bebeğime kıyamıyorum:((

ama hata yapmaya devam ediyorsunuz..
bu adamla bir ömür geçirebilecek misiniz ?
buna gücünüz var mı ?
aileniz ileride de üzülür bu gidişle ama siz hayatı ıskalamamış olursunuz..
ayrılırsam bebeğime bakarım orda sorun yok. ama nasıl bir hayat bekliyor bizi ben bunu hesap edemiyorum işte

oda çöüzüm değil onuda biliyorum o yüzden hayatımın iplerini tamamen onun elinede vermek istemiyorum. inatlaşıyorum evet ben ona değil o bana ayak uydursun diye ama ters tepiyo geçenlerde psikiyatrye gitti ilaç verdi ama kullanınca ne kadar düzelecek onuda bilmiyorum

Hata ustune hata yaparsin
her ne olursa olsun cocuguunu aldirma ilerde cok pisman olursun
bende 3aylik hamilleyken esim bana annenin evine git dedi ama ben aldirmayi dusunmedim cocugumu dogurdum duzelir belki dedim sabrettim evet duzelmedi ayrildim kucagimda bebekle
suan sukurler iyiyiz kizimla heryere gidip geliyrz kzm 7yasinda duzenli bi hayati yasami var evli olsaydim kesinlkle bu olmayacakti

bosanacaksan aldirmi

Mesela kapandın; öfke kontrolü olmayan adamdan bahsediyorsun. Yarın yemek tuzsuz diye sorun yapmayacağı ne malum. Yada başka şeyden arıza çıkarmayacağı. Tedavi olmalı. Galiba ilaç verdi demişsin. Düzenli kullansın belki faydası olur. Bir süre bekle.

İlaç kullanınca duzelirse
Konuşursunuz. İletişimsizlikten oluyor bunlar. Neden kapan dediğini anlatmalı, sizde neden kapanmak istemediğinizi... orta yolu bulursunuz. İkinizde sözünüzde vazgecmezseniz ayrılmamız gerekir. Bu ortamda çocuk büyütülmez

herkes bana şu an daha önce aklın nerdeydi diyor. siz nasıl evlendiniz peki

inanın ben çıkarken tayt vs herşeyi giyerdim tepkisi olurdu ama öyle çok değil. kısa badiler giymeme ağzını bile açmazdı. ben o şekilde çıktım onunla. iş ciidiye binince azıttı iyice

gururundan gelmez o. çalışıyorum zaten ben işim var şükür

ayrılırsam bebeğime bakarım orda sorun yok. ama nasıl bir hayat bekliyor bizi ben bunu hesap edemiyorum işte

ayrılırsan seni bunlar bunlar bekliyor diye yazılmış bir kitap,kural kaide yok ,,,
ayrılanlar bu kararını verirken ilerde nasıl hayat bekliyor dan ziyade,,,
içinde bulunduğu durumun nasıl sağlıklı atlatırım da ...
ileriye bakabilirim diye düşünüyordu

Bile bile evlenmişsiniz hamile de kalmışsınız mecbur çekeceksiniz. Çünkü sizde boşanacak kararlılığı göremedim ondan böyle söylüyorum yanlış anlamayın. Bebeğinizi tabii ki aldırmayın. Adam size yüzünü en başından göstermiş ilerisini hiç mi düşünmediniz? Geçmiş yasanmisliklara bakarak geleceginizi mahkum etmişsiniz farkındaysanız

Zaten bu işin böyle olacağı taa evlenmeden belliymiş yada belli etmiştir kesin kendisini bile bile evlendiysen tahammül edeceksin...
Offff kendi başını kendin yakmışsın be kızım
Bu arada bebeğin hayırlı olsun.

gururundan gelmez o. çalışıyorum zaten ben işim var şükür
Valla sıkışınca kaybetme korkusuyla oyle bir birakiyorlar ki gururu. Ne guzel calisiyormussun da ceker kapiyi çıkarsın, esinin yasadigini sandığı donem eskide kaldi kadin artik daha guclu ve daha da guclu olmalı.

Cocugun kiz olma ihtimalini dusunerek aldir diyorum.

Ayrica katlanmak zorunda falan degilsiniz. Evet belki zamaninda kabul ettiginiz durumlar olmustur ama hayat sizin karar sizin hiçte gardinizi dusurmeyin ozguveninizi sakın yitirmeyin sonra farkinda olmadan nefret ettiginiz bir hayati yasamak zorunda kalırsınız. Bir kere geliyoruz dünyaya kimse kimseye boyun egmek katlanmak zorunda degildir. Hatalar yapilip ders cikarilmak icin var hicbir zaman hicbir sey icin gec degil.

Cok yazik...
Bazen en bastan onlem almak gerek.
Keske deseydiniz benim kilik kiyafetime karisamazsin evlenince diye...

bunu ben soylemedim @tavsann soyluyo yanlis alintilamisin

Cok yazik...
Bazen en bastan onlem almak gerek.
Keske deseydiniz benim kilik kiyafetime karisamazsin evlenince diye...

bakın ben zaten böyle giyiniyordum ki aşırı bir giyinme tarzım yok olsa zaten onunla işim olmazdı onunda benimle. ben zaten istemeyerek evlendim ama sırf ailen ne diyecek korkusuna. seviyordumda oda gerçek. ama nişanlanınca çok değişti yada ben gerçek yüxzünü gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…