bebegime karisilmasindan yoruldum :(

sevgi-cicegi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
82
19
8
34
Bu cok sinir bozucu ve insani yipratan birsey. Bebeginle mutlu zaman gecirmek onun her anina doymak anneligi zevkle yasamak istiyorsun.kendi annelik icgudulerin vedogrularinla bir cocuk yetistirmek istiyorsun ama bu pek rahat olmuyor. Neden sadece sevmiyorlar .... illa yetistirme tarzina herseyine karisiyorlar ve kendi dusunceni soyleyince ona inatla hayir deyip kendi dusunceleri savunuyorlar. Bu bebek benim yaaa annesi benim size ters gelsede benim yetistirme tarzima saygi gosterseler. O kadar uzulup yoruldum ki.. sinir bozucu uzak olmak en iyisi aslinda ama maalesef olmuyor

İnsanların sinirlerini bu kadar bozmasına izin verme tavrını biraz sert koy gerekirse nasıl yetiştireceğine sen karar ver

Niye karışırlar anlamam ki zaten gerekşrse danışılır

İnsanların sinirlerini bu kadar bozmasına izin verme tavrını biraz sert koy gerekirse nasıl yetiştireceğine sen karar ver

Niye karışırlar anlamam ki zaten gerekşrse danışılır

Inan bilmiyorum toplumumuzda bir aliskanlik bu herkes uzman gibi . Yapilan yanlisi soyluyorum oyle yapmayin boyle yapin diyorum kalkip ya davranislarini savunuyorlar aman oylede yetisiyor boylede yetisiyor birsey olmaz diyorlar. Iyice sinir oluyorum . Yada tamam deyip sen yanindan ayrildigin ilk firsattda yapmaya devam ediyorlar . Soyluyorsun anlamiyorlar ki evet aslinda sert olmak lazim baska turlu lurtulus yok

Inan bilmiyorum toplumumuzda bir aliskanlik bu herkes uzman gibi . Yapilan yanlisi soyluyorum oyle yapmayin boyle yapin diyorum kalkip ya davranislarini savunuyorlar aman oylede yetisiyor boylede yetisiyor birsey olmaz diyorlar. Iyice sinir oluyorum . Yada tamam deyip sen yanindan ayrildigin ilk firsattda yapmaya devam ediyorlar . Soyluyorsun anlamiyorlar ki evet aslinda sert olmak lazim baska turlu lurtulus yok

Maalesef bazen kalp de kırsan sert olup senin kararlarına saygı duymalarınj anlatman lazım sonuçta dediğin gibi senin bebeğin

Nr kadarlık bu arada bebeğin genelde ilk zamanalarda daha çok karışırda insanlar

ayy bu kendını cok bilmişler ben çalışıyorum kızım 13 aylık 6 aylıktan beri anemle parka çıkıyor. bazen ayakkabısız parka gidiyolarmış niye ayakkabı giydirmiyosunuz diyomuş kadınlar. bi ara tabansız patik ayakkabı giydirdim annem yürütmüş onla '' aaaa onla niye yürütuyosun orotopedik ayakkabı alın' diyolarmış. ilk adım ayakkabısı aldım marta ayında bilekli bu seferde niye kışlık aldınız diyolarmış :D ay delirecem ben olsam sanane ya sanane dicem. cocuk yurumeyı yenı ogrenıyo bilekli ayakkabı giymeli en cok senmi biliyosun. o da bişey mi. kışın bebek arabsıyla dısarı cıkarınca 2 tane yaslı amca üşür niye cıkardın üstüne bişey ört nerdeyse dovmedıklerı kaldı. benim üvey evladımya zaten ben bilmiyorum

herkes her konuda uzman ya ondan karışırlar malesef.
tavrını sert bir şekilde dile getir.
inan bu durumlardan dolayı çocuk istemiyorum resmen :S

Back
X