- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
Slm guzel kadinlar,
Icimde kipir kipir eden bir minnos buyutuyorum .
Isteyen herkesin olsun insallah.
Bir oglum olacak ama sorun su ki ben ona nasil seslenecegim? Hamileligimin basindan beri ariyorum ama icime sinen bir isim bulamadim. Cok agir ve klasik isimlerden hoslanmiyorum. Son zamanlarda herkesin koydugu, biktiran isimlere de yanasmiyorum
Babasi Kutay' i begeniyor.Sizce nasil?
Bir el atin nolur,onerileriniz benim icin degerli
Yeri burasi degil biliyorum @Mune lutfen bir sure konum burda kalsin. Bu konu beynimi yordu ve buradan umutluyum
Insanların rahat anlayıp telaffuz edeceği, cennetin doksan tirilyonuncu kapısı gibi uydurma bir anlamı olmayan, mümkünse kendi dilimizde ve içinde kusar gibi ğ ler bulundurmayan bir isim seçin. Kutay çok güzel. Mert olabilir, doruk, erkin, gökmen vs. İnternette türkçe isimler sözlüğüne bakabilirsiniz.Slm guzel kadinlar,
Icimde kipir kipir eden bir minnos buyutuyorum .
Isteyen herkesin olsun insallah.
Bir oglum olacak ama sorun su ki ben ona nasil seslenecegim? Hamileligimin basindan beri ariyorum ama icime sinen bir isim bulamadim. Cok agir ve klasik isimlerden hoslanmiyorum. Son zamanlarda herkesin koydugu, biktiran isimlere de yanasmiyorum
Babasi Kutay' i begeniyor.Sizce nasil?
Bir el atin nolur,onerileriniz benim icin degerli
Yeri burasi degil biliyorum @Mune lutfen bir sure konum burda kalsin. Bu konu beynimi yordu ve buradan umutluyum
Tesekkur ediyorumBulut :)
Bana çok sevimli gelir bu isim.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sadece Ata olarak hosuma gider ama yine cok yakinimda var.Tesekkurler.Kutay ı begenmedim
Atahan nasıl?
Emir
Yusuf Ali
Çok yazmayayım ztn kafanız karışık
Masal cok guzel. Kizim olsa koymayi dusunurdum ablasinin adiyla uyumlu olurdu.Biz eşimle hep konuşuruz kızımız olursA masal oğlumuz olursA Kaan
Ben de Turkce isimleri tercih ederim.Kutay da oyle ama bu bir zorunluluk degil yine de. Dini isim dusunmuyorum. Anlami guzel, kulaga hos gelen biraz da biktirmamis bir isim olsunbence öncelikle türüne kara verin.
mesela biz milliyetçi bir aileyiz. oğlumun adın ı Türk isimlerinden seçtik.
ya de dini isteyebilirsiniz.
zaten bilindik isimleri elemişsiniz. ha bi de ben tek isimden yanaydım hep. çünkü biri çocuğa külfet oluyor.
sağlıkla doğup adıyla yaşasın kuzu inş. evet Türkçe güzel isim Kutay da. biz Metehan koyduk oğlumun adınıBen de Turkce isimleri tercih ederim.Kutay da oyle ama bu bir zorunluluk degil yine de. Dini isim dusunmuyorum. Anlami guzel, kulaga hos gelen biraz da biktirmamis bir isim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?