bebeğime kıyamıyorum:((

işte sırf ailem üzülmesin diye bunları çekiyorum malesef

ama bu seferde siz üzülüyorsunuz.eşinizde iyice şımarıyor. bence bi dersi haketmiş. çocuk olayını ise iyi düşünün.ona tek başınıza bir gelecek sunabilirmisiniz

Ailen üzülmesin diye çekiyorsun da, ya senin üzülmen, ya ileride doğacak çocuğun?

Tam tersi sorun da ben de var Evlendim ama çok pişmanım Ben de kapalı bir bayan değilim ama çok açılıp saçılmayı da sevmem Eşimin ailesi açık saçık şeyleri normal karşılar Bayanlar içki içer gibi Çok zorlanıyorum Onların ortamlarına girmek istemiyorum Keşke keşke ben açık olsaydım da onlar seninki gibi baskı yapsaydı En azından benden kötü bir şey istemiyorlar sonuçta diye kendimi teselli ederdim Şimdi resmen kötü bişey istiyorlar Böylesi daha zor İnan

Hakaret var sadece oda sinirlenince işte. Ya huzurum yok. Yaşama sevincim yok nerde bekarlığım nerde şunanki halim. Kendime güvensem Bebek'le beraber çekip gitçem bir sahada geri dönmeyeceğim

Haklısın bende böyle avuttum kendimi bir süre ama eşim insan gibi hoşgörülü bir adam olsa kapanırım bile ama hep bağırıp çağırıp yapınca herşeyi inan hayat zindan oluyor

Baskının ne taraftan geldiğinin ne önemi var. Önemli olan baskı. Karşındaki insanlar senden kötü bir şey istemiyor. Senin onlara katılmanı bekliyor. Sana zorla içki içirmiyorlarsa, zorla mini etek giydirmiyorlarsa şikayet etmen saçma. Burda kızın giydiklerine dahi karışıyorlar.

Zaten ben bundan sonrası için fikir istedim arkadaşım. Bunu bende biliyorum. Kendimi sizin beni suçladığınızdan daha çok suçluyorum emin ol

ama hata yapmaya devam ediyorsunuz..
bu adamla bir ömür geçirebilecek misiniz ?
buna gücünüz var mı ?
aileniz ileride de üzülür bu gidişle ama siz hayatı ıskalamamış olursunuz..

En sevmediğim insan modeli bu kıyafetlere karışanlar.
Bilemiyorum öfke kontrolü sürekli baskı bana göre değil.
Eğer siz de ayrılmayı kafanıza koyduysanız,bebeğime kendim bakabilirim diyorsanız bence ayrılabilirsiniz.Ya da gözünü korkutun bir süre bakın tavırları değişmemişse kesin olarak bitirin.

Boyle bi adamdan neden cocuk yaptin demiycem ama Allah hakkinda hayirlisini versin..

Dün işte Ada'm gibi giyineceksen giyin yoksa babanın evine git dedi bende dur incem dedim sağa çekiyordu sonra baktım ciddi. Ya bazı şeyleri ayarlamadan Nasıl gideyim. Bi cesaret lazım bir güvence yoksaben yapacağımı biliyorum ama işte imkan yok şu an

Böyle sorunlu evliliklerde çocuk yapmak nasıl mantıktır hala anlamış değilim. Evlenmeden önce her şey ortadaymış ısrarla böyle sorunlu biriyle evlenmek nasıl düşüncesizliktir. Mutsuz bir aileye bir de bebek gelecek o çocuğun ne günahı var.?

zamanında farkına olup ta yapamadığınızı(olmadık nedenlerle bitirmeye cesaret edemediğiniz)
,şimdi nasıl hayata geçireceksiniz?
üstelik bir de hamilelik var işin içinde
ben şimdide bir şey yapacak güç,cesaret,acabaları bir kenara bırakıp ,reel bir karar alabileceğinizi düşünmüyorum,,,,,
( diğer nedenlerin üstüne ,bebek ekle )

eşiniz dar görüşlü,değişmez karaktere sahip
böyle karakterler ömür törpüsü için biçilmiş kaftan

ancak 60 yaşından sonra tipindeki değişik kadar ,karakterinde değişiklik beklee

Tam olarak öyle olmuyor Ben de yalnız başıma kalıyorum ve bundan dolayı mutsuz oluyorum Baskıya gelince ben içkili ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunun için benzer baskıları eşim de yapıyor ve hep ağlayarak gidiyorum Sosyal baskı hep oluyor ve ve kocam siz benim eşime ne hakla böyle dersiniz bile diyemiyor insanlara Ben açık giyinmediğim için arkadaşları resmen dalga geçti Eşim benim yanımda bile olup iki laf etmedi Hatta şaka yapmışlar öyle savundu Anlayacağınız baskı yapmak için üzmek için illa vurup kırması gerekmez bir insanın Eşler birbirinin arkasında olmalıdır En çok birbirini anlamalıdır

Kapan. Boşanmaya niyetin yok.
Daha fazla eziyet çekme bari.
Öyle yuvarlanır gidersin bir ruh hastasıyla.

valla hamilesin diye incitmek istemiyorum seni ama angi akla hizmet böyle bir adamdan hamile kalıyorsun ki ?

boşanacaksan aldır böyle bi adamla bir ömür bağın olamamış olur boşanmayacaksan yutacaksan herşeyi kapan çocuktan sonra düzelir diye düşün ama hiç bişey düzelmez daha kötü olur bunu da bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…