ayrılırsam bebeğime bakarım orda sorun yok. ama nasıl bir hayat bekliyor bizi ben bunu hesap edemiyorum işteama hata yapmaya devam ediyorsunuz..
bu adamla bir ömür geçirebilecek misiniz ?
buna gücünüz var mı ?
aileniz ileride de üzülür bu gidişle ama siz hayatı ıskalamamış olursunuz..
valla hamilesin diye incitmek istemiyorum seni ama angi akla hizmet böyle bir adamdan hamile kalıyorsun ki ?
boşanacaksan aldır böyle bi adamla bir ömür bağın olamamış olur boşanmayacaksan yutacaksan herşeyi kapan çocuktan sonra düzelir diye düşün ama hiç bişey düzelmez daha kötü olur bunu da bil.
Hata ustune hata yaparsinMrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
bosanacaksan aldirmivalla hamilesin diye incitmek istemiyorum seni ama angi akla hizmet böyle bir adamdan hamile kalıyorsun ki ?
boşanacaksan aldır böyle bi adamla bir ömür bağın olamamış olur boşanmayacaksan yutacaksan herşeyi kapan çocuktan sonra düzelir diye düşün ama hiç bişey düzelmez daha kötü olur bunu da bil.
herkes bana şu an daha önce aklın nerdeydi diyor. siz nasıl evlendiniz pekiTam olarak öyle olmuyor Ben de yalnız başıma kalıyorum ve bundan dolayı mutsuz oluyorum Baskıya gelince ben içkili ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunun için benzer baskıları eşim de yapıyor ve hep ağlayarak gidiyorum Sosyal baskı hep oluyor ve ve kocam siz benim eşime ne hakla böyle dersiniz bile diyemiyor insanlara Ben açık giyinmediğim için arkadaşları resmen dalga geçti Eşim benim yanımda bile olup iki laf etmedi Hatta şaka yapmışlar öyle savundu Anlayacağınız baskı yapmak için üzmek için illa vurup kırması gerekmez bir insanın Eşler birbirinin arkasında olmalıdır En çok birbirini anlamalıdır
bosanacaksan aldirmi
inanın ben çıkarken tayt vs herşeyi giyerdim tepkisi olurdu ama öyle çok değil. kısa badiler giymeme ağzını bile açmazdı. ben o şekilde çıktım onunla. iş ciidiye binince azıttı iyiceMesela kapandın; öfke kontrolü olmayan adamdan bahsediyorsun. Yarın yemek tuzsuz diye sorun yapmayacağı ne malum. Yada başka şeyden arıza çıkarmayacağı. Tedavi olmalı. Galiba ilaç verdi demişsin. Düzenli kullansın belki faydası olur. Bir süre bekle.
İlaç kullanınca duzelirse
Konuşursunuz. İletişimsizlikten oluyor bunlar. Neden kapan dediğini anlatmalı, sizde neden kapanmak istemediğinizi... orta yolu bulursunuz. İkinizde sözünüzde vazgecmezseniz ayrılmamız gerekir. Bu ortamda çocuk büyütülmez
gururundan gelmez o. çalışıyorum zaten ben işim var şükürBence babanin evine git. Burnu surtulsun pesinden tıpış tıpış gelir buyuk ihtimalle sen de kurallarini koyarsin ona gore davranir; ki donmezse de is bulup çalış cocuguna kendin bak sagliksiz bir aile ortaminda annesine edilen eziyetle büyümesin bebegin.
ayrılırsam bebeğime bakarım orda sorun yok. ama nasıl bir hayat bekliyor bizi ben bunu hesap edemiyorum işte
Valla sıkışınca kaybetme korkusuyla oyle bir birakiyorlar ki gururu. Ne guzel calisiyormussun da ceker kapiyi çıkarsın, esinin yasadigini sandığı donem eskide kaldi kadin artik daha guclu ve daha da guclu olmalı.gururundan gelmez o. çalışıyorum zaten ben işim var şükür
bu nasil bi dusunceCocugun kiz olma ihtimalini dusunerek aldir diyorum.
bu nasil bi dusunce[/Q
ne ilgisi var bana benzer diyemi böyle söylüyorsun
Cok yazik...
Bazen en bastan onlem almak gerek.
Keske deseydiniz benim kilik kiyafetime karisamazsin evlenince diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?