Bebeğimi bırakmanın vicdan yükü

• Konu Sahibi Konu Sahibi swezy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

swezy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
3
Herkese merhaba daha önce de buna benzer konu açmıştım. Bebeğim 5 buçuk aylık ve ise dönmem gerekiyor. Aslında memurum ücretsiz izin rapor vs alabilirim ama tayin için dönmek ve 1 yıl çalışmak zorundayım. Bu bir kenara ama bende içten içe dönmek istiyorum çok bunaldım, evde olmaktan hergün aynı şeyler kimse yok bir çocuk ve ben . Boyke düşününce dönmek bana da iyi gelecek diyorum ama sonra bebeğimi nasıl bırakacam diye inanılmaz vicdan azabı duyururum. Aslinda süt izni var 6 ay öğlene kadar çalışacağım bilmiyorum nolur bu konudaki düşüncelerinizi söyler misiniz. İşe dönüp pişman oldunuz mu yoksa dönmeyip keşke donseydim dediniz mi ? Ben evden artık çıkmak istiyorum Allah'ım ben kötü bir anne miyim?

Bende cami avlusuna bırakıyorsun znanettim, nice anne vardır bu durumda, üzülme, değişiklik iyi gelir sana da

Bende cami avlusuna bırakıyorsun znanettim, nice anne vardır bu durumda, üzülme, değişiklik iyi gelir sana da
Allah korusun 🤣 ama inan bazen öyle hissettiriyor bu durum

Kendi adima konusuyorum, Bes aylik bebegi birakmazdim asla.
Sıkılmak nedir ya siz o cocugu yaparken düsünmedinizmi nasil yapRim ise ne zaman baslarim vs, leri.
Sonrada vicdan islerine giriyosunuz göstermelik.

Önce karar alip arkasinda durmayi ögrenin

Sıkılmak nedir ya siz o cocugu yaparken düsünmedinizmi nasil yapRim ise ne zaman baslarim vs, leri.

Bu yorumunuzun amacı nedir acaba ne yani bir anne evde olmaktan, yalnız olmaktan, desteksiz çocuk büyütmekten sıkılamaz mi bunalamaz mi evet çok istedim çok şükür Rabbim nasip etti ama insanın bir anda hayatı değişince bocalayabiliyor

Herkese merhaba daha önce de buna benzer konu açmıştım. Bebeğim 5 buçuk aylık ve ise dönmem gerekiyor. Aslında memurum ücretsiz izin rapor vs alabilirim ama tayin için dönmek ve 1 yıl çalışmak zorundayım. Bu bir kenara ama bende içten içe dönmek istiyorum çok bunaldım, evde olmaktan hergün aynı şeyler kimse yok bir çocuk ve ben . Boyke düşününce dönmek bana da iyi gelecek diyorum ama sonra bebeğimi nasıl bırakacam diye inanılmaz vicdan azabı duyururum. Aslinda süt izni var 6 ay öğlene kadar çalışacağım bilmiyorum nolur bu konudaki düşüncelerinizi söyler misiniz. İşe dönüp pişman oldunuz mu yoksa dönmeyip keşke donseydim dediniz mi ? Ben evden artık çıkmak istiyorum Allah'ım ben kötü bir anne miyim?
5 aylık bebeğimi asla bırakmazdım. Eğer onu doyuramama endişesi taşıyorsam o zaman başka mecbur kaldığımda ağlayarak da olsa bırakırdım yine onun için. Şu an eşim bakıyor bakamaz olursa ancak o zaman. bebeğin size ihtiyacı var. En az 3 yıl ben başından ayrılmazdım. Bir de ben bebeğimden uzak geçirdiğim yarım günü bile kıskanıyorum. Çabuk büyüyor göremiyorum diye saçma sapan bi vicdan azabı içinde buluyorum kendimi. Bunun abartı olduğunun da farkındayım. Yarım gün çalışıcakmışsınız aslında ama bilemedim. Herkesin psikolojisi farklı.

Bence sana iyi gelir, sen bunalmışsın.. eski hayatını da özlemissin.. sen geri dön işine. Birkaç güne geçer o duygu. Şimdi çocuğuna çok bağlısın ondan. Daha bebek sonuçta. Süt izni var zaten, bence sana iyi gelecek. İçin rahat olsun. Bebeğe yakının mı bakacak yoksa bakıcı mı?

Çalışma mecburiyetin yokken 5 aylık bebeği bırakmamalısın. Bunalıyorsun kolay değil en azından 1 yaşına kadar bekle bence

Bence sana iyi gelir, sen bunalmışsın.. eski hayatını da özlemissin.. sen geri dön işine. Birkaç güne geçer o duygu. Şimdi çocuğuna çok bağlısın ondan. Daha bebek sonuçta. Süt izni var zaten, bence sana iyi gelecek. İçin rahat olsun. Bebeğe yakının mı bakacak yoksa bakıcı

Bence sana iyi gelir, sen bunalmışsın.. eski hayatını da özlemissin.. sen geri dön işine. Birkaç güne geçer o duygu. Şimdi çocuğuna çok bağlısın ondan. Daha bebek sonuçta. Süt izni var zaten, bence sana iyi gelecek. İçin rahat olsun. Bebeğe yakının mı bakacak yoksa bakıcı mı

Bence sana iyi gelir, sen bunalmışsın.. eski hayatını da özlemissin.. sen geri dön işine. Birkaç güne geçer o duygu. Şimdi çocuğuna çok bağlısın ondan. Daha bebek sonuçta. Süt izni var zaten, bence sana iyi gelecek. İçin rahat olsun. Bebeğe yakının mı bakacak yoksa bakıcı mı?
Annem ve kv dönüşümlü bakacak

Annem ve kv dönüşümlü bakacak
Tamam canim benim annem destek arkanda, güzelce bakar. Sen süt izninden yararlanırsın..hem sana da değişiklik olur. İnan daha iyi hissederek, özgüvenli bir şekilde bebeğine bakarsın.. bakıcı falan olsa vicdan yaparsın da annen halleder. Sen merak etme

Mecburiyet yoksa 2 yaş altı bebek annesiyle olmalı. Mecbursanız, mecbur başlayacaksınız

ev hanımı mısın?

Süt izinlerini kullanıp sabah 8 de işi gidip öğlen 1 de gelmeyi düşünüyorum bir kaç saat bnsiz kalacak aslında ama bilmiyorum yinede içim bir türlü rahat etmiyor ama onun geleceği için yapmak zorundayim

Geçici bunalmış olabilirsin tatlım arada bir gelip sana yardım etsin annen kayinvaliden olabildigince bırakma ama çünkü sana çok ihtiyacı var şimdiden gereksiz yere koparma kendinden

Annem ve kv ben işe dönersem gelecek maalesef kimse bunalmış olduğumu anlamıyor sadece ise döneceksem yardımcı olacak o da 1 yıl idare edecekler 1 yıl sofna zateb tayin isteyip yanlarına gideceğim

Geçici bunalmış olabilirsin tatlım arada bir gelip sana yardım etsin annen kayinvaliden olabildigince bırakma ama çünkü sana çok ihtiyacı var şimdiden gereksiz yere koparma kendinden
Koparma mi bnden acaba bundan da çok korkuyorum

Back
X