Herkes bisi yazmis ama bizlerden kimse kalmadi artik:/ oysaki ne guzel paylasimlar yapardik:/
Yazdıklarınızı gördkçe imreniyorum..bende aranızda olucaktım ama 29 haftalık bebeğimn kalbi durdu ve kaybettimherkes kıyafet beşik yeme içme sağlığı hastalanınca ne yapmalı ilk gülüşü ne bileyim ilk yapıcagı seyler bunları paylasırken ben hayallermle bebeğimi 10 gün önce topraga verdim...dar geliyor artık hersey alışamadım alışamicam yokluguna karnımda hala kımıldıyor tekmeliyor gibi...çok alışmıştım kızıma ne acı ne dayanılmaz bişeymiş evlat.hani acılar paylaştıkça azalırmış ya bende paylaşmak istedim...
başın sağolsun cnm rabbim acısını unutturacak evlatlarını tez zamanda nasip etsin inşallah sana.. Karnında kalbinin durmasının sebebi ne cnm? Bir problem mi vardı?
Yazdıklarınızı gördkçe imreniyorum..bende aranızda olucaktım ama 29 haftalık bebeğimn kalbi durdu ve kaybettimherkes kıyafet beşik yeme içme sağlığı hastalanınca ne yapmalı ilk gülüşü ne bileyim ilk yapıcagı seyler bunları paylasırken ben hayallermle bebeğimi 10 gün önce topraga verdim...dar geliyor artık hersey alışamadım alışamicam yokluguna karnımda hala kımıldıyor tekmeliyor gibi...çok alışmıştım kızıma ne acı ne dayanılmaz bişeymiş evlat.hani acılar paylaştıkça azalırmış ya bende paylaşmak istedim...
Allah sabır versin. Ne kadar zordur tahmin edemiyorum ki.. Daha acın çok yeniymiş. İlk bebeğin mi olacaktı? Ne kadar rahatlatır bilmem ama kokusunu duymadan ayrılmışsınız en azından böyle avutmaya çalış kendini. Evlat sevgisi onunla beraber yaşadıkça daha da güzelleşen bişey. Kucağına alınca emzirince tatmaya başlıyor insan asıl duyguları. Allah'ım hayırlısıyla yeniden anne yapsın seni inşallah. Umudunu kaybetme. Hem o seni cennette beklicek annesi.
aminn inş cnm evet ilk bebeğimdi..belki haklısın kokusunu duysam daha kötü olucaktım ama yüzünü görmem ve kefenyle de kucagma almam yetti..öyle acı bişeymişki evladını kaybetmek rabbim kimseye yasatmasın...hem ne kadar güzel bi kelime ANNESİ....bebeğim yanmda deil ama ben anneyim bunu bilmek daha da cok can yakıcı..nerde bi hamile görsem imreniyorum kaybetmesem benmde bu kadar olacaktı felan diyorum içimden şu an olsaydı evimn içi neşe dolu olurdu rabbim ne verirse hayrlısını versin ve kimse yasamasın bunları inşallah
bebeklerimizi beklerken neler yapmalıyız, paylaşarak öğrenelim :)
acını içinde yaşama sakın, ağla bağır çağır. Zaman acını geçirmeyecek evet ama hafifletecek. Yaralar zamanla hafiflemeseydi kimse yaşayamazdı. Böyle dediğim için acını hafife alıyorum sanma lütfen. Aklım almıyor evlat kaybını. Allah'ım kimseye vermesin. çok zor demek yetersiz kalıyor.
Allah'ın mucizesi tekrar karnına konduğunda yeniden güzelleşecek dünyan. Dua et, sabret. Umudunu da hiç ama hiç kaybetme.
Ayyy ozlemisim forumuberalku Martin mujj znrcnk gorkemli funda07 haticecan gorkems daha hatirlayamadiklarim nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?