Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayiiiir emiinim cok iyidir o bebis daha ilk haftalar simdiden boyle yaparsan ooooo daha neler yawayacaksiniz birlikteeee)))6+1 haftalk hamileyim bugüne kadar kasık ve bel ağrılarındn duramıyordum bu sabah itibariyle bianda ağrılarım kesildi sanki hamile değilimm 2 saat sonra doktora gideceğim bebeğime bişey olmuşmudr arkadaşlar içim içimi yiyiyorr dualarınızı eksik etmeyin lütfennn![]()
hayiiiir emiinim cok iyidir o bebis daha ilk haftalar simdiden boyle yaparsan ooooo daha neler yawayacaksiniz birlikteeee)))
6+1 haftalk hamileyim bugüne kadar kasık ve bel ağrılarındn duramıyordum bu sabah itibariyle bianda ağrılarım kesildi sanki hamile değilimm 2 saat sonra doktora gideceğim bebeğime bişey olmuşmudr arkadaşlar içim içimi yiyiyorr dualarınızı eksik etmeyin lütfennn![]()
ay simdi sen agrilarin kayboldu diyemi endiselendin bende bebegin hareketleerini hissedemedin sandimm ay sen daha 6 +1de bole yaparsan nasil biter bu gebelik bu kadar vesvese yapma bence
6+1 haftalk hamileyim bugüne kadar kasık ve bel ağrılarındn duramıyordum bu sabah itibariyle bianda ağrılarım kesildi sanki hamile değilimm 2 saat sonra doktora gideceğim bebeğime bişey olmuşmudr arkadaşlar içim içimi yiyiyorr dualarınızı eksik etmeyin lütfennn![]()
Canim bende 6+1 Haftaligim. Ağrıların gecmesi kadar normal bisey yok :) endise etmemen gerekiyo. Asıl ben agrim sancim olunca endise ediyordum. Agrim sizim gecince ohh be diyordum hersey yolunda demek.. doktorun gulmesin sonra sana :) bu arada kalp atışını dinlemeye gittin mi
çok şükür canım mercimeğimde bişey yokmuşCanim sende bebeginde iyidir inşallah
İçini ferah tut canım tutunma aşamsasında o ağrılar oluyo,sonrasında geçiyo hemen zaten.Hep ağrı olucak dıye bışey yok yani,stres yapma kendıne bebişin mışıl mışıl uyuyodur annesi :)
ay simdi sen agrilarin kayboldu diyemi endiselendin bende bebegin hareketleerini hissedemedin sandimm ay sen daha 6 +1de bole yaparsan nasil biter bu gebelik bu kadar vesvese yapma bence
Ne dedi doktor acaba? ?
çok şükür canlarrr mercimeğim gayet iimiş inş geri kalan zamanıda rahat bi şeklde atlatırızz insanın efhamlı bi eşi olunca kendiside otamatikmen efhamlı oluyor ister istemez![]()
çok şükür canım mercimeğimde bişey yokmuş
Geçmiş olsunn.. ilaclarinu aksatma bari :) benide doktor bugun çağırmısti kalp atisi icin. Gitmeyecegim.. 7 haftalik olsun öyle giderim. 6. Haftada duyulmayabiliyo ve bu yuzden endise etmek istemiyorum. Vajinal ultrasondan bakmadi mi sana. Gobekten ultrason ile duymayinca, vajinal ultrason ile bakılıyor çünkü