Bebeğimi dudağından öpen kv

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.

Uzmanlar doğru bir davranıs olmadıgını söylüyor,ben de dogru olmadıgını dusunuyorum cunku cocuk o davranıs hic tanımadıgı biri tarafından yapıldıgında istismar oldugunu anlamayabilir.Suistimal edilebilir veya bunu normal gördüğü için ilkokulda arkadaslarına yapabilir.Gerek de yok bence yanaktan gıdıktan öpmek varken neden dudak? Zaten bir daha yapmam demis bosluguna gelmistir bilerek yapmamıştır

Kadın yanlışlıkla yapmış bence sevgisinden şaşırmış diye düşünüyorum bir daha yapmaz gelini delirtmek için değil zaten öyle birşey olsa öperim sizene benim torunum derdi öyle kötü biri olsa böyle derdi bence bir daha yapmaz yani bir daha olmaz demiş yanlışlıkla olmuş bence yaaa kendi anneniz olsa nasıl tepki verirdiniz yada kız kardesiniz fln cnm

benim kaynanam da bir kere kizimi dudagindan opmustu ayni tepkiyi almisti
cocuklari boyle dudaklarindan orasindan burasindan opulecek en son yerlerinden opuyosunuz sonra o cocuklari disarda baskasida ordan opmeye calisinca normal karsilayip tacize tecavuze ugradiklarini anlamiyorlar diyince ampulü yandi
kendim bile olmadik yerlerine dokunmam ben ne alaka dudaktan opmek cocugu yani

Kv sanırım laftan anlayan bir kadın.

Bir dahakine derdinizi daha sakin ve güzel bir dille anlatırsanız onun da kalbi kırılmamış olur.

Örneğin ; ay anne çocuk bu ara böyle dudaktan öpme öğrendi. Sen de yardım et de unutturalim olur mu deyin.

Ama yok kv laftan anlamayan huysuzbir kadınsa tepkiniz yerinde olmuştur.

Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.

Bebek ölümüne bile sebep olabilecek bir şey. Uçuk olabilir vs. Çin’de böyle bir olay olmuş.

Ama bence bir daha yapmaz, daha fazla sinir olmanıza gerek yok. Yine de isterseniz neden istemediğinizi sakince tek tek anlatın.

Kv sanırım laftan anlayan bir kadın.

Bir dahakine derdinizi daha sakin ve güzel bir dille anlatırsanız onun da kalbi kırılmamış olur.

Örneğin ; ay anne çocuk bu ara böyle dudaktan öpme öğrendi. Sen de yardım et de unutturalim olur mu deyin.

Ama yok kv laftan anlamayan huysuzbir kadınsa tepkiniz yerinde olmuştur.
Kuzu tepkisiz biri olsa bence aaa sizene benim.torunum öperim derdi bir daha öpmem demiş kadın yani kalbini kırmadan söylemek lazgim anlamazsa yine yaparsa sen haklısın deriz ama bence yapmaz diye düşünüyorum

Çürümüş dişleri eskimiş kaplamalarıyla minnacık bi bebeği nasıl öper ya. Hadi uçuğu olsa bide çocuğa geçse. Ne düşüncesiz insanlar var. Ayrıca ahlaki açıdanda çok yanlış tepkiniz hayet haklı ve normal eşinizin desteklemesi de doğru olmuş.

Çok haklısınız bir çocuk dudağından öpülmemeli. Hatta bana göre bir çocuk öpülmemeli belli bir yaşa kadar. Ama dişlerin çürümüş Ya da kaplamanın eski olduğu kanısına nerden vardınız? Sırf kayınvalide diye mi yani? Kendi anneniz için de aynı cümleleri kurar mıydınız? Ya da varsa gelini anneniz için bu sözleri sarfetse? Neden bilmiyorum ama beni üzdü söyledikleriniz. Kusura bakmayın.

Not: kayınvalide değilim

Çok haklısınız bir çocuk dudağından öpülmemeli. Hatta bana göre bir çocuk öpülmemeli belli bir yaşa kadar. Ama dişlerin çürümüş Ya da kaplamanın eski olduğu kanısına nerden vardınız? Sırf kayınvalide diye mi yani? Kendi anneniz için de aynı cümleleri kurar mıydınız? Ya da varsa gelini anneniz için bu sözleri sarfetse? Neden bilmiyorum ama beni üzdü söyledikleriniz. Kusura bakmayın.

Gerçekten çok haklısınız o ithama bende çok üzüldüm çürümüş dış kaplama fln çok ayıp gerçekten o bir anne çünkü öyle itham çok kırcı bir cümle bizim annemize boyle bir şey söylense sonuçları ağır olur

İnanın kendi annemin bardağından su içmiyorum. Çünkü insanlar yaşlanınca dişleri çürüyor bu olağan bişey takma protez yada kaplama kullanıyorlar. 16 adet kaplamam var iyi bi yerde yaptırmama rağmen kaplama yinede ağızda çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Siz kayınvalide olduğu için böyle söylediğim kanısına nasıl vardıysanız bende dişlerinin gidici olduğunun kanısına öyle vardım.

Back
X