Bebegime down sendromlu tanisi konuldu😔25 haftalik aldirmaya karar verdik 😔😔bu sureci yasayan var mi

Yazıp yazıp siliyorum kendimi yormaya gerek yok!!!!
Bende inan . Burada kimsenin kalbini incitmek istemiyorum yazacaklarimla ama.daha bugün eşimle bu konuyu konuştuk . Bende senin gibi Allah hiç beklemedigim anda nasip etti eğer ki bebeğimde bir engel olsaydı ben ve eşim onu yaşatmak için elimizden gelen herşeyi yapardık ,değil aldırmak . 25 hafta kocaman bebek . Herkesin kendi düşüncesi susuyorum ama sırf downlu diye çok garip bir sürü çocuk var aile var aynı durumu yaşayan .

Kesinlikle öyle ya.

6 aylık bebekten bahsediyoruz..yapmayın lütfen cinayet bu..Allah bizlere neyi nasip ederse o olur..cahiliye devrinde kız çocupu olduğu için diri diri toprağa gömülen bebeklerle, sağlıksız diye aldırılan bebek arasında hiçbir fark yok
Sağlıklı dopurursunuz kaza geçirip sakat kalır..bilemeyiz herşey imtihan..
Umarım vazgeçersiniz ve sapasağlam br bebek dünyaya getirirsiniz

Beni yargilayasiniz diye yazmadim ben 2 ay once kendim felc gecirdim simdi ise mahvolmus durumdayim kimse nenyasadigimizi bilemez
O zaman her şeyi ayrıntısına kadar yazacaksınız konu açtıysanız. Ne yaşadığınızı nerden bilelim? Ha benim için geçerli bir sebep değil bu tabi. Neyse daha fazla uzatmanın alemi yok

Bu sureci yasayan var mi
19 haftalık gebeliğimi farklı bir sağlık sorunu nedeniyle sonlandırmak durumunda kaldım. Ne öğrenmek istiyorsun?

Birde şimdi burada bu soruyu sordun çok olumsuz tepkilerde alacaksın lütfen kulağını tıka psikolojini daha fazla bozma.

O zaman her şeyi ayrıntısına kadar yazacaksınız konu açtıysanız. Ne yaşadığınızı nerden bilelim? Ha benim için geçerli bir sebep değil bu tabi. Neyse daha fazla uzatmanın alemi yok
Kimseye fikrini soran yok bu sureci yasayan var mi diye sordum seni ilgilendirmiyor

rahmetli kardesim engelliydi
13 yasina kadar hic buyumedi
Hep bebekti
Ondan onceki hamileliginde engelli diye babaannem bakamazsiniz deyip zorla kurtaja zorlamis
Sonraki de engelli olmus
Nasibinizde varsa 10 kez de gebe kalsaniz down sendromlu olur
Dogduktan sonra bu durum karsima ciksaydi yapacak birsey yoktu cok kotiyum ve esim asla istemiyor kendim de rahatsizim tek basima ustesinden gelemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…