Cocugum yok ama ben de zayif bi bebekmisim hatta erken dogmusum. Annemden bildigim kadariyla sunu söyleyebilirim kilo almasi cok önemli değil degerleri yerinde olsun sagligi yerinde olsun yeterli. Bunu da doktorunuz bilir zaten benim icin doktorlar zayif ama sagligi yerinde kilolu bebek olsa nolur diyolarmis yani.Kızlar beş buçuk olduk sanırım karnım çokta yok iki çocuğum 2 .800 doğdu bu bebeyimin biraz toplu doğmasını istiyorum gerçekten bakımı zor oluyo elbiselerin içinde kayboluyo küçük bebek bu hamileliğimde hiç iştahım yok bu daha da küçük doğacak sanki sizin bebekler kaç kilo dogdu ne tavsiye edersiniz
Teşekkür ederim cnm orası öyle tabi sağlığı yerinde olsundaCocugum yok ama ben de zayif bi bebekmisim hatta erken dogmusum. Annemden bildigim kadariyla sunu söyleyebilirim kilo almasi cok önemli değil degerleri yerinde olsun sagligi yerinde olsun yeterli. Bunu da doktorunuz bilir zaten benim icin doktorlar zayif ama sagligi yerinde kilolu bebek olsa nolur diyolarmis yani.
İnsallah saglikla dünyaya gelsin bebeginiz
Anne yiyince bebek kilo almiyor. Genetik neyse ona gore doguyor. Bosuna zorlamayin kendiniziKızlar beş buçuk olduk sanırım karnım çokta yok iki çocuğum 2 .800 doğdu bu bebeyimin biraz toplu doğmasını istiyorum gerçekten bakımı zor oluyo elbiselerin içinde kayboluyo küçük bebek bu hamileliğimde hiç iştahım yok bu daha da küçük doğacak sanki sizin bebekler kaç kilo dogdu ne tavsiye edersiniz
Bi arkadaşım muz yemek anne karnındaki bebeğe çok kilo aldırıyor demişti. Bilmiyorum deneyimlemedim. Sadece duyduğumu söylemek istedimKızlar beş buçuk olduk sanırım karnım çokta yok iki çocuğum 2 .800 doğdu bu bebeyimin biraz toplu doğmasını istiyorum gerçekten bakımı zor oluyo elbiselerin içinde kayboluyo küçük bebek bu hamileliğimde hiç iştahım yok bu daha da küçük doğacak sanki sizin bebekler kaç kilo dogdu ne tavsiye edersiniz
Cnm ya hiç yurumuyorum yuruyeyim bundan sonra çok teşekkür ederim benim sütüm çok olmuyo doğumdan sonra çok istediğim gibi toparlanmiyorlar denicem çok teşekkür ederim2700 erken doğdu biraz bi de kordon düğümü vardı. Ama her ay bir birbucuk kilo arası alınca kendinden sonra doğan yaşıtlarını geride bıraktı. Yani o doğum kilosunu çokta kafaya takmayın bebekler hemen toparlıyor biliyorsunuz. Ama Yine de kilo alsın istiyorsanız. Bi doktor arkadaşımın önerisi
Az şekerli meyveler et kesinlikle Demir kan ilacı takviyesi omega 3, kalsiyum magnzyum VE EN ÖNEMLİSİ yürüyüş o kadar önemli ki ben bende tecrübe ettim yani kesinlikle kan akışının hızlanması bebeğe acayip faydası var. Sağlıkla alın kucağınıza
Bebeğim 2900 doğdu bu çabayla değil bunuesel bişey bence hiç kendinizi sıkmayın. Genetik neyse o.Kızlar beş buçuk olduk sanırım karnım çokta yok iki çocuğum 2 .800 doğdu bu bebeyimin biraz toplu doğmasını istiyorum gerçekten bakımı zor oluyo elbiselerin içinde kayboluyo küçük bebek bu hamileliğimde hiç iştahım yok bu daha da küçük doğacak sanki sizin bebekler kaç kilo dogdu ne tavsiye edersiniz
Haklısın aslında kuzum yiyorum ama iştahla değil üç kiloyu tamamlasakta yeterYemekle ilgili değil galiba. Doktorlar doğum kilosu genetik, bebek ana rahmine düştüğünde doğum kilosu aşağı yukarı bellidir diyor. Burada hep muz, ceviz, kaşar peyniri, et, süt, maden suyu vs. deniyor. Bunlar zaten doğal, besleyici şeyler. Siz de sağlıklı ve dengeli beslenin gerisini düşünmeyin bence.
Bilmiyom cnm ya elimden geleni yapmak istiyorumBebeğim 2900 doğdu bu çabayla değil bunuesel bişey bence hiç kendinizi sıkmayın. Genetik neyse o.
Bende deniyeyim cnm en çok ne zaman kilo alıyorlar acabaBi arkadaşım muz yemek anne karnındaki bebeğe çok kilo aldırıyor demişti. Bilmiyorum deneyimlemedim. Sadece duyduğumu söylemek istedim
MaşallahHafta da 3 4 gun haslama yumurta, muz. Hergun ceviz maden suyu mutlaka yedim. Ve balik yagi kullandim. 36+6 da 3355 dogmustu
RicaederiimCnm ya hiç yurumuyorum yuruyeyim bundan sonra çok teşekkür ederim benim sütüm çok olmuyo doğumdan sonra çok istediğim gibi toparlanmiyorlar denicem çok teşekkür ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?