Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 10 da yatisim yapildi. 12 gibi ilac verildi. 8 gibi eve donmustum. 5 civari su geldi, bebek cikmaya basladi. Ikindiriyorlar. Plasenta fln da cikti bebegin eşi cikti yine de kurtaj yaptilar parca kalmasin trmizlensin diye. 2 3 gun sureni de duymustum ama benim duydugum kisi de plesenta rahim duvarina yapisik ti sanirim o sebeple.
Benim de öyle oldu 1 gibi ilaç verdiler ıkına ıkına açıklığım olmamasına rağmen 5.30 gbi doğurdum. Su falan gelmedi bende plasenta geldi ilk. Bu kadar ağrılı olacağını düşünmedim hiç. Bebeğim gitti size rahim dinlenmesi için ne kadar süre verdiler
Doğum sürecim
O kadar kötüydü ki kendileri anestezi verdi. Kürtaj da oldum bebeğimi kaybettim diye ağlamışım hep narkozun etkisiyle. Ama inanılmaz ağrılı bi süreç umarım kimsenin başına gelmez
Seni korkutmak istemedim ama söylemedim 3 gün ben burnumda oksijenle ağlaya bağıra ağrı cekmiştim. 3 güne herşey hafifliyor hiç merak etme bak benim 2 yıl olucak dönüp baktığımda hatırlamıyorum bile. Rabbim bidaha yaşatmasın cok geçmiş olsun
Tamamen yapı meselesi çok geçmiş olsun. Benim 14 haftalıktı 4 gün yattım hastanede 6 saat ve 4 saat aralıklarla hem fitil hem ağızdan kaç tane ilaç aldım bilmiyorum ama hiç biri bende ne ağrı ne sızı yaptı. Suyum geldiğinde bile ağrın olacak böyle doğum olmaz diye tuturdular ama hemen peşinden hiç birşey hissetmeden tek ıkınmayla gelmişti bebeğim. Süreç çok zor doktor ilk adet gördükten sonra gebelik düşünebilirsin sağlıklı olma ihtimali artar demişti 3 ay sonra tekrar gebe kaldım sorun yaşamadım şükür. Darısı sizede inşallah
Maalesef bu acı tecrübeyi ben de yaşadım 13 haftalıkken.
Hiç acı olmayacak diyemem üç gün hastanede Suni sancılarla doğurmaya çalıştım yavrumu üç günde gözyaşım bir an dinmedi yalan söylemeye gerek yok suni sancı diye bir gerçek var çünkü.
Doktor bana bir günde sürebilir bir haftada sürebilir demişti üç gün sürdü benim. her vücut aynı değil benim çatım dar olduğu için açılmam çok geç oldu.
Narkozsuz kürtaj olayını da anlamadım ben de doğumdan hemen sonra kürtaja girdim ama anestezi ile oldu çok ilginç.