Bebeğimi anne sütünden erken mi ayırdım?

kombo

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
269
268
323
İstanbul
Oğlumu 2 yaşına kadar emzirmiştim ve sütten ayırmak çok zor olmuştu.oğlumu sütten keser kesmez hamile kaldım.ve kızımı 1,5 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyordum.fakat çok üstüme düştü sürekli emmek istiyordu.süte güvenip doğru düzgün yemiyordu.bugün bi anda karar verdim ve anne sütünü kestim.tam 17 aylık.zaten bi ay sonra kesmeye hazırlamıştım kendimi ama yinede zor geldi.hata mı ettim ya.içime oturdu.suçlu hissediyorum kendimi.bu gün hiç emzirmedim.sizce erken mi ayırdım?

Tatlım benım fıkırımce ıstah kaybı uyku sorunu varsa cok ıyı etmıssın bılıyorsun kı bebek ıcın uyku duzenı ve saglıklı beslenmesıde cok oneml bu dengeyı saglamak ıcın bence ıyı olmus
ablamda gecen ay 17 aylık kızına bıraktırdı resmen yenıdogan gıbı ıkı saatte emmek ıstıyodu sımdı sabaha kadar mısıl ısıl uyuyo bıboronda sut ıcmeye alıstı

Sağol canım ya gerçekten ayırmasamıydım diye düşünüyordum.doğduğundan itibaren uykusu hiç düzene girmedi.aslında ilk üç ay neredeyse hiç uyumadı.bir yaşına kadarda sabahladık.arada bi düzelir gibi olmuştu ama şimdi yine çok uğraşıyorum uyutmak için.bugünü atlattık gibi bakalım yarın nasıl olacak.inşallah uykusu ve iştahı düzene girer.

cnm benimde 10 aylık bi kızım var uyku nedir unuttuk artık çok merak ediyorum sütten kestinya bebeğini bakalım uyku düzeni nasl olucak yazarsan sevinirim cnm

cnm benimde 10 aylık bi kızım var uyku nedir unuttuk artık çok merak ediyorum sütten kestinya bebeğini bakalım uyku düzeni nasl olucak yazarsan sevinirim cnm

Benim kızımın da uyumaya başlaması yaşını geçmişti.çok zor günler geçirdik.hele ilk aylarda zombi gibi gezdik evde.yaşından sonra yavaş yavaş düzene girdi.ama sütten ayırdıktan sonra şimdi çok iyi.uyuturken yine uğraştığım oluyo.çok uğraşırırsa odasına bırakıp çıkıyorum.kendi kendine uyuyo.geçiyo o günler yani.biraz sabret

Back
X