo daha neler yawayacaksiniz birlikteeee)))
6+1 haftalk hamileyim bugüne kadar kasık ve bel ağrılarındn duramıyordum bu sabah itibariyle bianda ağrılarım kesildi sanki hamile değilimm 2 saat sonra doktora gideceğim bebeğime bişey olmuşmudr arkadaşlar içim içimi yiyiyorr dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
ay simdi sen agrilarin kayboldu diyemi endiselendin bende bebegin hareketleerini hissedemedin sandimm ay sen daha 6 +1de bole yaparsan nasil biter bu gebelik bu kadar vesvese yapma bence
6+1 haftalk hamileyim bugüne kadar kasık ve bel ağrılarındn duramıyordum bu sabah itibariyle bianda ağrılarım kesildi sanki hamile değilimm 2 saat sonra doktora gideceğim bebeğime bişey olmuşmudr arkadaşlar içim içimi yiyiyorr dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
Canim bende 6+1 Haftaligim. Ağrıların gecmesi kadar normal bisey yok :) endise etmemen gerekiyo. Asıl ben agrim sancim olunca endise ediyordum. Agrim sizim gecince ohh be diyordum hersey yolunda demek.. doktorun gulmesin sonra sana :) bu arada kalp atışını dinlemeye gittin mi
çok şükür canım mercimeğimde bişey yokmuşCanim sende bebeginde iyidir inşallah
İçini ferah tut canım tutunma aşamsasında o ağrılar oluyo,sonrasında geçiyo hemen zaten.Hep ağrı olucak dıye bışey yok yani,stres yapma kendıne bebişin mışıl mışıl uyuyodur annesi :)
ay simdi sen agrilarin kayboldu diyemi endiselendin bende bebegin hareketleerini hissedemedin sandimm ay sen daha 6 +1de bole yaparsan nasil biter bu gebelik bu kadar vesvese yapma bence
Ne dedi doktor acaba? ?
çok şükür canlarrr mercimeğim gayet iimiş inş geri kalan zamanıda rahat bi şeklde atlatırızz insanın efhamlı bi eşi olunca kendiside otamatikmen efhamlı oluyor ister istemez
çok şükür canım mercimeğimde bişey yokmuş
Geçmiş olsunn.. ilaclarinu aksatma bari :) benide doktor bugun çağırmısti kalp atisi icin. Gitmeyecegim.. 7 haftalik olsun öyle giderim. 6. Haftada duyulmayabiliyo ve bu yuzden endise etmek istemiyorum. Vajinal ultrasondan bakmadi mi sana. Gobekten ultrason ile duymayinca, vajinal ultrason ile bakılıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?