Bebeğime bişey olur mu kızlar korkuyorum

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
8 haftalık hamileyim. Dün bulaşık makinesinde bulaşıkları yıkadım en yüksek derecede sonra su şişene su koyup içtim bi güzel ama sonra farkettim ki şişede detarjan kokuyo daha doğrusu makina daki bardaklarda falan kokuyo şişeyi bi kere çalkalayıp içine su koymuştum ama yine de tedirginim bi problem olur mu diye😔😔😔 en yüksek derecede yıkanmıştı ama cam şişe detarjan kokuyordu

Dünden beri hzuursuz oldum sağol canım

Doğal bulaşık tabletleri almanı öneririm.
Kimyasal çok yüksek tabletlerde. Ne kadar durulasanda kalıyor.
Hepsi vücutta bi yerde kalıyor bi şekilde ilerde hastalık sebepleri. Ben 2 senedir moms green alıyorum çok memnunum.
Böyle farklı markalarda var onlardan alabilirsin.
Green clean, moms green vs

Doğal bulaşık tabletleri almanı öneririm.
Kimyasal çok yüksek tabletlerde. Ne kadar durulasanda kalıyor.
Hepsi vücutta bi yerde kalıyor bi şekilde ilerde hastalık sebepleri. Ben 2 senedir moms green alıyorum çok memnunum.
Böyle farklı markalarda var onlardan alabilirsin.
Green clean, moms green vs
Tamam çok teşekkür ederim

8 haftalık hamileyim. Dün bulaşık makinesinde bulaşıkları yıkadım en yüksek derecede sonra su şişene su koyup içtim bi güzel ama sonra farkettim ki şişede detarjan kokuyo daha doğrusu makina daki bardaklarda falan kokuyo şişeyi bi kere çalkalayıp içine su koymuştum ama yine de tedirginim bi problem olur mu diye😔😔😔 en yüksek derecede yıkanmıştı ama cam şişe detarjan kokuyordu
Olmaz merak etmeyin. Hamilelik nedeni ile kokularada hassasiyetinşz vardır. O yüzden az olan çok görünür.

Back
X