Sünnet bebeğimi 9 aylıkken sünnet yaptrmak istiyorum görüş ve önerileriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi merga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok Teşekkür ederim, ben şimdiki aklımla doğum yapsaydım doğar doğmaz sünnet ettirirdim yavruşumu. Anne sütü aldıkları için çok çabuk iyileşiyor yaraları, bir de ağrı eşikleri bu dönemde daha düşük diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum. Hareket kabiliyetini de göz önüne almak lazım yeni doğan bebek sürekli sabit yattığı için yine avantajlı oluyor... Allah bütün bebişlere sağlık versin...

Bizde oğlumuzu 1,5aylıkken izmir egepol hastanesinde dr.ali özdemir'e sünnet ettirdik..3 gunde iyileşti iyide erkenden yaptırmışız inanılmaz rahat ettik..yenidoğan sünnetini kesinlikle tavsiye ediyorum...

Biz bebegim 5 günlüktu goturduk sunnet yaptirmaya dr yapmadi ilk 72 saat olsa olurdu simdi yapmayalim kendini toplasin 10 kg. olsun dedi.suan 97 gunluguz hala yaptiramadik sinir oluyorum sakaryada yasiyorum dogru duzgun hastanede yok baska yaptirabilecegim

ben 2 aylıktı yaptırdım sunnetını ıyıkı yaptırdırdım daha cabuk ıyı oldu herkese tavsıye ederım kucuklugunde hastanede amalıyat ortamında narkoz almadı narkozu arastırdım bazı hastaneler narkoz verıyo ona dıkkat edın

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca.bende pazartesi yaptırdım sünnetini baticon falan vermediler.izmit kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde çocuk cerrahı yaptı.2 gün sonra sıcak suya oturt bandaj çıkınca kremini sğr dedi.bugün oturttuk eşimle bir saat bekledik neyse çıktı ama pipi ucu ve yanında bir parça kaldı çok ağladı diye bıraktık.sonra uyuttum uyandığında gene çok ağladı bezinede bi damla kan gelmiş.sonra kan biraz çoğaldı ama sürekli akan bi kan değil bacaklarına bulaştı.nesye gitik acile çıkaramadı hemşire ağlattı oğlumu (1 yaşıında) dr u aradılar krem sürün sargı bezi koyun sabah suya oturtsunlar olmazsa gelsinler demişeve geldik oğlum çok huysuz.neyse gene uyuttum uyoyo şimdi eşimde gece görevinde uyanınca napıcam bilmiyorum önerileriniz varmı? iyi akşamlar başını ağrıttım

geçmiş olsun. epey gün geçmiş umarım pipiloş iyileşmişdir. ben anlamıyorum neden bebeklere bandaj uyguladıklarını. benim oğlum 5 aylık sünnet oldu ne bandaj taktı doktor ne de başka birşey bir krem sıktı bezini kapattı akşama gülmeye başladı oğlum. iki saatte bi bezini açıp o kremden sıktım o kadar ne yapıştı ne kanadı. 1 sefer de calpol verdim hepsi bu. gecen kontrole götürdüm suan 14 aylık hafif bi yapışma varmış doktor actı bu yapışıklığı 2 saniye sürdü. acıtan bi uygulama değildi. 1 hafta aynı kremden sürdüm suan iyi tekrar yapışma olmazmış. krem expicial lipo / hydro krem. bunu öneririm rahatlatır.

Ben oğlumu doğduğunun ertesi gün daha hastaneden çıkmadan sünnet ettirdim. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi sanırım. Ne o ne ben hiçbirşey anlamadık. Acı çekmedi, travma yaşamadı, korkmadı.. Doğduğunda ettirmediyseniz bile ne kadar erken ettirirseniz o kadar iyidir..

Ben de 1 yaşındayken lokal anesteziyle sünnet ettirdim oğlumu. Erken sünneti tavsiye ediyorum. Bebek hareketlenmeye başlayınca 20dk boyunca onu tutmak biraz zor oluyor. Bezlendiği için 2-3 gün sonra yaranın iyileşme sürecinde beze yapışmaya başladı. Tek sorunumuz bu oldu. Günlük pedleri bezinin içine, sünnet yerine gelecek şekilde yapıştırdım. Günlük pedler ince oldukları ve içerisinde çok pamuk olmadığı için yapışma olmadı. Böylece çabucak iyileşti.

arkadaslar benim iki oglu var ben salaklik ettim dogdugunda yaptirmadim simdi biri 20aylik digeride 5yasinda simdi sunnet ettirsem olurmu acaba kafam cok karisti.

Ben de doğumdan sonra hastaneden çıkmadan 2 günlükken yaptırdım
Çok da iyi yapmışım
3 günde geçti ve hiç ağlamadı
Zaten daha hareket filan olmadığından hemen iyileşti
Sargı bile yoktu
Sadece krem sürdüm o kadar

Benim oglum suan bes aylik 3 aylikken yaptirdim bobreklerinde sorun vardi diye cerrahlar yapmak istemedi cok kucuk diye ya uyuturuz yada belden uyustururuz dediler bende ona razi olmadim ara sunnetciler oluyo oyle biyere goturdum tabi tavsiye uzerine sadece o bolgeyi uyusturdu bende yanindaydim oglumla oynaya oynaya sunneti oldu iyikide erkenden yaptirmisim donmedigi icin erkendende iylesti birdaha oglum olsa dogdugu gun yaptiririm erkenden yaptirin cok cabuk iylesiyo

Bence çok erken çocuk konuşsun ki acısını anlatsın yoksa durmadan ağlayacak fakat
neresi ağrıdığını söyleyemiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…