Bebegimi aldirmak icin gec mi kaldim :( yardim

Bu kacinci konun oldu artik. Hepte reyting alan konular. Artik fake diyorum baska birsey demiyorum.

@Mune abla
Kadın çaresiz kalmış, burda çaresizliğine bir nebze ilaç arıyor. Sizin dediğinize bak, reyting alsa ne olacak? Ne işine yarayacak?

Eleştiricem diye haddini aşan Kk üyeleri de moda oldu artık..

bebegın ne sucu var ?
onu nedden öldurmek ıstıyorsun aılen ıstemıyor dıyemı
zaten mutsuzmussun belkı sana mutluluk verıcek
vıcdan azabından kurtulamazsın
sakın yapma

Sabredin. İmtahanınızı kaybetmeyin.. Hepsi birer imtahan.

Dini boyutunu veya yasal boyutunu bilemiyorum kaçıncı haftanızmış okumadım.Ama bebeği aldırınca eşiniz çok cicileşirse kesinlikle bir daha çocuk düşünmeyin evlat diye yansanız bile.Gerekirse boşanın baba olmak isteyen birinden çocuk yaparsınız.
Bakın diğer konunuzda okuduğumuz problemleriniz bir yana her insan ebeveyn olmaya uygun değil.Açık açık buna uygun olmayan birisini zorla baba yapmayın.Olmuyor çünkü malesef.Adı baba oluyor ama o insan hiç baba olamıyor,bu forumda bile okuyorsunuz.
Eşinize bebeği aldıracağınızı tehdit olarak değil danışmak anlamında sorun bence çünkü tek başınıza karar vermemelisiniz.Belki bu kadar ciddi düşündüğünüzü bilse davranışlarına çekidüzen verir.Yanlış anlaşılmasın anne istemese ben yine istemeyeni zorla ebeveyn yapmayın derdim,ama anne istiyor belki baba da istiyor,sormadan bilmeden hata yapmayın.

Seni çok iyi anlıyorum canım, kızıma yeni hamileyken eşimin annemle olan sorunlarından dolayı çok zor günler geçirdim..
Anneme olan nefreti öyle büyüktü ki, hamile olmama rağmen bana zulmediyordu eşim.
Bebeğimi aldırmayı düşündüm, ilaçlar içtim bir sürü bebeğimle birlikte ölmek için..
Kızımın ve benim göreceğimiz günler varmış ki bir şey olmadı, Allah korudu..
Son karar senindir, biz aldır ya da aldırma diyemeyiz..

Ama lütfen iyi düşün, iyi karar ver..
Sen ve bebeğin için en hayırlı kararı verirsin umarım..

Esim ailemin gelmesini istemiyo ailemle telefonda konusmami istemiyo bebegi istemiyo . Bosancam ama ailemde bebegimle ,beni kabul etmiyo
sacmalamayin.
insanlar istemiyo diye bebek mi aldirirlir ilk defa duydum
omur boyu vicdan azabi cekersin.
sen artik bi annesin. anne olmak kolay degil . sahip cik bebegine . yanliz basina büyüt ne olacak ki ? evlad ya bu bırakılır mi hic.dogsun hic ayrilamazsin ah ah dogmadi da bilmiyorsun.

Cocuk Bebek bereketliyle gelir derler nolur aldırmayın Allah her isteyene de Bebek nasip etsin sabredin ya madem esin istemiyor niye o Zaman evlenip aile kurdu Allah yardımcınız olsun

Yaş kaç bilmiyorum ama anne olabilecek psikolojide olmadığınızı düşünüyorum.
Kaç gündür açtığınız konuları okuyorum ve ilgi çekmeye çalışan küçük bir kadın görüyorum.
"Canımı sıktılar anne gelin beni alın" dediniz kocanız oralı olmadı. Hamile olduğunuzu öğrendiniz , kocanız istediğiniz ilgiyi gösterir sandınız yine olmadı . Şimdi de " bebeği aldıracam " deyince kocanızın ilgisini çekebileceğinizi düşünüyorsunuz bence. Kocanız bu blöfü yemezse ve aldıralım derse ne yapıcaksınız?
O zaman da suçluluk duygusuyla size iyi davranacak sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
Bebeğinizi aldırsanızda aldırmasanızda boşanmayacağınızdan eminim ben.
O yüzden kocanızın saygısını kazanabilmek için başka yollar deneyin.

Ne aldırma nede aldır diyebilirim.Ne sizin hakkınıza nede bebeğinizin hakkına girmek isterim.
Ama tek diyeceğim şey şu;bundan sonra ne eşinizin nede ailenizin sizin için bir önemi olmasın.Kendi ayaklarınızın üstünde durun ve kimseye minnet etmeyin bu dünyada insanın kendisine dostu birtek kendisidir.Ama siz bu tür olumsuz karamsar düşüncelerle kendinize en büyük kötülüğü ve düşmanlığı yapıyorsunuz.Silkelenin ve kendinize gelin,bu derece salmayın kendinizi...

Kvnizin iyi bir insan olmasi ve yaninizda olmasi en buyuk artınız ikiniz birlikte adam edersiniz esinizi. Erkekler annesinden aferin almasini cok severler. Zorlanirsiniz biraz ama kv ile konusun ogluyla konussun hatta gerekirse gelsin evinizde kalsin hem size de yardimci olur. Ayrica esiniz soylenmesine ragmen yemeginizi getirmis bu da iyi bir sey bence; hic sallamayip getirmeyebilirdi yemek. Bebek olunca da her sey duzelir iyi dusunun iyi olsun.

aldır aldırma diyemem ama eğer ekonimik özgürlüğün olmayacaksa elaleme bağlı yaşayacaksan ben olsam aldırırdım, çünkü daha sen bile hayatını oturtamamışsın, acılarla ve psikolojik baskılarla büyür o çocuk bu durumlarda dengesiz olur çıkar. ama beş aylık çocuğu almazlar sanırım en fazla 3,5 aylığı alıyorlar diye biliyorum

Kimseyi cezalandirmak icin bebegini kullanma
bebegini aldirsanda hicbirsey sihirli degnek degmis gibi duzelmeyecek olan bebegine ve sana olmus olacak,kimse icin bebegini feda etmeye degmez.biraz dinlen guc topla ilk once esinin karsidinda dur cocugununda kendininde hakkini savun sanada cocugunada bakmak zorunda,cocuk ikinizin cocugu ve sen hamile oldugun icin bazi seyleri yapamiyorsan bu eksikleri esin tamamlamak zorunda

Şunları söylebilirim sadece...
Birkaç gün önce doğum yaptım.
Ve beklemediğim, istemediğim bir anda hamile kaldım.
Benim dışında herkes çok sevinirken, aylarca mutlu olamadım, kabullenemedim.
Hayatım değişecek daha çok erkendi diye fazlaca serzenişte bulundum.
Şimdi yüzüne her baktığımda, gözleriyle beni arayışında, dokunduğum an gülümsemesinde içim gidiyor ve ben bu mucizeyi nasıl istememişim, nasıl benimseyememişim diye kendime öfkeleniyorum.
Siz çok şanslı bir insansınız ki, bunca isteyip de ulaşamayan varken Allah size nasip etmiş.
Başkaları mutsuz oldu diye değil, kendiniz ve bebeğiniz için en iyi olanı düşünüp karar vermeniz lazım.

Şimdi ben bişey anlamadım. Konu sahibi ilk konusunu 6.ayın 30da açmış 6 haftalik hamile takvimi var. Anneci kocam yuzunden evimi terk ettm konusunda da birazdan test yapcam demiş. Test sonucu hamile şimdide 5 haftalık hamileyim diyor . kafam karıştı

Ben 7 haftalik hamileyim bugun kanlar bosaldi benden. 15 dakika icinde doktorumun yanindaydim bana o an ki korkunun tarifini kim yapabilir? Cocugumun kalp atislarini duydugum anda ki ferahligimin tarifini kim yapabilir? 1 saat icinde benim omrumden giden yillari kim bilebilir? Hic kimse... evet cocugum Rabbime sukurler olsun yasiyor ama dr um risk grubunda oldugumu cok dikkatli olmami soyledi. Allahim onu bana bagisla diye ettigim dualari kim bilebilir? Hic kimse... kardesim yasadigim buyuk bir.imtihan ben senin diger konularini da okumustum. Yapma kiyma saglikli bir bebegin canina, bak ben o benimle olsun bana tutunsun diye ne dualar ediyorum. Neler yapiyorum. Nolur yapma gavura kizip oruc bozulmaz derler ya, pisman olursun bak Allah inancin var mi bilmiyorum inancini kardeaim ama gunah boyutunuda gectim inan ki insanligin el vermez buna aldirma :(

O senin canından bir parça. İstemeseler de onu kucaklarına aldıklarında dünyayı unuturlar. Severler. İsterlerse sevmesinler. Senin yavrun o. Sen omu sevginle büyütebilecek güçte bir kadınsın. Gerekirse işe de girersin çalışmıyorsan. Yavruna sakın kıyma.

Bir anlık öfkeyle üzüntüyle verilecek karar değil bu. Önce bir sakinleşin. Konu başlığını aldırmaya geç mi kaldım olarak yazmışsınız ama içeriğe bakıyorum kesin bir kararınız yok. Hatta aldırmak istemiyor gibisiniz. Aklınızda beni kimse istemeyecek ortada kalacağım düşüncesi var daha çok. Bu düşünce ile hareket ederseniz ileride çok pişman olursunuz. Size aldırın aldırmayın demiyorum. Bu benim haddime değil. Siz kendiniz neye hazırsınız onun bilincinde olun ve kararınızı ona göre verin.

Back
X