Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm annişlerrr..
kk da gezerken buldum sizii..

12+5 günlük hamişim bendee :)
bugün ikili taramamızı yaptırdıkk

tüm kırıcı tavırlarına rağmen kötü hissetmene üzülmüş olmana gerçekten üzüldüm. ama hala yapıcı yaklaşmıyorsun sana burada kimse böyle birşey demedi, insanları kırıyorsundan başka kötü söz de söylenmedi. "sen de incinecek yer arıyormuşsun" şeklinde yanıt verdin. şimdi de bu.. biraz duygu sömürüsü olmuyor mu? lütfen kendine de buradaki insanlara da haksızlık etme.kimsenin sana, şahsına hiçbirşey dediği yok

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün 11.11.2011 ve hepimiz hamişiz hormonlarımızın suçu işte kimse kendi yıpratmasın ya hadi barışın bakalım hem bugun cuma böyle şeler için küsülmez..oluo işte arada önemli olan vijdanların rahat olması hadi bakalım burda bi şekil papatya çıkarıodu bulamadım varmış varzedin tüm güzel hamişlerimize sevgiyle gönderdim :)..
ayrıca arkadaşımızın bloğunu çok beğendimm unutmadan söliim ..kesip biçme ruhu geldi böle birden...
hepinize iyi hafta sonları

bence bu düşüncelerin çok yanlış kendini ve bebeğini üzüyorsun.hiç kimse buraya fazla değil.yarım insan dediğin tabiri ben daha önce duymadım.ayrıca benimde moralimi bozmadı.sonuçta herkes kendini bilen bireyler.şu anda hassas bir dönemde olduğumuz için bazen birbirimizi yanlış anlayabiliriz.

esettin ne durumdasın neler yapıyorsun bir aklım da sende girersen mutlaka kendinden haber ver canım..inşallah her şey yolundadır.

Sevgili clemantinee Yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi hepimiz farklıyız, farklı düşünüyor ve farklı hissediyor,yaşıyoruz. bu olması gerekendir zaten. bu farklılıklar bizi büyütmeli, geliştirmeli. ben senin düşüncelerine de seninle farklı düşünenlerin düşncelerine de saygılıyım. kendimce orta yolu nasıl bulduğumu da ifade ettim. böyle hissetmene kendi adıma çok üzüldüm. başta minik bebeğin ve senin için.çünkü okuduğum ve düşündüğüm kadarıyla genel anlamda kimse kimseyi suçlama derdinde değil. bunun tüm topiğe mal edilmesi sanki haksızlık gibi olmuş

depreşen hormonlarımızın esiri olmayalım kızlar, hepinizi gerçekten çok seviyorum

slm annişlerrr..
kk da gezerken buldum sizii..

12+5 günlük hamişim bendee :)
bugün ikili taramamızı yaptırdıkk

hoşgeldinnn canım, ama casper hayalet değil mi görmemiş olmamız normal şimdi biliyorum iğrenç bir espri oldu ama biraz keyifsiz bir gün olmuş, ortam neşelensin istedim. aman nolur sen alınma olurmu :18: inşallah iyi haberler de alırsınız. cinsiyet tahmini yaptı mı dokktorun. nasıl gidiyor hamilelik? bulantı kusma aş erme var mı

Ben de kaçıcam ama kaçmadan kalanlara bir sorum olacak. ben sindrim problemi yaşıyorm. yani yemek yedikten sonra şişlik oluyor ve tıkanıyorum resmen. sizde de böyle bir şey varmı ???

Ben de kaçıcam ama kaçmadan kalanlara bir sorum olacak. ben sindrim problemi yaşıyorm. yani yemek yedikten sonra şişlik oluyor ve tıkanıyorum resmen. sizde de böyle bir şey varmı ???

evet canım benimde öyle oluyor.genelde akşamları soda içmekte çözüm buldum. arada birde mide yanması oluyor.

Ben de buradayım

fıttırmak üzereyim ay firmaya bi eleman aldılar kız her naneye cacık olayım

derdınde ama bır halttan da anladıgı yok.Deli ediyor beni anlasın diye üstü kapalı

lafları da sokuşturuyorum bana mısın demıyor.Sinir küpü oldum bu kız yüzünden

ya hoş açıkça da söylense üzerine alınmıyor ya neyse.Sağ salim şu firmadan bir

mart ayını görerek ayrılabilsem gam yemem sanırım.İş arkadaşlarım da hep sakin ol,

sinirlenme, kaale alma, kendine dikkat et diyorlar ama ay deli ediyor beni.Bir insanın

en basitinden bilgisayar bilgisi bile olmaz mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…