slm kizlar
umarim hepiniz bebislerinmizle b-irlikte iyisinizdir. ben iyiyim cok sukur ama o hafta dusuk yapti6m*.hem yorgundum Hemde moralsizdim.sonrada ailemin yanina gittim.baya bir kaldim.
-su an evimde-yim.oglumla iyiyiz.tasincam ev bakiyoruz bir yandanda ev topluyorum.bir isleri atlatiim daha sik girmeye calkisirim.gerci zaten herkezcikler terk eylemis burayi, opüyoruz sizleri
Hamilelik ne zor zanaatmiş.. Bilmiyorum belkide bana öyle geliyo ama gerçekten anne olmak kolay değil. Annemin neler çektiğini çok iyi anlıyorum. Aslında onu kucağına alınca hepsini unutucaksın diyorlar ama işte sabırsızlanıyorum. az bişey kaldı Allahın izni ile onu kucağıma bir alsam... Henüz 19umda olduğumdanmı yoksa birdenbire olduğundanmı bilmiyorum zorlandım ama kızımın kokusunu dumak istiyorum artık...
Selamm ben de bebis de cok iyiyiz maasallah 3.620 dogdu kuzum sutun geldi guzel de emiyr simdi odadan herkesi cikardmben bebis ve adisko uyuyorz 2 dk yaziim dedim. Optkkk heppinizi:)
Selamm ben de bebis de cok iyiyiz maasallah 3.620 dogdu kuzum sutun geldi guzel de emiyr simdi odadan herkesi cikardmben bebis ve adisko uyuyorz 2 dk yaziim dedim. Optkkk heppinizi:)
Foto eklemk istiyorm ama teldn buraya eklenmiyor mu ne:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?