• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğime isim sizce güzel mi?

Aybala🤍 düşünüyoruz. Ay gibi ışık saçan kız demekmiş. Öz turkce bir isim. Sizce güzel mi? Okulda vs zorbalanabilecek bir isim mi malum zamane çocukları. Fikirlerinizi merak ediyorum 🥰
Ben olsam öztürkçe başka isim bakardım. Aybüke mesela daha hoş. Okulda zorbanalanabilecek bir isim Aybala ve aybalam diye dalga geçilebilir

Ben olsam öztürkçe başka isim bakardım. Aybüke mesela daha hoş. Okulda zorbanalanabilecek bir isim Aybala ve aybalam diye dalga geçilebilir
Aybike de düşündük ama çok var çevremizde. Aybalam zaten severken biz de öyle sesleniriz bazen bile demiştik sizce dalga konusu mu 🥲

zorbalanacak bir isim malesef
anlaminin "ay gibj isik sacan" olduguna emin misiniz? azerbaycanda bala diye bebeklere, evlatlara diyorlar. kaç balan var? derler mesela. aybalam da guzelim - canim gibi bir hitap bicimi azerbaycanda.
ozturkce cok daha guzel isimler var, bence biraz daha arastirin

Bence güzel değil

Aysima aybüke miray vs daha güzel aybaladan

Aybala🤍 düşünüyoruz. Ay gibi ışık saçan kız demekmiş. Öz turkce bir isim. Sizce güzel mi? Okulda vs zorbalanabilecek bir isim mi malum zamane çocukları. Fikirlerinizi merak ediyorum 🥰
Merhaba kırım tatariyim. Bizde aybalam çocukları severken kullanılır ve özturkce konuşuruz
Bala /çaga = çocuk yani balam çocuğum
Aybalam ise canım benim veya güzel.cocugum demek için kullandığım bir şeydir. Tatar olmamıza rağmen biz de bile isim olarak kullanılmaz bu.
Biz de daha çok mesela babaannemin adı LEYSAN bahar yağmuru demek
Selcen
Bilge
Çolpan
Zemfira
Ramilya
Gülsine
Ozturkce kullandığımız isimler
( peki bu kadar farklı isim varken annemin 2000 yılında moda olduğu için benim adımı buse koyması 😂😂)

Gayet güzel bi isim anlamı da harika sormana bile gerek yok adı gibi ışık saçsın evladın 🌸❤️

Çok beğendim söyleme tarzı güzel değil bence kaba bir isim

Back
X