Hamza talha emir bilal emre ...
Canım çocuk ismine çeker derler anlamı ve o ismi kim taşıdığı daha önemli bence.. Tabi kulağada hitap etmeli.
slm kızlar 3 aylık hamileyim cinsiyetini henüz bilmiyorum kız olurda miray koymayı düşünüyorum erkek ismi o kadar bakındım ama tek bişey bulamadım içime sinen kayınvalidem kız olursa asel koyarız diyodu onu zor ikna etti eşim erkek olursa da miraç istiyo ben istemiyorum daha güzel bi isim bulabilirsem koymıycakmışız o yüzden bana yardımcı olurmusunuz değişik güzel erkek isimleri konusunda ???
Çınar , Tuğberk , Öner , Yağız , Yiğit , Egemen , Feyyaz , Barış , Utku , Soner , Berkay , Gökdeniz , Okan , Sezer , Burhan , Şahin
Kayinvalideni ikna etmek icin ruyamda gordum diyebilirsin :))))
slm kızlar 3 aylık hamileyim cinsiyetini henüz bilmiyorum kız olurda miray koymayı düşünüyorum erkek ismi o kadar bakındım ama tek bişey bulamadım içime sinen kayınvalidem kız olursa asel koyarız diyodu onu zor ikna etti eşim erkek olursa da miraç istiyo ben istemiyorum daha güzel bi isim bulabilirsem koymıycakmışız o yüzden bana yardımcı olurmusunuz değişik güzel erkek isimleri konusunda ???
yemez ki o :) :) :) okan eşimin ismi bu isimlere hep baktım cnm beğenmiyolar
Allah yardimcin olsun en sinir oldugum sey senin basina gelmis
kayınvalideniz mi doğuracak çocuğu bir de isim düşünmüş he yarabbim
Amin cnm allah kimseye vermesin her bulduğum isime bahane buluo o ne öyle diye bi isim daha aklima yattı mirza anlamı da iyi hemde miraya uyuyo kabul ederlerse tabi
Bence esiniz ile sizin aranizda anlasma saglanirsa kayinvalideniz saf disi kalir nasilolsa cocugun kimligini kayinvalidenizle beraber cikartmayacaksiniz esiniz ile anlasin kimlikte sizin belirlediginiz isimi yazdirin :))))
malesef cnmmm o dediğin imkansız aynı evde yaşıyoruz suratlarından geçilmez eşimlede aram bozulur bişey değil herkesn ortak kararı mecbur içime yatsada yatmasada
Eyvahhhh senin isin zormus Allah sabir versin
aynen öyle cnm sadece bu konuda değil bütün konularda aynı sıkıntıyı yaşıyoruz
Bende özgürlük mu var ki zaten evden dışarı tek başıma çıkamıyorum kapinin önüne bile gerisini düşün ayrı ev sansimiz imkansız şu an anca eşim bi daimi ise girecek öyle kadrolu bi ise yani sinavlara filan hazırlanıo bakalım ne kadar sürecek bir senedir beraberiz daha da çok oluruz gibiAslinda bu tur durumlarda en buyuk gorev erkege dusuyor idare edebiliyorsa sizin araniz acilmaz insallah evliliginiz kotuye gitmez evi degistirme sansiniz yok mu ya k. Bakma bende cok burnumu soktum ama gercekten boyle durumda olan insanlara uzuluyorum ozgurlugu kisitlanmamali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?