Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynisefaaaa
Nerdesin birsy yazmadn umarim sorun yktur.

Haticecan evet xnm genelde herkes oyle diyor:)

Eki Görüntüle 719598 Eki Görüntüle 719599 Eki Görüntüle 719600 Eki Görüntüle 719601 Eki Görüntüle 719602 Eki Görüntüle 719603 Eki Görüntüle 719604

Hyrm kn dogum gunu geçti tütü eklemişsiniz.

Ayyy face açtık öldüü öldüü topiğimiz vllaaa kapıcam face i görceniz hee:)))

Mujjjj canim nasılsın bebisin nasil:16 özleyeyim kendini canim benimmmmm seker yüklemesi yaptın mı canim sen Pazartesi benim var cok korkuyorum ins birşey çıkmaz aşılarımı vuruldum kurtuldum cok şükür sen ne yaptın anlar bakalim :

Ben de ıyiyim şimdilik ayın 30 unda şeker yüklemem cnm. Arada belimn sağı ağrıyor onun dısında iyiyim şükür sıcakaşarda bastırıyor kavrulcaz vlla cnm sen Antakya da ben Didim de:/

kızlar yazılanları halen okuyorumm yani bi türlü okuyamadım...şükürki giriş şifremi unutmamışımm ama ne face, facemi geçtiniz face te ne diye arıcam sizi geçen bakıım dedim anlayamadım da...koptukmu artık...biz çok hasta oluoruz bebişle her ay hastayızdır 1-2 hafta..zaten uyumayan gecede en iyi ihtimalle 10-12 kere kalkıp gezindiğim oğluşum hastayken uykusunda bile kucaktan inmioo stresimizde ayrı tabi bu durumda...
ee sonuçta nolacak şimdi koptukmu

Bu topik kaybolmadığı sürece kopmayız canım. eklerim benseni face'ye. Bu arada çok geçmiş olsun.

Ayy cnm gecmis olsun.yook kopmayiz buraya da arada girsin ya herkes belki soru soran olur va.d ie bakiniyorum .cnm ozel msg at seni aramizaekleyelim cunku grubu bulamazsin gizli acilmis sanirim

Aynisefa canim nerelerdesin, bir kayboldun yoksun ya.. lütfen kendinden haber ver, hepimiz merak ediyoruz seni!!!

Öptüm

slm kizlar

umarim hepiniz bebislerinmizle b-irlikte iyisinizdir. ben iyiyim cok sukur ama o hafta dusuk yapti6m*.hem yorgundum Hemde moralsizdim.sonrada ailemin yanina gittim.baya bir kaldim.
-su an evimde-yim.oglumla iyiyiz.tasincam ev bakiyoruz bir yandanda ev topluyorum.bir isleri atlatiim daha sik girmeye calkisirim.gerci zaten herkezcikler terk eylemis burayi, opüyoruz sizleri

Gecmis olsun cnmm... Allah saglik versin sana zor bir durumdur elbet. .. Yeni ev yeni bbis de getirsn sana ins. Hayirlisi olsun

geçmiş olsun canım

Gecmis olsun cnmm... Allah saglik versin sana zor bir durumdur elbet. .. Yeni ev yeni bbis de getirsn sana ins. Hayirlisi olsun

geçmiş olsun canım

ay canim diline saglik ,insallah. Allah hayirlisini versin ... senin hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir insallah.en cok merak ettigim ufaklikla hamilelik nasildi zorlaniyormusun. benim oglan kucagimdan dusmez oldu.babamizinda izni bitti ise basladi fazla yok yanimizda .aksamdan aksama .hamileligimi dusunuyorumda her iste bir hayir varmis diyorum.zorlancakmisim galibak.oglum sagolsun akilli Uslu ama cok sarilip örülmelere basladi.herseyi anliyo.birazda kiskanlcigi var.babayi bile kiskaniyor,sarildiginda falan.
istahi iyi ama cok hareketli yavrum zayiflamis. kopturmaktaktan. yurume cabasi icinde. 13 aylik olduk ama denemeye calisoyr ama yurumedi .iki uc adim atiyor bizden habersiz cabaliyo ama bayada heycanlaniyor.hayirlisi bakalim.

Cnm iyiyim aama Ada kucak istiyor bazen sikiliyorum.kasik abrim oluyor genelde aksamlari.bence 2 yasini bekle 2. Gebelik icin cunku cok hareketliler kadin ariyorum haftanin 5 gunu calisacak henuz bulamadigim icin inan agustos gelsn istemiyorum suanda( Ada sikilcak die korkuyorum

merhabalar. benim bebeğim tüp bebek olduğu için hamileliğim çok rahat geçmedi. şöyle ki: ne mide bulantısı ne sancı bu yönden çok rahattım ama sanki bebeğim düşecekmiş ya da bir problem olucakta sağlıklı olamıcakmış gibi hamileliğimi tadına vara vara yaşayamadım. şimdi çok şükür 4,5 aylık bir bebeğimvar adı ipek ve yine çok şükür ki çok sağlıklı. yani boşu boşuna stres yapmışım. size tavsiyem çok rahat olun, bir daha bu günleri yaşayamaya bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…