Ben iki bucuk kilo bile dogmamisim. 40lı fotoğraflarıma baksaniz tosun gibiyim. Su anki kilom da malum, yaziyor yani. Saglikli olsun kilo onemli degil annesi dert etme.
Ben de tam tersi kilolu olmasın diye uğraştım, 4.120 gr doğdu. Tatlı ve hamurişi yemedim, her gün yürüyüş yaptım, bir tek meyve konusunda serbest davrandım. Her gün bol bol meyve yedim, mevsimine göre nar, ayva, elma, portakal vs. Mesela nar mevsiminde her gün 1 büyük nar yerdim.
Hep kilolu dogsun istemistim
3 yasindaki kiz 2900 dogdu hâla da cok zayif. Ama onemli olan saglikmiş. Bebegim erken dogdugu icin 8 gun kuvozde kaldi. Akcigeri gelismemisti. Dua ederken hayirla saglikla doğsun diye edin. Kilo alir verir yeterki saglikli olsun
Benim kızım gelişim geriliği ile doğdu 2500 kilo Hem eş ailesi hem benim ailemde hiç mimik doğan bebek yoktu. Hamileyken çok stres altındaydım. Doğumdan sonra komşum her gece yatmadan süt içtiğini ve en son çocugun un 4 kilo doğduğunu söyledi.
Hep kilolu dogsun istemistim
3 yasindaki kiz 2900 dogdu hâla da cok zayif. Ama onemli olan saglikmiş. Bebegim erken dogdugu icin 8 gun kuvozde kaldi. Akcigeri gelismemisti. Dua ederken hayirla saglikla doğsun diye edin. Kilo alir verir yeterki saglikli olsun
Benim de bebeğimin kilosu biraz geriden geliyor, doktorum coraspin verdi bebeğe giden kan akışı artsın diye. Onun haricinde bende protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, bol bol süt ceviz fındık badem yoğurt muz gibi şeyler yiyorum. Bunlar kilo aldırıyormuş. Yine de genetiği neyse öyle doğarlar muhtemelen, en fazla 300-400 gram farkeder beslenmeyle
Cnm geçmiş olsun inşallah en iyi şekilde kendini toplar bebeyin kuzum300 400 Gr az değil aslında bence kaç kilo cnm neden geriden geliyor bende kadın doğuma gitmiyorum çok pis etraf midem almiyo özele gidiyom ama her zaman degil baya babalı iki hafta önce gittim herşey yolunda dedi biraz daha büyüsün inşallah sağlığına kilosuna bakmaya gidicem kadın dogumcular kiloyu soylemiyo sanirim
Hele ben 5300 gr doğmuşum,benim dogurdugm çocuk 2800
Karnimda kocamandı bi cıktı bebe el kadar..
Karnındayken ne ise yarar bilmem ama kimseyi karıştırma ve muhakkak emzir,asla bu çocuk ac mama verelim sözlerine kanma..bak benimki emmedi hala kaşık kadar.
Ilk kızımı 15 ay emzirdim o maşallah iyiydi.anne sütü şifadır. Sağlıcakla kucağına al canim
Cnm ya benim göğüs uclarim pek yok gogsum kan revan içinde kaliyo resmen çocuğa kan emziriyorum o kadar üzülüyorum ki dört ay beş ay en fazla oda mamayla beraber sütüm azaliyo göğüs ucu taktigim için bunun bir çaresini bilen varmı acaba
Benim kızım gelişim geriliği ile doğdu 2500 kilo Hem eş ailesi hem benim ailemde hiç mimik doğan bebek yoktu. Hamileyken çok stres altındaydım. Doğumdan sonra komşum her gece yatmadan süt içtiğini ve en son çocugun un 4 kilo doğduğunu söyledi.