Doğuma Hazırlık Bebeğime hangi ismi koysam?sizce hangi ikili kullanım kulağa hoş geliyor..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğime hangi ismi koysam?sizce hangi ikili kulağa hoş geliyor?

• Ankete Katılan
    66
  • Anket Kapalı .

helena17

KûnFeYekûn..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.965
1.437
198
6 aylık hamileyim eşim babasının adı olan ali ismini koymak istiyor..(benim annem ve kızkardeşlerim bana zıtlaşıyor o ismi koydurma diye)..neyse ben kağan selim ve eymen arasında kaldım kendi adıma..Ali isminin yanına hangisi gelirse kulağa hoş geliyor..

Ali Eymen diyoru ben, çok sevdim :)))

Ali eren de güzel bence

İlla erkek babasının adı konulacak yani
Padişah soyu oldukları için...
Sormayın, aynı tartışma benim evimde de mevcut.
En son 'taht ve tacını da getirin madem' dedim ama bazı insanlara maalesef durumu anlatamıyorsunuz.
Oğlum olacak ama, eğer birgün eşimin adını çocuğuna vermeye kalkarsa, evlatlıktan reddederim.
Bizlerin yaşadığı bu çağ dışı baskıyı ancak yine biz kadınlar o evlatları iyi yetiştirerek bitirebiliriz...

Son düzenleme:
Ucunun anlaminada baktim selim ve eymenin anlami cok guzel kaganda cok uygun hatta en uygunu o ama ali eymeni isaretledim bence ali ismi guzel esini kirma yakisir vefat de etmis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…