Bebeğimi dudağından öpen kv

Çok abartılı olmuş ikazınızı daha düzgün bir dille kırmadan incitmeden yapabilirsiniz.Ben kv yerinde olsam çok kırılırdım.Belli etmezdim ama içimden çok üzülürdüm.Bir anlık refleksle öpmüş olabilir çocuğu.Bu kadar kırıcı olunur mu.Anneniz yapsa ne tepki verirsiniz acaba.
İnanin toplumdan konuşarak anlaşma kaçarak uzaklaşmış. Misal annem hiçbir zaman anlamaz ...bin kere anlat onun beyni neyse o! O yuzden bende onun yaninda cok kasiliyorum ve hep bağırıyorum. Elimde değil.

Bir bebegin dudagindan opulmemesi gerektigi akil edilmesi cok zor birsey degil. Herkesin bilmesi lazim bunu. Tepki vermeniz yerinde olmus bence. Yapilacak sey var, yapilmayacak sey var.

Tekrar yaparsa demişim !!!
Dudaktan öpmek nedir hanımefendi, evet bu bir tacizdir, oğlan çocuğunun altını açıp pipisi ile oynayan, dudağından öpen babanne olsun anneanne olsun kim olursa olsun bu yaptığı tacizdir, bugün anne baba kızdi diye onlar yokken yapar gizli saklı yapar. Bir kereden birşey olmaz canım zihniyetini bir kenara bırakarak işi ciddiye alıp önlem alinmasi gerekir.
Neredeyse ayda bir iki haber görüyoruz taciz edilen öldürülen çocuklar, böyle bir dünyada böyle olaylar varken aman babannesi anneannesi, tekrar yapmaz zaten,hem sadece bir kere öpmüş ne var bunda masumane vs böyle iyi niyetli yaklaşmak bana göre doğru değil.
Ayrıca torununu severken öpmeye kiyamayip koklayarak seven babanne anneanneler var, demek ki dudağından opmeden de seviliyormuş.
Bakin dudaktan opmeyi hele hele kucuk bebelerin pipisine dokunma igrencligini bende yanlis buluyorum. Ama herseyin bir yolu yordami var. Sevgiyi nasil gostereceklerini sasiran her anneanneye babaanneye potansiyel tecavuzcu gozuyle bakmak ve baakkk bir daha yaparsan senin goruntulerini alip ifsa ederim seni adini tacizciye cikaririm diye tehditte bulunmak bana asiri ekstrem geldi buda pek saglikli bir dusunce yapisi degil kusura bakmayin. En kotu kavga eder iliskini kesersin.

Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
dudağından öpmek çok yanlış eşimin yegenı alışmıstı ben yanağımı cevirdikçe o dudağıma götürmeye çalışıyodu.Eşimde kızımı öyle öğmeye çalıştı hemen kendi yeğenınden örnek verdım sonra baskalarınıda öyle öper dıye öpmuyor artık.Saçma bir hareket o

Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
Ben de kesinlikle yanlış buluyorum ,ben de tepkimi koyardim ama kesinlikle kesinlikle kv ne terbiyesiz demezdim. Bence uygun bian konuşup fevri davrandiginjzi ve öyle söylemek istemediğinizi belirtin .
Ben şuan hamileyim şimdiden söyledim bebeğim doğduğunda kesinlikle yüzünden opulmesini istemiyorum dedim. Doğduğunda tekrar söyleyeceğim hem kendi aileme söyledim hem eşimin ve tüm bunları söylememe rağmen eğer yapıldığını görürsem direkt söylerim tavrimi koyup ama kişiliğe hakaret hoş değil

Ben de kesinlikle yanlış buluyorum ,ben de tepkimi koyardim ama kesinlikle kesinlikle kv ne terbiyesiz demezdim. Bence uygun bian konuşup fevri davrandiginjzi ve öyle söylemek istemediğinizi belirtin .
Ben şuan hamileyim şimdiden söyledim bebeğim doğduğunda kesinlikle yüzünden opulmesini istemiyorum dedim. Doğduğunda tekrar söyleyeceğim hem kendi aileme söyledim hem eşimin ve tüm bunları söylememe rağmen eğer yapıldığını görürsem direkt söylerim tavrimi koyup ama kişiliğe hakaret hoş değil
Hanımefendi gayet doğal bir tepki vermiş. Evladını koruma içgüdüsüyle böyle bağırdığını düşünüyorum. Tabi ki hiç kimse büyüğüne saygısızlık etmek istemez. Ama çocuğunun dudağından öpüldüğünü görünce kendisini tutamamış.
Ünlü bazı insanlar da çocuklarını öpüyor bu şekilde. Uzmanlar bunun hiç hoş olmadığını söylüyor. Hatta üç özel bölgeden bahsediliyo. Dudak,genital bölge ve kalçalar. Anne ve babaların çocuklarına anne babanın banyo yaptırması dışında ve kendilerinin huzurunda bir doktorun muayene etmesi dışında bu üç özel bölgenin başkası tarafından dokunulması durumunda o an çığlık atmasını ve anne babaya söylemesi gerektiği öğretilir.

Abartmışsınız bence gönlünü alın kırılmış olabilir.güzel bir dille anlatabilirsiniz neden karşı olduğunuzu.bencede hoş birşey değil ama kadın yanlışlıkla yaptı büyük ihtimal.bu kadar tepki yersiz olmuş.eğer sürekli böyle bir durum varsa tabiki haklısınız.

Çürümüş dişleri eskimiş kaplamalarıyla minnacık bi bebeği nasıl öper ya. Hadi uçuğu olsa bide çocuğa geçse. Ne düşüncesiz insanlar var. Ayrıca ahlaki açıdanda çok yanlış tepkiniz hayet haklı ve normal eşinizin desteklemesi de doğru olmuş.

kayınvalidenin yaptığı davranış yanlışta yorumunuz dikkatimi çekti sizin kayınvalide anlayışınız çürümüş eskimiş dişlimi :D ahh ahh ne kayınvalideler var gelinlere taş çıkartır bakımlı taş gibi :D

Tepkiniz hiç hoş değil.
Çok saygısızca.
Güzelce uyarmak varken kalp kırmaya gerek yok.
Annelerin bebekleri konusunda aşırı tepki vermesi bana tuhaf geliyor her zaman.
İnsan gibi söyleyip geçersiniz bir şey olunca.
Bu da öyle abartılı bir tepki olmuş.
Büyüklere saygı kalmamış günümüzde maalesef.
Kayınvalide hep öcü olarak görülüyor.
Niyeti iyi de olsa hep kötü algılanması gereken bir varlık gibi.

Benim kayinvalidem de akrabanin cocugunu òptu ayni sekilde hem de iki kez denk geldim.benim cocugum olunca yeltenirse diye korkuyorum kendimi tutamam cok fena kalbini kirarim.cahillikten baska bi sey degil

Kesinlikle çok yanlış, korkunç ve iğrenç.
Oğlunu dudaktan öpen kayınvalideyi de duydum.
Kısacası Allah buu kayınvalıdelerı bıldıgı gıbı yapsın kusmuklar.

Benim kayinvalidem de akrabanin cocugunu òptu ayni sekilde hem de iki kez denk geldim.benim cocugum olunca yeltenirse diye korkuyorum kendimi tutamam cok fena kalbini kirarim.cahillikten baska bi sey degil
Kesınlıkle oyle zaten haklıısnız sız

Benim kv de de poposuna dokundu kızımın vurdu gibi yaptı bende öyle tepki vermiştim dudaktan öpse çok daha büyük bir olay olurdu sanırım. Haklısınız. Bence daha bile büyürülebilir.

avrupada dudaktan öpme gayet normal karşılanıyor, yengem almanyada yaşıyor, oğlunu hep dudaktan öperdi küçükken...

Iyi soylemissin, kirilmistir falan demisler kirilsin. opmeseymis o da.:bicak:
Cocuk yanindayken uyardiysan yanlis sadece.

Uyarmanız kesinlikle doğru ama uyarma tonunuz yanlış bence de. Bunu kayınvalide kırılacağı için değil, çocuğunuzun nasıl algılayacağını düşünüp söylüyorum. Ha bu konuda uzman filan da değilim, doğrusunu bilen varsa, söylesin ben de öğreneyim. Ama şöyle düşünüyorum; öncelikle dudaktan öpüşmek terbiyesizlik değildir. Kimlerin öpüştüğüne göre değişir bu durum. Eğer böyle genellemeler yaparsanız, büyük tepkiler verirseniz, şuan kaç yaşında bilmiyorum ama çocuğunuzun gözünde bazı şeyleri daha çekici hale getirebilirsiniz ya da tam tersi bunları tabulaştırabilirsiniz. Yerinizde olsam ben ne yapardım diye düşünüyorum; kesinlikle tepki gösterirdim, öpmemesini söylerdim ama terbiyesizlik filan demezdim. Gerekirse kayınvalideyle baş başa konuşur, çocuğuma da mahremiyet eğitimi sırasında dudaktan öpüşmenin sadece sevgililer ya da anne babalar arasında olabileceğini anlatırdım. Bazen sakin kalmak zor, anlıyorum ama ne yazık ki ebeveynler olarak sakin kalmamız gereken durumlar var.

bende küçük cocukları dudaktan öpmeye karşıyım. dudaktan öperek çocuk için bunu normalleştiriyoruz. günümüzde bu kdar kötü insan varken bunu çocuklara aşılamamalıyız bence.

avrupada dudaktan öpme gayet normal karşılanıyor, yengem almanyada yaşıyor, oğlunu hep dudaktan öperdi küçükken...
burda bir cok ülkeyi gördüm cocuklarimdan ötürü bir cok anne babali ortamda bulundum , gördügüm hic bir avrupali cocuklarini dudaklarindan öpmedi. yengeniz bence kendini hakli cikarmak istemis. burda insanlar cocuklarinin vücudlari üstünde hakimiyet kurmayi cok ters karsiliyor

Back
X