Aynen oyle.Kuzenim tutturdu Aras olsun. Bak diyorum bir anlami at kili. Ilerde bir sinifta 4 Aras,3Emir ,4 Eymen,2Mirza,2Mirac olacak. Bu isimlerde oglu olanlar kizmasin lutfen. Belki benim koyacagim isim de patlama yapacak,bilemem ama ins yapmazKutay en iyisi ..
Bende istemedim yok cennetin kapisi yok cennetin ağaci yalan isimlerle dolu ortalik
Mesela aras a cennete akan nehir diyolar bi baktim internette kelime anlamı at kılı demekmiş bide bildigimiz aras gölü :)))
Ama 29 hafta boyu isim dusundum nerdeyse inan kiAllah iyiliğini versin ben de son haftaya geldin de bulamadın sandım. Daha 29 muş
İnsan kendi çocuğuna zor beğeniyor isim. İyi bilirim.
Sanki hiç bir isim onu anlatamayacakmış tamamlayamıyormuş gibi. Ama bulunuyor merak etme.
Bir de çevrenin aman koyun bir isim bu kadar düşünmeye ne gerek var lafları sinir ediyor..
Kutay güzel bence de.
Anliyorim ama cok eski ya da agir isimden de cocuklar hoslanmiyor. Ben ogretmenim.Siniflarimda gozlemledigim bu. Cift isimli bir cocuk var diyelim biri modern,digeri kallavi bir isimse cocuk agir ismi yok saymak istiyor. Tek olmak demek onun hosuna gitmeyecek bir isimse tam aksine ozguven zedeleyici olur. Ben de cok cok yaygin isim istemiyorum zaten ama tek olmasi da sart degil. Kutay pek moda degil ya da ben duymadim bilemiyorum.Yorum icin tesekkurlerBir oğlum daha olursa Malik koyacağım inşallah. Ben hükümranlık özelliği bulunan kuvvetli isimlerden yanayım. Oğlumun ismi de öyle.
Şimdi herkes aynı ismi koyuyor. Mesela oğlumun sınıfında bir sürü Emir, Asaf vs isimli çocuklar olacak ama adım gibi eminim ki oğlum tek olacak hatta olulunda tek olur büyük ihtimal :) moda olan şeyleri sevmiyorum.
Kutay’ı da beğenmedim açıkçası.
Yavuz ismi çok asil geliyor bana
Çok teşekkür ederiz Kutayınız da güzellikler getirsin size.Tuna da guzel. En yakin arkadaslarimdan birinin oglunun adi. O yuzden hic degerlendirmeye almadim. Saglikla gelsin,buyusun Tuna
Kutlu,ugurlu ay demek. Daha cok ozturkce olmasi ve kulagima hos gelmesi beni cekti. TesekkurlerBende kerem ismini seviyorum hemde kuranda geciyo anlamı güzel diye. Bi anne baba evladina güzel isim vermekle yükümlüdür kutay da kulağa hoş geliyo. Beğendim anlamı nedir bilmem ama hoş bi isim
Artun koyabilirsiniz ismin anlamı da güzel internetten bakabilirsinizSlm guzel kadinlar,
Icimde kipir kipir eden bir minnos buyutuyorum .
Isteyen herkesin olsun insallah.
Bir oglum olacak ama sorun su ki ben ona nasil seslenecegim? Hamileligimin basindan beri ariyorum ama icime sinen bir isim bulamadim. Cok agir ve klasik isimlerden hoslanmiyorum. Son zamanlarda herkesin koydugu, biktiran isimlere de yanasmiyorum
Babasi Kutay' i begeniyor.Sizce nasil?
Bir el atin nolur,onerileriniz benim icin degerli
Yeri burasi degil biliyorum @Mune lutfen bir sure konum burda kalsin. Bu konu beynimi yordu ve buradan umutluyum
Hosuma giden agir bir isim yok olsa dusunecegimşimdi kutayı herkes koyar bence..
yiğit yagiz emir eymen kaan çok koyulan bir isim.. banada artık bıkkınlık geldi
demişsin agir ve klasik sevmiyorum diye. sanirim modern seviyorsun ama modern isimler çook var
Ekrem. yaşlı isim deseler şimdi gelecek yıllarda moda olcak. agir isim degil:)
eski isimleri begenmeye başliyorum çünkü herkes yabanciya yakin isim koyuyorlar..
ibrahim ekrem Yahya Yakup gibi .isimler daha asil geliyo...
agir isim degiller çoğu...
Tesekkurleristerseniz adını Alexander koyun, o sizin Alexanderınız oluyoröyle sevimli ki bu veletler, ondan başka Alexander yok, dünya da eşi benzeri bulunmaz bi şey, adı da hep Alexander'mış, başka isim olamazmış mı gibi gelecek. Yeter ki 3 gün geçirin bebiylee.
Sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alın inşallah
Bence de guzel ama yakinimda var malesef. Tesekkurler.Mert
Benim en sevdigim erkek ismidir, babalari sagolsun iki ogluma da koyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?