Doğuma Hazırlık bebeğime isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tabi bu sadece benım istediğim :) eşime sorsam oda kendı babasının adını koymak isteyecek yada turan ali..ikimizinde babası :) bu gidişle sadece rüzgar olacak sanırım..biz tartışmalara çoktan başladık ortada bebekten eser yokken :)

Aklima bir fikra geldi. Adamin birinin hep kizi oluyormus sonra bir cadira girip fal baktirmis .Falci bir oglunuz olacak demis ? Adam sevincle

Adini ne koysak ki demis ?

Sizinki de o hesap olmus :))

Ben genelde dizilerden seciyorum dogmamis bebegimin ismini:) yakisikli olmasi lazim karakterin benimkiler Emir,Cinar, Kuzey :))

mirza :) türk islam devletleri hükümdarlarının kullandığı bir ünvan..farsça bir kelime..tarih çalışırken çok hoşuma gitmişti :)

BERTAN(tan yerinin berraklığı,sabahın ilk meyvesi),kuzey,rüzgar

Son düzenleme:
Eşimde bende bir kızımızın olmasını çok istemiştik, şükür Allaha bir kızımız oldu. Ama o zamanlarda düşünürdük ya erkek olursa ismini ne koyarız diye düşün düşün bulamamıştık. Oysaki kızımın ismi daha kız olduğu belli olmadna hazırdı.

Şimdi bir oğlum olsa,

Yaman

Doruk

Yağız yada Yiğit olabilir.

tatlım benim kızım olucak ama oglum olursa alaz koymak istedim hep nasip kızaymıs bakalım kız ismi düşünüyoruz bizde :)

mrb arkadaşlar.allah nasip ederse bir buçuk ay sonra doğum yapıcam.biroğlum olacak ama isme karar veremedik.ne koyacağımızı bilemiyoruz.yardımcı olabilirmisiniz ?

bnm canşmın adı alper anıl

ama

kerem
ulaş
özgür
burak
emre

isimlerinin de düşünmedik değil :)))

hayırlısıyla sağlıklıca doğsun bebeğin ben ilk hamileliğimde oğlum olursa hüseyin emre koyacam demiştim fakat kızım oldu şu an 9 yaşında dilara cemre koydum geçen sene de oğlum oldu zaten ismi hazırdı hayırlısıyla olsun isim elbet bulunur

KEREM...ÖMER....MURAT....

bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle....:kkk:

mrb cnm ınsanın evladına ısım bulması yakıstırması cok zor bızde ısım bulurken zorlandık ama bız ısmını bekaarken dusundumuz ıcın hamıle kaldıgım zaman pek zorlanmadım benım oglumun adı EGE TAHA kuranda taha suresı gecıyor hem degısık ve anlamlı ısım olsun ıstedık ama KAYRA,DORUK,EMİR,KIVANÇ,ASRIN,BERKE ısımlerıde kulaga hos gelıyor umarım yardımcı olabılmısımdır

Back
X