Mrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
Mrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
Ben kapalıyim ve benim eşimde anlattığı gibi öfke kontrolü yok kapanmak da çözüm değil yani böyle insanlarla yaşamak zor Allah yardımcımız olsun çocuk olunca hersey daha kötü oldu ama inşallah sizin daha güzel olur diyeyimYa boşan yada kapan. Başka türlü huzuru bulamazsın.
Ben kapalıyim ve benim eşimde anlattığı gibi öfke kontrolü yok kapanmak da çözüm değil yani böyle insanlarla yaşamak zor Allah yardımcımız olsun çocuk olunca hersey daha kötü oldu ama inşallah sizin daha güzel olur diyeyim
canım benim kıyamam ya yuvalar yıkılmasın ne olur en dayanamıyorum bende senin gibydim evlenmeden açıktım sonra görümcem kapanınca benimkide kapanacaksın dedi eyse kapandım bizimde bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımız oldu kıskançtı hastamaıydı neydi sonra ayrıldık eşinle başka sorunların yoksa hakaret iftira şiddet bence bunlar aşılır biraz daha giyinirken dikkatli ol olurmu cnm hem bak bebeğin de olucak ya kim olursa olsun ben gerçekten o kadar üzülüyorumki ayrılıklara mevlam kimsenin yuvasını yıkmasın yaşayan blir ben çok kötü şeyler yaşadım iftira hakaret küfür saymakla itmezMrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
Çocuğuna bakar. Deşiklerimizi alır evine bakar orda sıkıntı yok ama uyumsuz işte anlayışsız. Allah korkusundan bahseder ama kendini hiç görmezİste en basta iliskideki defolari görüyorsaniz oturup bi dusunmek gerekiyor omur boyu birlikte olabilirmiyiz diye aslinda cekeceginiz 1 aylik travma simdi bakinca bas agrisi gibi degilmi?
Neyse su anda cok iyi dusunmen lazim tabiki bebegine kiy yada kiyma diyemez kimse sonucta o adamla o evde sen yasiyosun biraz kar zarar hesaplamasi yapmak lazim eger bebegi aldirmaz ve dogurursan kavga gurultulu bi evde yetisecek cocugun yada kavga etmemek icin her dedigi i yaparsan sen kendinden vazgecip huysuz asik suratli mutsuz bi anne olucaksin eger aldirirsan ve esini terkedersen kendine yeni hayat kurabilicek edinime sahipmisin herseye bastan baslayabilicekmisin esin nasil bi insan bimiyorum tabi dar kiyafetlerden sorun cikariyosa cokta seni anlayabilecek biri gibi degil sanki cokmu seviyorsun sadece tek bir huyumu kotü iyi bir baba olurmu evine bakarmi sadakatlimi dovermi sovermi bunlarin hepsini oturup eline kagit kalem alip iyi ozellikleri kotu ozellikleri diye cozumlemen lazim su anda aticagin adim cok onemli
Ailem sen çok istedin evlendin diyor. Tabi ona tüm sıkıntılardan bahsedemiyorum. Aslında mecbur kaldım Bi şekilde evlenmeye aslonda o Zaman herşeyi göze alsaymışım dedim ama geç olduÖzgürlüğünüzü kısıtlamaya hakkı yok. Eğer cesaretiniz varsa boşanın. Yok yapamam diyorsanızda böyle devam eder eğer lafa gelmiyorsa eşiniz. Ama kesinlikle cana kıymayın
!!!!
Adamın ne olduğunu daha nişanlıyken anlamış buna rağmen dönmemişsiniz.
Evlenmiş, bir ara ayrılma noktasına gelmiş, yine dönmemişsiniz..
Şimdi bebek var, nedense cesaret gelmiş, hani bebek olmasa ayrılacaksınız sanki..
Kusura bakmayın ama bu kadar üstüste hata yapınca adı hata olmuyor.
Korunsaydınız!
Korunurken mi oldu yoksa (!)
Boşanmayacaksanız değiştirmeye çalışacaksınız eşiniz. Ama yok değişmiyorsa böyle devam edersiniz ve buraya daha çoooooook konu açarsınız.Ailem sen çok istedin evlendin diyor. Tabi ona tüm sıkıntılardan bahsedemiyorum. Aslında mecbur kaldım Bi şekilde evlenmeye aslonda o Zaman herşeyi göze alsaymışım dedim ama geç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?