- 10 Kasım 2017
- 98
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yusufcukkk
-
Kaç aylık bebeğiniz?Hanımlar oğlum emmeyi bıraktı artık daha çeşitli yemekler yapmam gerekiyo rica etsem bebişlerinize yaptığınız çorbaların yemeklerin tarifini paylaşırmısınız
17 aylık pilav türünü seviyo ama ben çorbada yedirmek istiyorum özellikle sebze çorbasıKaç aylık bebeğiniz?
17 aylık pilav türünü seviyo ama ben çorbada yedirmek istiyorum özellikle sebze çorbası
evde ne pısırıyorsan ver bacım ben oyle yapıyorum..17 aylık pilav türünü seviyo ama ben çorbada yedirmek istiyorum özellikle sebze çorbası
Çok teşekkür ederim bizim balık dükkanımız var zaten ordan pişip geliyo öyle yiyo ama çorbayı hiç denemedikbu arada benimki büyük ama geçen balık çorbası yaptım bayıldık ailecek
haşladım balığı az patates havuç kereviz kattım
yoğurt un ile de terbiyeledim indirirken de bir tutam maydanoz
yeme de yanında yat
istersen az kırık pirinç de yakışır bu tarz çorbalara
Çok teşekkür ederim bizim balık dükkanımız var zaten ordan pişip geliyo öyle yiyo ama çorbayı hiç denemedik
Yok canım ızgarada fırında pişiyo balık çorbası yok denicem hangi balıkdan yapıyosun çorbayı
Tabi canım memnun olurumBİ site var oranın yemeklerini çok yapmıştım burdan yazmak uygun olur mu bilmiyorum özelden mesaj atabilirim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?