Bebeğimi dudağından öpen kv

Çok kötü kalplisiniz valla kusura bakmayın ama. Sırf ismi kaynana diye bu tepkiyi vermediyseniz bende bi şey bilmiyorum. Bende yeğenimi aşırı çok çok severim ve dudağından öperim her yerini öperim ya çocuğum o benim. Uzmanlar kıçımı yiyebilir. Çocuğu düzgün yetiştirince zaten sadece anne veya bi başka yakının bu şekilde öpebileceği gayet iyi biliyo. Sizin kaynananız da sevgisinden yapmış çok saygısızca davranmışsınız. Dövse bilmene anlarım bu tepki doğru olurdu ama sevgi biçimi yüzünden olmuş çok ayıp.

Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
Benmi yanlış dusunuyorum derken ? Tabikide opulmez kim olursa olsun

Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
Tasvip edilir yani yok bunun.
Tepkinizi koymussunuz zaten. 1 daha olmaz bence..

Uyarmakta haklisin tepkini koyuş şeklinde haksızsın. Bunu 2. Kez yaparsa kızabilirdin. Kadin kac kez tamam yapmam demiş. Belli ki laftan anlayan tip. Sen de vurdukca vurmussun.

Çok kötü kalplisiniz valla kusura bakmayın ama. Sırf ismi kaynana diye bu tepkiyi vermediyseniz bende bi şey bilmiyorum. Bende yeğenimi aşırı çok çok severim ve dudağından öperim her yerini öperim ya çocuğum o benim. Uzmanlar kıçımı yiyebilir. Çocuğu düzgün yetiştirince zaten sadece anne veya bi başka yakının bu şekilde öpebileceği gayet iyi biliyo. Sizin kaynananız da sevgisinden yapmış çok saygısızca davranmışsınız. Dövse bilmene anlarım bu tepki doğru olurdu ama sevgi biçimi yüzünden olmuş çok ayıp.
Çok cahilsiniz ne diyeceğimi bilemiyorum

Cocugum yok ama kv nin yeğenin oglunu operken gördüm. o an tepki vermedim, annesine söyledim yine kv adını vermeden. tv de istismar haberlerinin üstüne bir kaç kez söyledim. anladı mı bilmiyorum ama öperse fena tepki veririm... saçmalığın daniskası..

Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum.

Kadın bi an da boşluktan oldu demiş, Bunun için konu açmak saçma geldi bana :)
Hayır kadın yaptığı şeyin doğru olduğunu savunsa yada sürekli yapmış olsa anlardım da, artık sırf kayınvalideleri çekiştirmek için konu açılması baydı beni :))

avrupada dudaktan öpme gayet normal karşılanıyor, yengem almanyada yaşıyor, oğlunu hep dudaktan öperdi küçükken...

Sadece almanyada yaşayan yengenizden yola çıkarak mı bütün Avrupa'da normal olduğunu düşündünüz
Bir de yengeniz Türk mü Alman mı?

Ve hayır Avrupa bu konuda daha bilinçli, hoş karşılanmıyor.

Allah sizin gibş akrabadan uzak tutsun. Nefes yolu ile bulaşan binlerce hastalıktan birini taşımadığınız be malum. Çocuğa bulaşsa vicdan azabı da çeker misiniz siz? O sizin çocuğunuz değil yeğeniniz. Kendi çocuğunuz olsa korkar öpmezdiniz. Ayrıca çocuğu düzgün yetiştirelim ama bütün birinci derece yakınlar çocuğu Dudağından öpsün. Yol geçen hanı çünkü o dudaklar. Kimseden de hastalık kapmaz demi o çocuk. Sizin gibş görümcem kardeşim olsa eve sokmam, o çocukla aynı odaya koymam. Ne demek her yerini öpmek? Bu iğrençliğe poposunu falan da katıyor musunuz yoksa? Allah ım sen koru böyle akrabadan

Sizinki akraba istemezdim bu ne ya dudağından öpmek ben kendi çocugumu bile dudagından öpmezken sen kimsin ?

Tepki vermekle doğru yapmışsınız. Çocuk onun normal bi davranış olduğunu sanıp başkalarına yapabilir.
Allam sanki dudağından öpmese olmuyordu

bu konudan ben de muzdaribim acıkcası. dudaktan öpmek değil tabi o kesinlikle yasak anne baba olarak biz bile yapmayız. suistimale acık olması ayrı durum bir de işin hijyenik durumu var. benim bebeğimi de hep bir ellerinden öpme agzının içine sokma ısırma cabasında olanlar var. anneme babama sık sık tembihliyorum. sakın ellerinden öpmeyin ellerini sürekli agzına sokuyor diyorum. gecen dısarda gezdirirken komsu geldi elini ısırdı. × abla yapma ellerinden öpme diyorum. "aman be mikrplu mu benim agzım cok biliyosunuz siz. bir sizde var sanki cocuk" diye söylene söylene gitti. bir yandan yanlıs mı yapıyorum acaba cok mu sakınıyorum insanları kırıyor muyum diye içimiçimi yiyor

Back
X