Bebeğimi dudağından öpen kv

Ben de hiç hoşlanmam ve çok yanlış bir bebeğin dudaktan öpülmesi . Hiçbir anne baba buna izin vermemeli kim olursa olsun . Kendisi de bunu yapmamalı . Henüz anne olmamama rağmen öyle öpen yakınlarımı uyarırım aslında hiç iyi değil dudaktan öpmek diye alınırlar ama haklı olduğumu bildikleri için ses çıkarmazlar ...

Büyük söylemeyeyim de insan nasıl boşluğuna gelir de dudaktan öper, anlamıyorum. Çocuk dudaktan niye öpülür? Nasıl bir heves? Çocuğa neden aşkım denir?
Bunlar bana çok saçma geliyor, mantığım almıyor.
Tepkiniz bence gayet yerinde olmuş.

burda bir cok ülkeyi gördüm cocuklarimdan ötürü bir cok anne babali ortamda bulundum , gördügüm hic bir avrupali cocuklarini dudaklarindan öpmedi. yengeniz bence kendini hakli cikarmak istemis. burda insanlar cocuklarinin vücudlari üstünde hakimiyet kurmayi cok ters karsiliyor
bazı yabancı filmlerde bile görmüştüm ben açıkçası..size denk gelmedi heralde...

Bu ne iğrençlik ya tövbe yarabbim Allah akıl versin iyi demişsin kaynanaya çok zararlı bir şey ayrıca mikrop kapar yani

Halamda kucukken beni hep dudagimdan operdi. Bende kizimi dudagindan opuyorum. Uzmanlar doğru bulmuyor ama ben seviyorum oyle opmeyi. Ama kv opse ne derdim bilmiyorum.

Bazı şeyleri çok mu abartiyoruz,tamam zaman hiç iyi değil amenna,çocuk mahremi öğrensin tamam ama karşıdaki düşman değil ki sakin bir daha çocuğumu dudağından öpme çok kızarım ne demek,bunu söylemenin bin tane yolu var.

Kesinlikle. Üslup herşeydir..

Bir şeyi söylemenin daha insani yolu varken, çocuğa bile kullanılmayacak üslupla kocaman kadını azarlar gibi uyarmak??
Çok ayıp çok..

kayınvalidenin yaptığı davranış yanlışta yorumunuz dikkatimi çekti sizin kayınvalide anlayışınız çürümüş eskimiş dişlimi :KK70: ahh ahh ne kayınvalideler var gelinlere taş çıkartır bakımlı taş gibi :KK70:
Gençlik ile yaşlılık bir olmuyor taş filan çıkarmaz 😂 Gençlerinde dişleri çürüyor kaplama kullanıyorlar mesele o değil. Ağız bakımına çok da dikkat etmeyen bir toplumuz o yüzden öyle söyledim.
Kaplamaların ömrü 10 yıldır bizim insanlarımız o kaplama ağızdan düşene kadar 15 yıl 20 yıl kullanıyorlar. Çürümüş dişler ağızda ağrı yapmadığı sürece rahatsız olmuyorlar. Bu benim annemde olsa böyle kayınvalidemde olsa bu durum böyle yani kendi annemede tepki gösteririm kayınvalide olduğu için değil.

Normal opulmesi bile yanlis. Bebekler hashas oluyor. Mikrop falan kapar. Ben hic opmem sahsen sever koklarim. Yazik el kadar cocuk.

Hanımefendi gayet doğal bir tepki vermiş. Evladını koruma içgüdüsüyle böyle bağırdığını düşünüyorum. Tabi ki hiç kimse büyüğüne saygısızlık etmek istemez. Ama çocuğunun dudağından öpüldüğünü görünce kendisini tutamamış.
Ünlü bazı insanlar da çocuklarını öpüyor bu şekilde. Uzmanlar bunun hiç hoş olmadığını söylüyor. Hatta üç özel bölgeden bahsediliyo. Dudak,genital bölge ve kalçalar. Anne ve babaların çocuklarına anne babanın banyo yaptırması dışında ve kendilerinin huzurunda bir doktorun muayene etmesi dışında bu üç özel bölgenin başkası tarafından dokunulması durumunda o an çığlık atmasını ve anne babaya söylemesi gerektiği öğretilir.
Sizce ben yazımda bunların yapılmasını destekleyen bir açıklama mı yapmışım??? Lütfen tekrar okuyun.
Tartışmaya girmek istemiyorum.

Tamamen iğrenç yaptığı. Bunun sevgiyle ilgisi yok. Bu çocuk nasıl mahremiyeti öğrenecek
Tepkinizi koymakta sonuna kadar haklısınız

ben tepkınızı haklı buldum
daha bugun kızım canım annem dıye saldırdı burnumu gozumu yanagımı optu cenemı operken dudagımdan da optu dedım kı dudaktan opulmez annecım senınde kusundan popondan memısınden dudagından kım opmek ısterse ızın verme sende opme opturme dıye ızah ettım

Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
Son derece haklısınız. Çocuğu dudağından öpmek nedir? Enfeksiyon bakteri v.s ama kayınvalideniz de hatasını farkedip sizlere bir daha olmaz demiş olduğu anda tepki vermeniz çok doğru olmuş. Bir dahası olmaz umarım

Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
Cok sacma yaptıgı ayrıca mikroplar direkt ağzına girmiş yavrucagın

Bu bilimsel olarak da uygun bi hareket değil
Davranış haline getirtmemeye özen gösterin

Back
X