Bebeğime iyi bir anne değil miyim ? 😭

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.021
398
Bebeğimin süt alerjisi var ve katı bir diyetteyim süt barındıran süt ürünü barındıran hiçbir ürünü tüketmiyorum emzirdiğim için epey zamandır diyetteyim.Bazen farkında olmadan margarinli şeyker tükettiğim oldu ve ne yazık ki 2 3 kez oldu ne kadar dikkat etsem de margarin olmayacağını düşündüğüm bir şeyi yiyip sonradan farkına vardığım oldu bilerek süt yoğurt asla tüketmedim genelde margarinle yanıldım.Kızım dün sabah birden bire tekrar kabardı ve uykularımız yok oldu bu sefer eminim kaçak yok ama evladımı öyle gördükçe mahvoluyorum her şeyin paketini okuyorum dikkat ediyorum beden hala gözden kaçıyor ben neyi yanlış yapıyorum öyle moralim bozuk ki😭

Oğlum bebekken çoklu gıda alerjisi vardı diyet günlerim hala aklımda . Bu uzun bir süreç emzirme sadece bir basamak kendinizi suçlamayın , bebeğinizin margarinsiz annesütünden önce huzurlu mutlu bir anneye ihtiyacı var . Aslında her şey için geçerli bu motto ‘ huzurlu mutlu anne ‘ yani en en kötü durumda bile kaygılı stresli üzgün anne olmamaya çalışın . Alerji de bitiyor emzirme de bitiyor ama bebeğiniz ile bağınız hiç bitmiyor :))

Paketli gıda tüketmeseniz?
Askında tüketmiyorum ama pilava koyduğum bulyonun(ki normalde kullanmam evde promosyondan kalma vardı kullanayım dedim) içinde olma ihtimali ya da ne bileyim pişmaniyenin içinde margarin olma ihtimalini düşünemiyorum akıllanmaya başladım ama ne çare olan oldu kliktag diye bir uygulama buldum ona da her ürün okutulmuyor artık pakete giren hiçbir şeyi tüketmeyeceğim konserve salça bile

Oğlum bebekken çoklu gıda alerjisi vardı diyet günlerim hala aklımda . Bu uzun bir süreç emzirme sadece bir basamak kendinizi suçlamayın , bebeğinizin margarinsiz annesütünden önce huzurlu mutlu bir anneye ihtiyacı var . Aslında her şey için geçerli bu motto ‘ huzurlu mutlu anne ‘ yani en en kötü durumda bile kaygılı stresli üzgün anne olmamaya çalışın . Alerji de bitiyor emzirme de bitiyor ama bebeğiniz ile bağınız hiç bitmiyor :))
onu öyle acıdan ağlarken görünce insan kendini çok suçluyor 😢

kötü bir anne olmanizla ne alakası var, insansiniz sonuçta gözden kaçabilir yada başka bir şeye daha alerjisi vardır.
bence bunu dert ederek bile ne kadar iyi bir anne olduğunuzu gösteriyorsunuz üzülmeyin 💐
çok tatlısınız teşekkür ederim bazen canım çikolata çekse bile kendime kızıyorum ah anneliğe hep endişe hep yetersiz olma hissi de dahilmiş 🤗

Üzmeyin kendinizi , bazen başka gıdalara da alerjisi olabiliyor bebeklerin . Çilek vs yemeyin . Çilek çok alerjik bir meyve . Kabarcıklar geçiyor merak etmeyin .
şu anlık sadece diyet listeme sadığım ama kakao,yumurta,fındık ve çilek üzerine gideceğim cuma günü randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek

Ama çok normal değil mi?
Kötü anne olsanız didik didik okumazsınız etiketleri.
2-3 kaçak, o da bilmeden, çok dikkatlisiniz bence.
teşekkür ederim bazen çevremdekilere bile kendimi anlatamıyorum neyse ki pandemi var da içiçe değiliz yoksa daha çok tırlatırdım inanmayanlar mı dersin abartma diyenler mi tam tersi ben marul ve zeytinle beslendim aman ha dikkat et diyenler mi

Back
X