Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

çok geçmiş olsun

Hamilelik ne zor zanaatmiş.. Bilmiyorum belkide bana öyle geliyo ama gerçekten anne olmak kolay değil. Annemin neler çektiğini çok iyi anlıyorum. Aslında onu kucağına alınca hepsini unutucaksın diyorlar ama işte sabırsızlanıyorum. az bişey kaldı Allahın izni ile onu kucağıma bir alsam... Henüz 19umda olduğumdanmı yoksa birdenbire olduğundanmı bilmiyorum zorlandım ama kızımın kokusunu dumak istiyorum artık...

Hayırlısıyla kucağına al inşallah. Öyle bir geçiyor ki zaman, inanamıyor insan

Selamm ben de bebis de cok iyiyiz maasallah 3.620 dogdu kuzum sutun geldi guzel de emiyr simdi odadan herkesi cikardmben bebis ve adisko uyuyorz 2 dk yaziim dedim. Optkkk heppinizi:)

Selamm ben de bebis de cok iyiyiz maasallah 3.620 dogdu kuzum sutun geldi guzel de emiyr simdi odadan herkesi cikardmben bebis ve adisko uyuyorz 2 dk yaziim dedim. Optkkk heppinizi:)

canııııııııııııııımmmm sabahtan beri hepimiz sizi merak ettik. İyi olmanıza çok sevindim. Maşallah en minik bıdığımıza ve annesine. Kokla bizim için. 2 evladınla ohhh mis gibi uyu Sonra dinlenince de bize ayrıntıları anlat.

Son düzenleme:

Cok sukur. Cok sevindim canim, Allah anali babali buyutsun. Vakit buldugunda gorusuruz. Seni ve evlatlarini opuyorum.

merhaba arkadaşlar bende sabırsızlıkla bebek beklemekteyim...
zaman çokk zor geçiyor...oğlum iyimi düşünüyorum hamile kaldığım ilk andan beri..ne zormuş anne olmak...bi gelse hayırlısı ile...
2 kayıp sonunda gelen mucizem

Foto eklemk istiyorm ama teldn buraya eklenmiyor mu ne:

Ahh canım anlasam keşkeee :/ Tarif ediver şimdilik biz gözümüzde canlandıralım Ata'mızı :))
Bu arada bak Öznur buraya giremiyormuş selam söyle dedi vee hepimiz heyecanla senden gelecek bir yazıyı bekliyoruz hehee :)) Uzun bir basın açıklaması seni bekler ona göre.
Bu arada ağzın sızın var mı nasılsın ?

Canım gözün aydııuıunnnn netim çok yavaş telden giremiyorum sık sık kk ya allah bağışladın paşamızı . Çok mutlu oldum görkem foto kotmuş maşallah öptüm

Kuzum 30 gr vermis sadece maasallah guzel emebiliyor irkekimm:). Simdi wc ciktm az rahatladm:)) off dikis yerindn kalkmak tam zulum suan unutmusum bu aciyi bi 1-2 hfta gecsin de az rhat ediim ins. Buarada adiskodn dha beyaz olck sanirin cnku aDa simsiyah kasliydi ehehe:)) simdi yine Ada Ata uyuyor esimle otutuyorz Yani ben yatiyorm sadece:)) kizla dun gorkeme de dedim ikinci de de bu kdr heyecan olmaz herhalde diyordum ayyy vlla ayni duygudayim cokk guzel koklayip duruyorum. Adama da yazik onuda yanima yatiiyorm arada sacimla oynuo yatii usluca. Bebege memesini uzatio:))) al op diyoruz uzatip , anne meme dio cok akilli nasil dusunuo anlamdm . Yine detaylarla gelirim opt

mujj cok sevındım canım Allah analı babalı byütmek nasip etsin,aferin Ada da cok akıllı bı abla olmuş,yerim ikisini de

arkadaşlar merhaba bende yeniyim buralara 18 haftalık hamileyim dkt kızım olacağını söyledi sizinle testlerimi paylaşmak istiyorum ben ikili test yaptırdım değerlerimin yüksek olduğunu ense kalınlığının sınırda 3 olduğunu söyledi yıkıldım 2 hafta sonra da 3 lü test yapıldı ve dk testimin sonucunun çok iyi olduğunu söyledi bana dünyaları verdim RABBİM ne büyük anca hamileliğimin tadını almaya basladım RABBİM kimseyi bebeğiyle sınamasın....

Bebegimizi beklerken en önemli şey stresten sıkıntıdan uzak durmaya çalışmalı ve iyi vakit geçirmeliyiz bence kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…