Doğuma Hazırlık Bebeğime isim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pinaresul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
102
1
46
İstanbul
Hanımlar merhaba,
37 yaşında 2 çocuk annesiyim. 3. bebeğime 17 haftalık hamileyim. 16 yaşında Melek diye bir kızım,8 yaşında Talha diye bir oğlum var. 3. bebeğimde erkek eşimle karar veremedik ne isim koysak? Aklımızda Rüzgar yada Batuhan var ama fikirlere açığım bekliyorum yardımlarınızı :)

poyraz , kayra , ya kamuran hoş isimler...

benm bebişim kız. ama oğlumuz olsaydı ismi rüzgar veya poyraz olacaktı. bence çok asil ve erkeğe yakışan isimler ikisi de

benm bebişim kız. ama oğlumuz olsaydı ismi rüzgar veya poyraz olacaktı. bence çok asil ve erkeğe yakışan isimler ikisi de

Benim eşimde Rüzgar diyordu bir ara çok hoşuna gidiyormuş bende sevmiştim pek bi kararsızım Allah kızını sağ salim kucağına almanı nasip etsin canım..

Son düzenleme:
cihangir anlamı çok güzel adına çeker derler ada çekerse çok iyi bi gelecek onu bekliyor

Ayy bilmiyordum bunu rubet'cim öylemiymiş o zaman daha iyi düşünmek lazım çocuğa savaş ismi falan vermemek lazım mazallah Cihangiri hiç düşünmemiştik ama çok hoş isim tam doktor ismi belki şehzadem doktor olur ben şimdiden başladım hayallere

hürremin oğlu var zaten şehzade cihangir die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…