eşim ailesinin dolduruşuna gelip beni sıksık üzer.hamileliğim çok zor geçti.hep hastanede yattım kayınvalidem naz yaptığımı söyledi.kızımın olacağını öğrendiğimde ise : bu kadar nazlanırsan tabiki kızın olur oğlun olmaz dedi.oysa ben kız olsun istiyordum öyle mutlu olmuştum ki kız olacağı için.doğumumda yaptıkları ise anlat anlat bitmez.kayınvalidem bana 1 saat uzaklıkta bir ilçede oturuyor annem ise arabayla 7-8 dakka uzakta oturuyor.ben işe giderken bebeğimi anneme bırakıyorum.fakat kayınvalidem krizlerde gelip o bakacakmış.bunu bana değil eşime söylüyor.her gün eşimle tartışıyoruz bana yaptıkları aklıma geldikçe reddediyorum bakmasını .bir de gelip bende kalıp bakacakmış.başkalarına ise oh ben rahatım anneannesi bakıyor diyormuş.oyun numara ne ararsan var .eşime asla bebeğimi annene baktırmam dedim o ise sürekli üstüme geliyor adeta annesi baksın diye yalvarıyor.kayınvalidem beceriksiz ve temiz olmayan bir kadın.gözü iyi görmez sigara içer güvenip bırakamam ki annem müsaitken onun gelip benim evime yerleşmesi ne saçmalıktır.böyle giderse eşimle aram fena bozulacak kızlar bana fikir verin eşimi nasıl vazgeçireyim bu işten