bebeğime bişey olmasından korkuyorumm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi hafa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hafa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
26
0
6
35
Kütahya
6+1 haftalk hamileyim bugüne kadar kasık ve bel ağrılarındn duramıyordum bu sabah itibariyle bianda ağrılarım kesildi sanki hamile değilimm 2 saat sonra doktora gideceğim bebeğime bişey olmuşmudr arkadaşlar içim içimi yiyiyorr dualarınızı eksik etmeyin lütfennn :43:

Son düzenleme:
6+1 haftalk hamileyim bugüne kadar kasık ve bel ağrılarındn duramıyordum bu sabah itibariyle bianda ağrılarım kesildi sanki hamile değilimm 2 saat sonra doktora gideceğim bebeğime bişey olmuşmudr arkadaşlar içim içimi yiyiyorr dualarınızı eksik etmeyin lütfennn :43:
hayiiiir emiinim cok iyidir o bebis daha ilk haftalar simdiden boyle yaparsan ooooo daha neler yawayacaksiniz birlikteeee)))

İçini ferah tut canım tutunma aşamsasında o ağrılar oluyo,sonrasında geçiyo hemen zaten.Hep ağrı olucak dıye bışey yok yani,stres yapma kendıne bebişin mışıl mışıl uyuyodur annesi :)

Ne dedi doktor acaba? ?

Canim sende bebeginde iyidir inşallah

Canim bende 6+1 Haftaligim. Ağrıların gecmesi kadar normal bisey yok :) endise etmemen gerekiyo. Asıl ben agrim sancim olunca endise ediyordum. Agrim sizim gecince ohh be diyordum hersey yolunda demek.. doktorun gulmesin sonra sana :) bu arada kalp atışını dinlemeye gittin mi

Canim bende 6+1 Haftaligim. Ağrıların gecmesi kadar normal bisey yok :) endise etmemen gerekiyo. Asıl ben agrim sancim olunca endise ediyordum. Agrim sizim gecince ohh be diyordum hersey yolunda demek.. doktorun gulmesin sonra sana :) bu arada kalp atışını dinlemeye gittin mi

canımm miniğimizi çok bekleyince insan ister istemez endişeleniyorr ona bişey olmasında yeterki doktor istediği gibi dalga geçebilir çok şükr mercimeğim gayet ii ama iltihaplanma varmış idrar yollarımda ve kist çıktı ağrılarımın bukadar fazla olması bu yüzdenmiş bi torba ilaçla geri geldim buarada kalp atışlarını duymak için çarşamba günü tekrar gideceğim busefer herhangi bi ses yoktu

İçini ferah tut canım tutunma aşamsasında o ağrılar oluyo,sonrasında geçiyo hemen zaten.Hep ağrı olucak dıye bışey yok yani,stres yapma kendıne bebişin mışıl mışıl uyuyodur annesi :)

ay simdi sen agrilarin kayboldu diyemi endiselendin bende bebegin hareketleerini hissedemedin sandimm ay sen daha 6 +1de bole yaparsan nasil biter bu gebelik bu kadar vesvese yapma bence

Ne dedi doktor acaba? ?

çok şükür canlarrr mercimeğim gayet iimiş inş geri kalan zamanıda rahat bi şeklde atlatırızz insanın efhamlı bi eşi olunca kendiside otamatikmen efhamlı oluyor ister istemez :1::1::1:

çok şükür canlarrr mercimeğim gayet iimiş inş geri kalan zamanıda rahat bi şeklde atlatırızz insanın efhamlı bi eşi olunca kendiside otamatikmen efhamlı oluyor ister istemez :1::1::1:

bu kadar evham yapmasin esinde sende rahat olun relaks yani yoksa gecmez bu dokuz ay hatta bazen gebe oldugunu bile unut doktorum bana ole demisti ilk bebegimde ama simdi relaksim zamanda su gibi akip gecti dogum geldi catti bebeginde saglikli olmasina sevindim insallah sag salim kucaginada alirsin canim

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

Geçmiş olsunn.. ilaclarinu aksatma bari :) benide doktor bugun çağırmısti kalp atisi icin. Gitmeyecegim.. 7 haftalik olsun öyle giderim. 6. Haftada duyulmayabiliyo ve bu yuzden endise etmek istemiyorum. Vajinal ultrasondan bakmadi mi sana. Gobekten ultrason ile duymayinca, vajinal ultrason ile bakılıyor çünkü

Geçmiş olsunn.. ilaclarinu aksatma bari :) benide doktor bugun çağırmısti kalp atisi icin. Gitmeyecegim.. 7 haftalik olsun öyle giderim. 6. Haftada duyulmayabiliyo ve bu yuzden endise etmek istemiyorum. Vajinal ultrasondan bakmadi mi sana. Gobekten ultrason ile duymayinca, vajinal ultrason ile bakılıyor çünkü

buzamana kadar hep vajinal ultrosonla baktı canım ama duyulmadı 7.haftann sonunda tekrar gideceğimm kalp atışlarını duymak için

Zor bulunan bebeklee boyle.oluyor cnm
ben mesela ikinci gebeligimde hic bulanti yasamadim onu bile kafama taktim:(
Gebelil.biyumca ona birsey olmasindan cok korktim haraket etmeye basladiginda biraz olsun rahatlicaksin insalla tabi seyrek hareket ettiginde bu seferde yine birsey oldumu kaygisi ile.gebeligin biticek.
sonrada dogumdan sonra devam edicek solugundan aglamasin kadar hep.endise duyucaksin
annelil.boyle karnina dustuginden sonra yavrun icin hep bir emdise

Back
X