Fiyatları genelde 60-80 arası buldum hep. Bakalım nasıl yapcaz. Tütü hiç giymedi Sare, pek hevesim var ay :) Doğum gününde de giymezse ne zaman giycek dimi..
Bizim antibiyotik kullandığımızda ben de şişe biterse ne yapcaz diyordum ama denk gelmişti hatta artmıştı bile. Tahminimce sizin de gerek kalmaz ikinci şişeye. Yine de doktora sorarsın canım, malum antibiyotik tam kullanmadan bırakılmamalı.
Mujjjj canim nasılsın bebisin nasil:16 özleyeyim kendini canim benimmmmm seker yüklemesi yaptın mı canim sen Pazartesi benim var cok korkuyorum ins birşey çıkmaz aşılarımı vuruldum kurtuldum cok şükür sen ne yaptın anlar bakalim :
kızlar yazılanları halen okuyorumm yani bi türlü okuyamadım...şükürki giriş şifremi unutmamışımm ama ne face, facemi geçtiniz face te ne diye arıcam sizi geçen bakıım dedim anlayamadım da...koptukmu artık...biz çok hasta oluoruz bebişle her ay hastayızdır 1-2 hafta..zaten uyumayan gecede en iyi ihtimalle 10-12 kere kalkıp gezindiğim oğluşum hastayken uykusunda bile kucaktan inmioo stresimizde ayrı tabi bu durumda...
ee sonuçta nolacak şimdi koptukmu
kızlar yazılanları halen okuyorumm yani bi türlü okuyamadım...şükürki giriş şifremi unutmamışımm ama ne face, facemi geçtiniz face te ne diye arıcam sizi geçen bakıım dedim anlayamadım da...koptukmu artık...biz çok hasta oluoruz bebişle her ay hastayızdır 1-2 hafta..zaten uyumayan gecede en iyi ihtimalle 10-12 kere kalkıp gezindiğim oğluşum hastayken uykusunda bile kucaktan inmioo stresimizde ayrı tabi bu durumda...
ee sonuçta nolacak şimdi koptukmu
slm kizlar
umarim hepiniz bebislerinmizle b-irlikte iyisinizdir. ben iyiyim cok sukur ama o hafta dusuk yapti6m*.hem yorgundum Hemde moralsizdim.sonrada ailemin yanina gittim.baya bir kaldim.
-su an evimde-yim.oglumla iyiyiz.tasincam ev bakiyoruz bir yandanda ev topluyorum.bir isleri atlatiim daha sik girmeye calkisirim.gerci zaten herkezcikler terk eylemis burayi, opüyoruz sizleri
Gecmis olsun cnmm... Allah saglik versin sana zor bir durumdur elbet. .. Yeni ev yeni bbis de getirsn sana ins. Hayirlisi olsun
geçmiş olsun canım
ay canim diline saglik ,insallah. Allah hayirlisini versin ... senin hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir insallah.en cok merak ettigim ufaklikla hamilelik nasildi zorlaniyormusun. benim oglan kucagimdan dusmez oldu.babamizinda izni bitti ise basladi fazla yok yanimizda .aksamdan aksama .hamileligimi dusunuyorumda her iste bir hayir varmis diyorum.zorlancakmisim galibak.oglum sagolsun akilli Uslu ama cok sarilip örülmelere basladi.herseyi anliyo.birazda kiskanlcigi var.babayi bile kiskaniyor,sarildiginda falan.
istahi iyi ama cok hareketli yavrum zayiflamis. kopturmaktaktan. yurume cabasi icinde. 13 aylik olduk ama denemeye calisoyr ama yurumedi .iki uc adim atiyor bizden habersiz cabaliyo ama bayada heycanlaniyor.hayirlisi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?