Doğuma Hazırlık bebeğime isim konusunda yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilayda_hsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
6
2
1
40
Merh kızlar aranıza yeni katıldım bana da isim konusunda yardımcı olur musunuz?Allah nasip ederse bir oğlum olacak bir aydan az bir zaman kaldı ama isim konusunda hala karar veremedim.eşim AYAZ ismini koymak istiyor bende kayınbabamı çok sevdiğim için (öz babamdan daha çok yardımcı olur bana ) onun ismi AHMET i koymak istiyorum kayınbabamda AHMETCAN yada AHMETHAN koymamızı istiyor elimizde üç isim oluştu ... AHMETCAN AYAZ yada AHMETHAN AYAZ yada AHMET AYAZ sizce hangisi ???

Ahmethan ayaz kulağa daha güzel geliyor :) sağlıcakla kucağınıza alın inşallah evladınızı...

Ahmetcan çok alakasız bir isim bence , Ahmet'in yanına Can yakışmıyor.
Ahmethan ise söylemezi zor ama en azından daha uyumlu. Ben olsam Ayaz Ahmethan koyardım, Ayaz diye hitap ederdim, Ahmethan da öyle göbek adı gibi sadece nüfus cüzdanında kalırdı.

okulda falan ilk ismiyle hitap edileceği için ayaz'ı öne almanızı öneririm. iki isimli biri olarak, belirtmediğiniz sürece ikinci isim kullanılmıyor.

Bu arada ben de oğlum olursa babamın adını koyucam diyordum çok beğeniyorum adını.
Fakat ben babamın yanında oğluma babamın adıyla seslenemem bana uygun gelmiyor.
O nedenle vazgeçtim.
Büyükler hayattayken isimlerinin koyulması bana bu yüzden yanlış geliyor.

Merh kızlar aranıza yeni katıldım bana da isim konusunda yardımcı olur musunuz?Allah nasip ederse bir oğlum olacak bir aydan az bir zaman kaldı ama isim konusunda hala karar veremedim.eşim AYAZ ismini koymak istiyor bende kayınbabamı çok sevdiğim için (öz babamdan daha çok yardımcı olur bana ) onun ismi AHMET i koymak istiyorum kayınbabamda AHMETCAN yada AHMETHAN koymamızı istiyor elimizde üç isim oluştu ... AHMETCAN AYAZ yada AHMETHAN AYAZ yada AHMET AYAZ sizce hangisi ???
Madem kayınpederinizin ismini koymayı düşünüyorsunuz sadece ahmet koyun.Ahmetcan güzel degil ahmethan da söylenmesi zor büyükler zorlanabilir.Ahmetcan ayaz ve ahmethan ayaz da uyumlu değil ve uzunlar buna birde soyisim eklenecek yarın bu çocuk büyüdüğünde sınavlara girecek form doldururken zor olur.Ahmet ayaz da uyumlu değil.

Ya Ahmet koyun yada sadece Ayaz.

Bu arada ben de oğlum olursa babamın adını koyucam diyordum çok beğeniyorum adını.
Fakat ben babamın yanında oğluma babamın adıyla seslenemem bana uygun gelmiyor.
O nedenle vazgeçtim.
Büyükler hayattayken isimlerinin koyulması bana bu yüzden yanlış geliyor.

E babanızın adını göbek adı olarak falan koysaydınız keşke, madem bu kadar beğeniyormuşsunuz. Babanızın yanında öbür adıyla seslenirdiniz.

ahmet ayaz, can lı isimlerin modası geçti, ahmethanda ahmetlerin hükümdarı gibi saçma durdu, sade olan en iyisi, hatta sadece Ahmet en iyisi, son günlerde soğuk çağrıştıran isimler moda oldu kuzey, poyraz vs, ayaz da soğuk çağrıştırıyor çok ta hoş bir isim değil bence

Sadece Ayaz olsun.Çok cok hoşuma gitti bu isim.Karar sizin tabi ama cok karizma bir isim.

E babanızın adını göbek adı olarak falan koysaydınız keşke, madem bu kadar beğeniyormuşsunuz. Babanızın yanında öbür adıyla seslenirdiniz.

Henuz bir oglum yok zaten yeni hamileyim.
Babamin adini diger eltim koydu sagolsun. Simdi iki kuzenin adinin ayni olmasi da bana gore abes olur. Vazgectim tamamen.

Back
X