Bebek Beslenmesi Bebeğime çorba:)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
17 aylık pilav türünü seviyo ama ben çorbada yedirmek istiyorum özellikle sebze çorbası
Benim kizimda 17 aylik bende bugun sebze corbasi yaptim .Icine koyduklarimi yaziyorum.
Havuc,Kuru sogan
Kabak,patates
Pirinc,bulgur
Bir parca karni bahar ve brokoli
Bir tatli kasigida tereyagi, az tuz
Kendi yaptigim et suyu
Hepsini suya koyup hasladim blendirdan cektim.Kizim bu corbayi cok seviyor.Haftada bir kez yaparim.

Yanlis anlamazsaniz,neden sizin yediklerinizden yedirmiyorsunuz? Sebzeleri de haslayip eline verebilirsiniz. Benimki 10 aylik.Ona ayri pisirdigim cok nadirdir

Canım bizim evde çorba piimiyo çok fazla o yüzden bende çeşitli çorbalar yedirmek istiyorum oğluma

çorba verin arada tabii de artık çocuğu taneli besleyin. herşeyi püre yapmayın. hem faydası azalıyor sebzelerin, hem alması gerektiğinden daha az lif alıyor çocuklar. mevsim sebzelerini kıymalı yapın , hafif çatalla ezin verin.
çok tatlıymış oğlunuz maşallah. diğer konunuzada yazmıştık ağzı için karadut şurubunu kullanın. tatlı birşey reddetmez oğlunuz, hemde yutmasının hiçbir zararı yok.

Teşekkür ederim bugün alalım yarası geçmedi hala

Ben de marasta oturuyorum oğlum 15 aylık :) canım Maraş'ın tarhanasinin çorbasi yeter :) ben oğluma veriyorum kaymakli ve labneli yapıp :) sebze çorbası da verebilecegin sebzeleri dil düdüklü tencereye mercimek ,pirinç,bulgur kat,üstüne kemik suyu yağ ve baharat koy, önceden kaynattigin suyu ekle 15-20 dakika kadar pişirin blendırdan geç afiyet olsun minige :) sebze olarak da patates,balkabağı ,havuç ,taze fasulye kullanıyorum :)

Maraşın neresindensim hemşerim tarhanayıda seviyo ama her zaman pişmiyo evde

Hanımlar oğlum emmeyi bıraktı artık daha çeşitli yemekler yapmam gerekiyo rica etsem bebişlerinize yaptığınız çorbaların yemeklerin tarifini paylaşırmısınız
Ben 9 aydan beri kendimize yaptigimiz gibi ayına uygun olan yiyebileceği her şeyi salçası tuzsz zeytinyağı ile pisiriyorum. Soğan sarımsak kendi yaptığım kırmızı biber püresi falan koyuyorum. Sonra ezerek yediriyorum. Yani evde ne pisecekse ogluma da küçük bir tencere de pisiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…