merhaba öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca.bende pazartesi yaptırdım sünnetini baticon falan vermediler.izmit kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde çocuk cerrahı yaptı.2 gün sonra sıcak suya oturt bandaj çıkınca kremini sğr dedi.bugün oturttuk eşimle bir saat bekledik neyse çıktı ama pipi ucu ve yanında bir parça kaldıBebeğim 7.5 aylık ve biz onu geçen hafta sünnet ettirdik... Erdem hastanesi-Dr Şahika'ya. ve çoooookkk pişmanım.Çocuğumun canını çok yaktı, gerek tavırlarıyla olsun, gerek yaklaşımıyla bizi çok gerdi... özel hastane olmasına rağmen çok kötü muamele gördük. Sünnetten sonra batikon verilirmiş bandaj yumuşasın diye bize vermedi. Yavrumun bandajını günde 3-4 defa ılık suya oturtmamıza rağmen,krem ilaçlar sürdüğümüz halde bandaj çıkmadı, yavrum neler çekti kaçgündür. Şahika'ya ne yaptık ne ettikse bi türlü ulaşamadık hatun çıkmadı telefona. kontrole de randevu vermemişti zaten. 5 gün sonra başka bir hastanede soluğu acilde aldık, yavrum sürekli ağlıyodu.... Neyse acilde Allah razı olsun işinin ehli bir cerrah çıkmayan bandajı çıkardı ve kanaması oldu bebeğimin ... Ben nasıl yapardım bu işi evde, aklım çıkardı. Sonra doktorumuz yeni bir pansuman yaptı suni deri yerleştirdi bölgeye Tabi yine göz yaşları sel oldu. antibiyotik kremler sürüldü. Nerdeyse çok geç kalıyormuşuz. Allahım o bandaj çıktıktan birkaç dakika sonra yavruma bir huzur geldi, bir enerji geldi :) inanamazsınız 7.5 aylık bebeğim nerdeyse kalkıp yürüyecekti...
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca.bende pazartesi yaptırdım sünnetini baticon falan vermediler.izmit kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde çocuk cerrahı yaptı.2 gün sonra sıcak suya oturt bandaj çıkınca kremini sğr dedi.bugün oturttuk eşimle bir saat bekledik neyse çıktı ama pipi ucu ve yanında bir parça kaldıçok ağladı diye bıraktık.sonra uyuttum uyandığında gene çok ağladı bezinede bi damla kan gelmiş.sonra kan biraz çoğaldı ama sürekli akan bi kan değil bacaklarına bulaştı.nesye gitik acile çıkaramadı hemşire ağlattı oğlumu (1 yaşıında) dr u aradılar krem sürün sargı bezi koyun sabah suya oturtsunlar olmazsa gelsinler demiş eve geldik oğlum çok huysuz.neyse gene uyuttum uyoyo şimdi eşimde gece görevinde uyanınca napıcam bilmiyorum önerileriniz varmı? iyi akşamlar başını ağrıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?