işte sırf ailem üzülmesin diye bunları çekiyorum malesefkeşke o lafın üstüne çekip gitseydiniz ailenizin yanına. bi süre ayrı kalmak size iyi gelebilir.
işte sırf ailem üzülmesin diye bunları çekiyorum malesef
Tam tersi sorun da ben de var Evlendim ama çok pişmanım Ben de kapalı bir bayan değilim ama çok açılıp saçılmayı da sevmem Eşimin ailesi açık saçık şeyleri normal karşılar Bayanlar içki içer gibi Çok zorlanıyorum Onların ortamlarına girmek istemiyorum Keşke keşke ben açık olsaydım da onlar seninki gibi baskı yapsaydı En azından benden kötü bir şey istemiyorlar sonuçta diye kendimi teselli ederdim Şimdi resmen kötü bişey istiyorlar Böylesi daha zor İnanMrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
Hakaret var sadece oda sinirlenince işte. Ya huzurum yok. Yaşama sevincim yok nerde bekarlığım nerde şunanki halim. Kendime güvensem Bebek'le beraber çekip gitçem bir sahada geri dönmeyeceğimcanım benim kıyamam ya yuvalar yıkılmasın ne olur en dayanamıyorum bende senin gibydim evlenmeden açıktım sonra görümcem kapanınca benimkide kapanacaksın dedi eyse kapandım bizimde bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımız oldu kıskançtı hastamaıydı neydi sonra ayrıldık eşinle başka sorunların yoksa hakaret iftira şiddet bence bunlar aşılır biraz daha giyinirken dikkatli ol olurmu cnm hem bak bebeğin de olucak ya kim olursa olsun ben gerçekten o kadar üzülüyorumki ayrılıklara mevlam kimsenin yuvasını yıkmasın yaşayan blir ben çok kötü şeyler yaşadım iftira hakaret küfür saymakla itmez
İşte.. Öyle yalnızım ki kendi içimde bu çocuk benim herşeyim olacak belkide ama ilte durumlar zorAilen üzülmesin diye çekiyorsun da, ya senin üzülmen, ya ileride doğacak çocuğun?
Haklısın bende böyle avuttum kendimi bir süre ama eşim insan gibi hoşgörülü bir adam olsa kapanırım bile ama hep bağırıp çağırıp yapınca herşeyi inan hayat zindan oluyorTam tersi sorun da ben de var Evlendim ama çok pişmanım Ben de kapalı bir bayan değilim ama çok açılıp saçılmayı da sevmem Eşimin ailesi açık saçık şeyleri normal karşılar Bayanlar içki içer gibi Çok zorlanıyorum Onların ortamlarına girmek istemiyorum Keşke keşke ben açık olsaydım da onlar seninki gibi baskı yapsaydı En azından benden kötü bir şey istemiyorlar sonuçta diye kendimi teselli ederdim Şimdi resmen kötü bişey istiyorlar Böylesi daha zor İnan
Zaten ben bundan sonrası için fikir istedim arkadaşım. Bunu bende biliyorum. Kendimi sizin beni suçladığınızdan daha çok suçluyorum emin olBile bile lades
Baskının ne taraftan geldiğinin ne önemi var. Önemli olan baskı. Karşındaki insanlar senden kötü bir şey istemiyor. Senin onlara katılmanı bekliyor. Sana zorla içki içirmiyorlarsa, zorla mini etek giydirmiyorlarsa şikayet etmen saçma. Burda kızın giydiklerine dahi karışıyorlar.Tam tersi sorun da ben de var Evlendim ama çok pişmanım Ben de kapalı bir bayan değilim ama çok açılıp saçılmayı da sevmem Eşimin ailesi açık saçık şeyleri normal karşılar Bayanlar içki içer gibi Çok zorlanıyorum Onların ortamlarına girmek istemiyorum Keşke keşke ben açık olsaydım da onlar seninki gibi baskı yapsaydı En azından benden kötü bir şey istemiyorlar sonuçta diye kendimi teselli ederdim Şimdi resmen kötü bişey istiyorlar Böylesi daha zor İnan
Zaten ben bundan sonrası için fikir istedim arkadaşım. Bunu bende biliyorum. Kendimi sizin beni suçladığınızdan daha çok suçluyorum emin ol
Mrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
Boyle bi adamdan neden cocuk yaptin demiycem ama Allah hakkinda hayirlisini versin..Mrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
Dün işte Ada'm gibi giyineceksen giyin yoksa babanın evine git dedi bende dur incem dedim sağa çekiyordu sonra baktım ciddi. Ya bazı şeyleri ayarlamadan Nasıl gideyim. Bi cesaret lazım bir güvence yoksaben yapacağımı biliyorum ama işte imkan yok şu anEn sevmediğim insan modeli bu kıyafetlere karışanlar.
Bilemiyorum öfke kontrolü sürekli baskı bana göre değil.
Eğer siz de ayrılmayı kafanıza koyduysanız,bebeğime kendim bakabilirim diyorsanız bence ayrılabilirsiniz.Ya da gözünü korkutun bir süre bakın tavırları değişmemişse kesin olarak bitirin.
Çocuk tamamen bana yoldaş bakın o olmasa belki kendime bile birşey yapabilirdim şu an çünkü o kadar çıkmazdayım kiBoyle bi adamdan neden cocuk yaptin demiycem ama Allah hakkinda hayirlisini versin..
Tam olarak öyle olmuyor Ben de yalnız başıma kalıyorum ve bundan dolayı mutsuz oluyorum Baskıya gelince ben içkili ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunun için benzer baskıları eşim de yapıyor ve hep ağlayarak gidiyorum Sosyal baskı hep oluyor ve ve kocam siz benim eşime ne hakla böyle dersiniz bile diyemiyor insanlara Ben açık giyinmediğim için arkadaşları resmen dalga geçti Eşim benim yanımda bile olup iki laf etmedi Hatta şaka yapmışlar öyle savundu Anlayacağınız baskı yapmak için üzmek için illa vurup kırması gerekmez bir insanın Eşler birbirinin arkasında olmalıdır En çok birbirini anlamalıdırBaskının ne taraftan geldiğinin ne önemi var. Önemli olan baskı. Karşındaki insanlar senden kötü bir şey istemiyor. Senin onlara katılmanı bekliyor. Sana zorla içki içirmiyorlarsa, zorla mini etek giydirmiyorlarsa şikayet etmen saçma. Burda kızın giydiklerine dahi karışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?