Bende özgürlük mu var ki zaten evden dışarı tek başıma çıkamıyorum kapinin önüne bile gerisini düşün ayrı ev sansimiz imkansız şu an anca eşim bi daimi ise girecek öyle kadrolu bi ise yani sinavlara filan hazırlanıo bakalım ne kadar sürecek bir senedir beraberiz daha da çok oluruz gibi
anladığım kadarıyla Kuran'da geçen isim istiyor kayınvalideniz.
Batın ve Mirza isimleri hem yaygın değil hemde anlamları güzel. Ama Batın ismi tek başına konmaz diye okumuştum.
birazda o isim söylesin sen beğenme
Ben oğluşuma Allah'ın izniyle Deniz koyucam
Allah şimdiden hayırlı doğum nasip etsin.
Beğendiğim bir kaç isim vardı ama geçmiş konuda sizde düşündüm beğenmediler demişsiniz şöyle birşey düşündüm çokta severim bu ismi sizinde biraz özgürlüğe ihtiyacınız var ismi Özgür olsa belki uğurlu gelir her açıdan
anladığım kadarıyla Kuran'da geçen isim istiyor kayınvalideniz.
Batın ve Mirza isimleri hem yaygın değil hemde anlamları güzel. Ama Batın ismi tek başına konmaz diye okumuştum.
birazda o isim söylesin sen beğenme
Ben oğluşuma Allah'ın izniyle Deniz koyucam
Allah şimdiden hayırlı doğum nasip etsin.
yok asıl ona söyliyceğini söyler sonra bidaha benim ikiletme şansım olmaz annesini kıramaz ben söyledim tepki vermedi ama tmm da demedi aklından ne geçti bilmiyorum içine sinmedi kesin
slm kızlar 3 aylık hamileyim cinsiyetini henüz bilmiyorum kız olurda miray koymayı düşünüyorum erkek ismi o kadar bakındım ama tek bişey bulamadım içime sinen kayınvalidem kız olursa asel koyarız diyodu onu zor ikna etti eşim erkek olursa da miraç istiyo ben istemiyorum daha güzel bi isim bulabilirsem koymıycakmışız o yüzden bana yardımcı olurmusunuz değişik güzel erkek isimleri konusunda ???