Bebeğime kilo aldırmak istiyorum bilgi lütfen

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.933
1.924
53
Kızlar beş buçuk olduk sanırım karnım çokta yok iki çocuğum 2 .800 doğdu bu bebeyimin biraz toplu doğmasını istiyorum gerçekten bakımı zor oluyo elbiselerin içinde kayboluyo küçük bebek bu hamileliğimde hiç iştahım yok bu daha da küçük doğacak sanki sizin bebekler kaç kilo dogdu ne tavsiye edersiniz

Cocugum yok ama ben de zayif bi bebekmisim hatta erken dogmusum. Annemden bildigim kadariyla sunu söyleyebilirim kilo almasi cok önemli değil degerleri yerinde olsun sagligi yerinde olsun yeterli. Bunu da doktorunuz bilir zaten benim icin doktorlar zayif ama sagligi yerinde kilolu bebek olsa nolur diyolarmis yani.
İnsallah saglikla dünyaya gelsin bebeginiz

Teşekkür ederim cnm orası öyle tabi sağlığı yerinde olsunda yinede biraz kilosu yerinde olsun istiyorum bunun için neler yemeliyim bunlarida öğrenmek istiyorum doğrusu

Yemekle ilgili değil galiba. Doktorlar doğum kilosu genetik, bebek ana rahmine düştüğünde doğum kilosu aşağı yukarı bellidir diyor. Burada hep muz, ceviz, kaşar peyniri, et, süt, maden suyu vs. deniyor. Bunlar zaten doğal, besleyici şeyler. Siz de sağlıklı ve dengeli beslenin gerisini düşünmeyin bence.

Anne yiyince bebek kilo almiyor. Genetik neyse ona gore doguyor. Bosuna zorlamayin kendinizi

2700 erken doğdu biraz bi de kordon düğümü vardı. Ama her ay bir birbucuk kilo arası alınca kendinden sonra doğan yaşıtlarını geride bıraktı. Yani o doğum kilosunu çokta kafaya takmayın bebekler hemen toparlıyor biliyorsunuz. Ama Yine de kilo alsın istiyorsanız. Bi doktor arkadaşımın önerisi
Az şekerli meyveler et kesinlikle Demir kan ilacı takviyesi omega 3, kalsiyum magnzyum VE EN ÖNEMLİSİ yürüyüş o kadar önemli ki ben bende tecrübe ettim yani kesinlikle kan akışının hızlanması bebeğe acayip faydası var. Sağlıkla alın kucağınıza

Bi arkadaşım muz yemek anne karnındaki bebeğe çok kilo aldırıyor demişti. Bilmiyorum deneyimlemedim. Sadece duyduğumu söylemek istedim

Ben iki bucuk kilo bile dogmamisim. 40lı fotoğraflarıma baksaniz tosun gibiyim. Su anki kilom da malum, yaziyor yani. Saglikli olsun kilo onemli degil annesi dert etme.

Portakal diye duymuştum. Çok çok fazla yedim canım istiyor diye yedim gerçi. Bebeğim 3.450 doğdu ama vücut incecik kafa kocaman

Benim de bebeğimin kilosu biraz geriden geliyor, doktorum coraspin verdi bebeğe giden kan akışı artsın diye. Onun haricinde bende protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, bol bol süt ceviz fındık badem yoğurt muz gibi şeyler yiyorum. Bunlar kilo aldırıyormuş. Yine de genetiği neyse öyle doğarlar muhtemelen, en fazla 300-400 gram farkeder beslenmeyle

Hele ben 5300 gr doğmuşum,benim dogurdugm çocuk 2800
Karnimda kocamandı bi cıktı bebe el kadar..
Karnındayken ne ise yarar bilmem ama kimseyi karıştırma ve muhakkak emzir,asla bu çocuk ac mama verelim sözlerine kanma..bak benimki emmedi hala kaşık kadar.
Ilk kızımı 15 ay emzirdim o maşallah iyiydi.anne sütü şifadır. Sağlıcakla kucağına al canim

Cnm ya hiç yurumuyorum yuruyeyim bundan sonra çok teşekkür ederim benim sütüm çok olmuyo doğumdan sonra çok istediğim gibi toparlanmiyorlar denicem çok teşekkür ederim

Bebeğim 2900 doğdu bu çabayla değil bunuesel bişey bence hiç kendinizi sıkmayın. Genetik neyse o.

Haklısın aslında kuzum yiyorum ama iştahla değil üç kiloyu tamamlasakta yeter

Hafta da 3 4 gun haslama yumurta, muz. Hergun ceviz maden suyu mutlaka yedim. Ve balik yagi kullandim. 36+6 da 3355 dogmustu

Ben de tam tersi kilolu olmasın diye uğraştım, 4.120 gr doğdu. Tatlı ve hamurişi yemedim, her gün yürüyüş yaptım, bir tek meyve konusunda serbest davrandım. Her gün bol bol meyve yedim, mevsimine göre nar, ayva, elma, portakal vs. Mesela nar mevsiminde her gün 1 büyük nar yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…